Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 17:58)
na, baikit, mergos, cia blevyzgavot apie tas iskirptes, kol kas as nepajegi net skaityt  tongue.gif ... Viskas taip toli atrodo.
kaip, sakykit, su higiena? kada jau galima praustis. Gydytojas minejo, kad neslapinti tu pleistriuku, o tai kaip to isbvengt?  unsure.gif

ir tu greitai galėsi blevyzgoti mirksiukas.gif man kaip greitai laikas praėjo, jau kita savaite bus 2 men bigsmile.gif

man leido praustis tik po savaitės, kai išėmė siūlus, ta prasme krūtinės šlapinti neleido... o į dušą lindau tik iki pusės ir pažastis praplaudavau doh.gif
Kai išims siūlus, nuims ir pleistrus, užklijuos specialius, va juos ir galėsi šlapinti mirksiukas.gif

QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 18:35)
j'adore, o koks tavosios dydis? nors gi esam skirtingos, tai nieko cia neismastysim  biggrin.gif as gi pies op sveriau 47kg ir esu 166 ugio, dejo 335 lasus.
tiesa, pasakysiu bajeri: mb sako, kad gavosi dideli, o man jie normalus dabar, gana graziai atrodo, juk dar tas patinimas nueis, siekt tiek susiformuos kitaip.
Uch, kad taip greiciau pasijusti zmogumi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tau dėjo tiek pat kiek ir man... ale tu tokia smulkutė ir neukšta, tai manau daug didesni atrodys g.gif Kokios dydžio tavo pooperacinė liemenelė ?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Lavazza~: 10 sausio 2010 - 16:57
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 17:35)
j'adore, o koks tavosios dydis? nors gi esam skirtingos, tai nieko cia neismastysim  biggrin.gif as gi pies op sveriau 47kg ir esu 166 ugio, dejo 335 lasus.
tiesa, pasakysiu bajeri: mb sako, kad gavosi dideli, o man jie normalus dabar, gana graziai atrodo, juk dar tas patinimas nueis, siekt tiek susiformuos kitaip.
Uch, kad taip greiciau pasijusti zmogumi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

47kg?kaip man atrode,kad 57kg,tu visai coliuke smile.gif o koks dydis gausis jis tau nesake?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 10 sausio 2010 - 17:06
lavazza, paziuresiu velai vakare dydi. dabar siek tiek jau paguleti traukia.

QUOTE(kos @ 2010 01 10, 17:56)
47kg?kaip man atrode,kad 57kg,tu visai coliuke smile.gif o koks dydis gausis jis tau nesake?

sake, kad tarp b ir c.
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 18:22)
lavazza, paziuresiu velai vakare dydi. dabar siek tiek jau paguleti traukia.
sake, kad tarp b ir c.

A,tai ir man taip sake,kai tik atsigausi tai idek nuotraukyte man bus aiskiau 4u.gif greiciau sveik,ryt jau bus geriau...
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 17:35)
as gi pies op sveriau 47kg ir esu 166 ugio, dejo 335 lasus.

Tai mes panasios su tavim:) o kokia baze tavo buvo?
Atsakyti
Merginos, o as dar nelabai ka suprantu apie implanto profili. Gal kas galit paaiskint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 10, 14:38)
oho apimtis pas tave bigsmile.gif  thumbup.gif
o kiek po krutine turi?  ax.gif

98 ir J'adore smile.gif visai normaliai blush2.gif niekada nematavau po krūtine,bet kadangi jau prašei,tai 75 cm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MalikA_J @ 2010 01 10, 20:52)
Merginos, o as dar nelabai ka suprantu apie implanto profili. Gal kas galit paaiskint? blush2.gif

profilis - (.)(.) iškilumo laipsnis, nuo jo priklauso,kaip atsikišę bus grožiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 10, 20:30)
Tai mes panasios su tavim:) o kokia baze tavo buvo?

12
Atsakyti
Papildyta:
profilis - (.)(.) iškilumo laipsnis, nuo jo priklauso,kaip atsikišę bus grožiai smile.gif
[/quote]

Aciu smile.gif , taip ir galvojau. As jau taip nekantrauju, kad net nebijau skausmo, kuri teks kentet.
Sveikinu visas pasipuosusias! drinks_cheers.gif Dziaugiuosi del jusu.
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 10, 20:59)
98 ir J'adore smile.gif visai normaliai  blush2.gif niekada nematavau po krūtine,bet kadangi jau prašei,tai 75 cm smile.gif
Papildyta:

O tai koks pas tave dydis gavosi? ax.gif Jauciu koks D+ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 10, 21:20)
O tai koks pas tave dydis gavosi?  ax.gif  Jauciu koks D+  bigsmile.gif

nu baik baik,iki tikro D man dar toli.normalus C gavosi manau.
gerai,Andrutis ir LM sakė,kad nepadarys D,bus C ir tai dar neaišku,ar tikras.
nors vėl gi,kai perku liemenėles,kartais C,o kartais D dydį ieško ax.gif nes ir apimtį kartais 75,kartais 80 tenka rinktis,jei kaušelis netinka smile.gif
Atsakyti
na va, pasiziurejau liemeneles dydi, tai 34B.
Lavazza, Jadore, o koks jusiskis?
Atsakyti