Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(*amazone* @ 2010 01 10, 17:53)
Tai jau taip...vyru zvilgsniai krypsta  tongue.gif  esu sulaukusi komplimentu siuo atzvilgiu... ax.gif

teks dabar pratintis prie gilesnių iškirpčių ir vyrų žvilgsnių bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na, baikit, mergos, cia blevyzgavot apie tas iskirptes, kol kas as nepajegi net skaityt tongue.gif ... Viskas taip toli atrodo.
kaip, sakykit, su higiena? kada jau galima praustis. Gydytojas minejo, kad neslapinti tu pleistriuku, o tai kaip to isbvengt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lavazza~ @ 2010 01 10, 16:55)
teks dabar pratintis prie gilesnių iškirpčių ir vyrų žvilgsnių  bigsmile.gif  bigsmile.gif

tai jau taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 16:58)
na, baikit, mergos, cia blevyzgavot apie tas iskirptes, kol kas as nepajegi net skaityt  tongue.gif ... Viskas taip toli atrodo.
kaip, sakykit, su higiena? kada jau galima praustis. Gydytojas minejo, kad neslapinti tu pleistriuku, o tai kaip to isbvengt?  unsure.gif

pamatysi kaip greitai ir pati blevyzgosi apie ta pati tongue.gif

as lygtais po 3 dienu galejau lysti po dusu, ir gyd minejo, kad galima slapinti pleistriukus g.gif o po to kaip ir iprastai prausdavausi, tik va pazastu neskusdavau ir niekuom netepdavau kazkuri tai laika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amazone*: 10 sausio 2010 - 16:08
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 15:58)
na, baikit, mergos, cia blevyzgavot apie tas iskirptes, kol kas as nepajegi net skaityt  tongue.gif ... Viskas taip toli atrodo.
kaip, sakykit, su higiena? kada jau galima praustis. Gydytojas minejo, kad neslapinti tu pleistriuku, o tai kaip to isbvengt?  unsure.gif

Sekancia diena po paleidimo is klinikos galima normaliai eiti i dusa maudytis (ne vonioj) ir tuos peistriukus slapinti 4u.gif
Atsakyti
reiskias ne taip kazka su savo sujaukta galvele supratau, dekui 4u.gif
o jus tas liemenels ir dirzus (pas mane tokia juoda su baltais dirzais) siek tiek atsilaisvindavot, ar ne, nes mane tai ji ziauriai spaudzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 16:14)
reiskias ne taip kazka su savo sujaukta galvele supratau, dekui  4u.gif
o jus tas liemenels ir dirzus (pas mane tokia juoda su baltais dirzais) siek tiek atsilaisvindavot, ar ne, nes mane tai ji ziauriai spaudzia cool.gif

Mane irgi spaude pradzioj (bet man geriau jau buvo tas spaudimas, nei paleista i laisve krutine tongue.gif ), bet liemeneles neatlaisvinau, o dirza sake tik laisvai uzdeti, kol kas juo nespausti. O db va jau apminkstejo tiek, kad liemeneles susegima per 1 padala sumazinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 10 sausio 2010 - 16:17
QUOTE(J'adore @ 2010 01 10, 17:15)
Mane irgi spaude pradzioj (bet man geriau jau buvo tas spaudimas, nei paleista i laisve krutine  tongue.gif ), bet liemeneles neatlaisvinau, o dirza sake tik laisvai uzdeti, kol kas juo nespausti. O db va jau apminkstejo tiek, kad liemeneles susegima per 1 padala sumazinau  smile.gif

tai man nebus kur mazint veliau, nes dabar jau ant pacios maziausios apimties uzsegta.
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 16:20)
tai man nebus kur mazint veliau, nes dabar jau ant pacios maziausios apimties uzsegta.

Ane, man tai ant placiausio uzsegta buvo, o is viso 3 padalos, taigi dar veliau per 1 jei reiks galesiu sumnazinti. koks dydis taviskes poop. liemeneles?
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 10, 17:21)
Ane, man tai ant placiausio uzsegta buvo, o is viso 3 padalos, taigi dar veliau per 1 jei reiks galesiu sumnazinti.  koks dydis taviskes poop. liemeneles?

net neziurejau. vakare apsiziurinesiu, tai reiks susirast. o kur jis parasytas?
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 16:27)
net neziurejau. vakare apsiziurinesiu, tai reiks susirast. o kur jis parasytas?

Pas mane tai liemeneles nugaroje (nera papildomos jokios etiketes) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 10 sausio 2010 - 16:32
QUOTE(J'adore @ 2010 01 10, 17:29)
Pas mane tai liemeneles nugaroje (nera papildomos jokios etiketes)  smile.gif

j'adore, o koks tavosios dydis? nors gi esam skirtingos, tai nieko cia neismastysim biggrin.gif as gi pies op sveriau 47kg ir esu 166 ugio, dejo 335 lasus.
tiesa, pasakysiu bajeri: mb sako, kad gavosi dideli, o man jie normalus dabar, gana graziai atrodo, juk dar tas patinimas nueis, siekt tiek susiformuos kitaip.
Uch, kad taip greiciau pasijusti zmogumi verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graikine: 10 sausio 2010 - 16:37
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 16:35)
j'adore, o koks tavosios dydis? nors gi esam skirtingos, tai nieko cia neismastysim  biggrin.gif as gi pies op sveriau 47kg ir esu 166 ugio, dejo 335 lasus.
tiesa, pasakysiu bajeri: mb sako, kad gavosi dideli, o man jie normalus dabar, gana graziai atrodo, juk dar tas patinimas nueis, siekt tiek susiformuos kitaip.
Uch, kad taip greiciau pasijusti zmogumi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pasijusi, tikrai, tik truputi dar pakentek 4u.gif Su kiekviena diena akivaizdziai geres savijauta ir vis daugiau galesi sau leisti mirksiukas.gif
Tu coliuke, su manimi lyginant smile.gif Mano liemenele db C smile.gif
Atsakyti