QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 17:58)
na, baikit, mergos, cia blevyzgavot apie tas iskirptes, kol kas as nepajegi net skaityt
... Viskas taip toli atrodo.
kaip, sakykit, su higiena? kada jau galima praustis. Gydytojas minejo, kad neslapinti tu pleistriuku, o tai kaip to isbvengt?

kaip, sakykit, su higiena? kada jau galima praustis. Gydytojas minejo, kad neslapinti tu pleistriuku, o tai kaip to isbvengt?

ir tu greitai galėsi blevyzgoti

man leido praustis tik po savaitės, kai išėmė siūlus, ta prasme krūtinės šlapinti neleido... o į dušą lindau tik iki pusės ir pažastis praplaudavau

Kai išims siūlus, nuims ir pleistrus, užklijuos specialius, va juos ir galėsi šlapinti

QUOTE(graikine @ 2010 01 10, 18:35)
j'adore, o koks tavosios dydis? nors gi esam skirtingos, tai nieko cia neismastysim
as gi pies op sveriau 47kg ir esu 166 ugio, dejo 335 lasus.
tiesa, pasakysiu bajeri: mb sako, kad gavosi dideli, o man jie normalus dabar, gana graziai atrodo, juk dar tas patinimas nueis, siekt tiek susiformuos kitaip.
Uch, kad taip greiciau pasijusti zmogumi

tiesa, pasakysiu bajeri: mb sako, kad gavosi dideli, o man jie normalus dabar, gana graziai atrodo, juk dar tas patinimas nueis, siekt tiek susiformuos kitaip.
Uch, kad taip greiciau pasijusti zmogumi

tau dėjo tiek pat kiek ir man... ale tu tokia smulkutė ir neukšta, tai manau daug didesni atrodys