Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Nise, o jau grozis bigsmile.gif kaip koks atvirukas wub.gif
Atsakyti
Pas mane tai crazy days prasidejo. Derinu su architektu projekta. SEip jau vidaus isplanavima kaip suderinau,tik dar vis mastau ar fasada daryti is dvieju medziagu,ar is triju.... g.gif Iki rytojaus reikia apsispresti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 13, 13:53)
Pas mane tai crazy  days prasidejo. Derinu su architektu projekta.  SEip jau vidaus isplanavima kaip suderinau,tik dar vis mastau ar fasada daryti is dvieju medziagu,ar is triju.... g.gif  Iki rytojaus reikia apsispresti.

as daryciau ne daugiau kaip is triju, pas mus bus trys spalvos.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 01 13, 18:06)
as daryciau ne daugiau kaip is triju, pas mus bus trys spalvos.

Kaip projektuojates miegamuosius ? ar tevu miegamasis nuo vaiku miegamuju bus atskirti tik siena ar tarp ju bus vonios kambarys arba rubine. man tai nepatinka kai visi miegamieji isrykiuoti i viena eile. teveli nakti nei krust biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tevu ir vaiku miegamuosius skirs vonia,tad bus ramybe smile.gif O spalvos bus dvi. O jei daugiau kaip trys tai butu doh.gif Na,cendiena gal ka imesiu i parodyti i musu kluba bigsmile.gif Sunkiausia itikinti zmona kad daryti antra dusa antram aukste.. doh.gif Yra sansas ipaisyti i skalbykla...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 14, 10:08)
Sunkiausia itikinti zmona kad daryti antra dusa antram aukste.. doh.gif 

aš už tavo žmonos nuomonę thumbup.gif

nise, labai gražu už tavo lango thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 01 14, 06:46)
Kaip projektuojates miegamuosius ? ar tevu miegamasis nuo vaiku miegamuju bus atskirti tik siena ar tarp ju bus vonios kambarys arba rubine. man tai nepatinka kai visi miegamieji isrykiuoti i viena eile. teveli nakti nei krust biggrin.gif  schmoll.gif

Galbūt dėl to, kad dar neturiu vaikų, man atrodo, kad tėvai ir vaikai naktį turi virsti atskiromis respublikomis:). Todėl mūsų miegamąjį ir vaikų miegamuosius skiria pakankamai platus koridorius. Ir vonia bus tik mūsų, vaikų - atskirai.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 13, 20:53)
Pas mane tai crazy  days prasidejo. Derinu su architektu projekta.  SEip jau vidaus isplanavima kaip suderinau,tik dar vis mastau ar fasada daryti is dvieju medziagu,ar is triju.... g.gif  Iki rytojaus reikia apsispresti.

as daryciau tik is vienos medziagos, arba dvieju, nes ir triju, tai jau labai prisimargina... na nebent trecia medziaga butu tik kokie akcentai kaip mediniai balkiai ar kazkas tokio... cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 01 14, 10:51)
Galbūt dėl to, kad dar neturiu vaikų, man atrodo, kad tėvai ir vaikai naktį turi virsti atskiromis respublikomis:). Todėl mūsų miegamąjį ir vaikų miegamuosius skiria pakankamai platus koridorius. Ir vonia bus tik mūsų, vaikų - atskirai.

Pritariu, kad vaiku ir tevu kambariai turi buti atskirti. Musu taip pat bus perskirta koridoriumi, tik vonia bus bendra.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 14, 00:08)
  Sunkiausia itikinti zmona kad daryti antra dusa antram aukste.. doh.gif  Yra sansas ipaisyti i skalbykla...

tai vaikam darykit vonia ne dusa. man kazkaip keistai atrodo kai statosi nama ir pasidaro viena bendra vonios kambari kaip valdiskam bute doh.gif schmoll.gif as tik uz dvi atskiras vonias , negi savam name negaliu tureti privatumo bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 01 14, 19:22)
tai vaikam darykit vonia ne dusa. man kazkaip keistai atrodo kai statosi nama ir pasidaro viena bendra vonios kambari kaip valdiskam bute doh.gif  schmoll.gif as tik uz dvi atskiras vonias , negi savam name negaliu tureti privatumo bigsmile.gif  tongue.gif

pritariu visomis rankomis.... thumbup.gif
jei jau namukas dviaukstis, tai pirmame aukste 1 san. mazgas, o antrame aukste turi butu 2 san. mazgai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 01 14, 20:26)

jei jau namukas dviaukstis, tai pirmame aukste 1 san. mazgas, o antrame aukste turi butu 2 san. mazgai...  ax.gif

Sveiki 4u.gif

va taip pas mane ir bus:) Is pradziu gavojom antram aukste daryti viena san mazga, bet veliau statybininkas - seimos draugas - ikalbino daryti du. Dabar kitaip ir nebenoreciau - seimoje auga DVI mergaites biggrin.gif Tai isivaizduoju kas desis rytais prie vonios duru po kokiu penkiu meteliu lotuliukas.gif Taigi butu III pasaulinis karas lotuliukas.gif
Atsakyti