Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(rimantess @ 2010 01 06, 16:03)
ačiū labai blush2.gif

beje,panos,o Blueta nepasigimdė?nerašė,kaip per  nestuke.gif  jos papuliai?

Gal nesupyks, jei pasakysiu ax.gif turi mergyte bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 06 sausio 2010 - 17:57
QUOTE(graikine @ 2010 01 06, 17:37)

sekmes ryt op, graikine 4u.gif

as tai vos speju sekti visa info, temele vis auga ir auga lotuliukas.gif
...o mano op 02.09 pas GP, dar sausio 18 eisiu i konsultacija, nuspresim kokius desim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 06, 15:31)
ir Kos tokio pat amziaus mazius.
man tik norisi, kad be jokiu komplikaciju ir viskas sekmingai  smile.gif

as jau cia,po darbu smile.gif ryt D diena yahoo.gif lauksim griztant,man ypac idomi visa eiga juk tas pats gyd. op,kai tik atsigausi ir biski geriau pasijausi atlek,laikysiu kumscius thumbup.gif galvok kad viskas bus gerai!!!
Papildyta:
QUOTE(tukyte @ 2010 01 06, 18:18)
Sekmes tau ryt  4u.gif

negadink sau nervu del tokiu smulkmenu smile.gif grazus tie tavo papuliai thumbup.gif tarp kitko mano viena krutis truputi mazesne,tai idomu kaip ten bus smile.gif
Atsakyti
J'dore, minejai, kad dar pilvuko riebalu nusiurbima dareisi, ar tai aptarei iskart su daktaru per konsultacija?ar belaukiant operacijos sugalvojai du zuikius vienu suviu nusaut? biggrin.gif ar siurbimas vien priekineje vilvo dalyje buvo? ar skausmingas gijimas?ir seip kaip jautiesi del sito? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2010 01 06, 18:04)
Vyras sako , kad nieko nepastebi smile.gif Bet man paciai nera smagu, moki didelius pinigus, tai norisi ir geru rezultatu . Beje gydytojo buvau uzklausus per konsultacija, ar nevertetu deti skirtingo dydzio, tai jis patikino , kad nereikia.

tik dabar pamaciau,kad nauja fotke imetei smile.gif tikrai nesimato,kad nors kiek jie skirtusi thumbup.gif neisivaryk sau komplekso thumbup.gif papuliai
Papildyta:
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 06, 19:52)
J'dore, minejai, kad dar pilvuko riebalu nusiurbima dareisi, ar tai aptarei iskart su daktaru per konsultacija?ar belaukiant operacijos sugalvojai du zuikius vienu suviu nusaut? biggrin.gif ar siurbimas vien priekineje vilvo dalyje buvo? ar skausmingas gijimas?ir seip kaip jautiesi del sito? rolleyes.gif

o,o J'adore du zuikius vienu metu nusove thumbup.gif na ko man nereikia tai nusiurbimo nuo virsutines dalies,kad ir ka bevalgyciau niekas neauga,visi kaulai sviecia bet va i subine tai eina ,bulku tik pavalgau ir ziurek subine puciasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimantess @ 2010 01 06, 15:45)
nu baikit,dar pasigailėsiu,kad dariausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as kazi ar daryciau jei tokius kaip tavo buvo pries op tureciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 06, 20:56)
tik dabar pamaciau,kad nauja fotke imetei smile.gif tikrai nesimato,kad nors kiek jie skirtusi thumbup.gif neisivaryk sau komplekso thumbup.gif papuliai
Papildyta:

o,o J'adore du zuikius vienu metu nusove thumbup.gif na ko man nereikia tai nusiurbimo nuo virsutines dalies,kad ir ka bevalgyciau niekas neauga,visi kaulai sviecia bet va i subine tai eina ,bulku tik pavalgau ir ziurek subine puciasi lotuliukas.gif

didele suuuubine, dideli papuliai (bus), liemuo kaip pas bitute- tikras vyru dziuagsmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 06, 15:25)
o pas ka tu dareisi?

pas G Klaipedoj
Papildyta:
QUOTE(kos @ 2010 01 06, 16:48)
as jau cia,po darbu smile.gif ryt D diena  yahoo.gif lauksim griztant,man ypac idomi visa eiga juk tas pats gyd. op,kai tik atsigausi ir biski geriau pasijausi atlek,laikysiu kumscius thumbup.gif galvok kad viskas bus gerai!!!
Papildyta:

negadink sau nervu del tokiu smulkmenu smile.gif grazus tie tavo papuliai thumbup.gif tarp kitko mano viena krutis truputi mazesne,tai idomu kaip ten bus  smile.gif

Nu aciu aciu uz pagiras blush2.gif , lauksiu tavo rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 06, 20:01)
didele suuuubine, dideli papuliai (bus), liemuo kaip pas bitute- tikras vyru dziuagsmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu sakau-svajoniu moteris lotuliukas.gif ne viskas,risu su bulkom,spurgom ir t.t reik pasigrazint pries op. smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Niu jau plepumas jūsų, net nesitikėjau naują temukę rasti bigsmile.gif

Atėjau palinkėti graikinei dideliausios sekmės ryt 4u.gif 4u.gif

rimantess labai gražūs (.)(.) wub.gif

Apie VS maudimkes kalbėjote, niu man jos super, prie AA turėjau su dvigubais pakietinimais, o dabar nusipirkau superinę be jokių paralonų, niu tokia sexy, ryškių spalvų, tik į baseiną jaučiu ryt nesidėsiu, per daug gal atviras liemenukas - per viduriuką žiedas, bet vasara bus thumbup.gif Ryt pabandysiu nusifotkinti, jei nepamiršiu ax.gif

Šią savaitę pradėjau sportuoti - jokių nemalonių pojūčių thumbup.gif reikia po švenčių susitvarkyti visus lašinukus tongue.gif
Po truputį pirkinejuosi apatinius wub.gif

Tik va papuliai kietoki dar, geriausiai jaučiuosi su Triumf sportine, o su lankeliais retai užsidedu. Idomu kokie (.)(.) bus po kokio pusmečio g.gif Merginos ar suminkšteja papuliai su laiku??

Mano mažiausiam 1,6, didžiausiam - 3,8 , tai žiūriu beveik vienodo amžiaus vaikučius turim rolleyes.gif

Niu einu vaikus guldyti biggrin.gif
Atsakyti
siandien grizau pasigrazinusi(.)(.) 4u.gif . Jauciuosi neblogai, rytoj jau lysiu po dusu, bet noreciau paklausti kada jus ta liemenele plovet?
Atsakyti
QUOTE(llonyte @ 2010 01 06, 21:54)
siandien grizau pasigrazinusi(.)(.)  4u.gif . Jauciuosi neblogai, rytoj jau lysiu po dusu, bet noreciau paklausti kada jus ta liemenele plovet?

Sveikinu 4u.gif Lavazza, lauksim graziu foto mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kos @ 2010 01 06, 19:48)
tarp kitko mano viena krutis truputi mazesne,tai idomu kaip ten bus  smile.gif

Mano irgi viena didesne,... manau dauguma musu turi tokia problemyte doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialyna: 06 sausio 2010 - 20:59
QUOTE(kos @ 2010 01 06, 19:48)
as jau cia,po darbu smile.gif ryt D diena  yahoo.gif lauksim griztant,man ypac idomi visa eiga juk tas pats gyd. op,kai tik atsigausi ir biski geriau pasijausi atlek,laikysiu kumscius thumbup.gif galvok kad viskas bus gerai!!!

dekui, kos biggrin.gif .

QUOTE(~Lavazza~ @ 2010 01 06, 21:19)
Atėjau palinkėti graikinei dideliausios sekmės ryt  4u.gif  4u.gif

dekui, Lavazza 4u.gif

p.s. na, kadangi palaikymo komanda liuksova, tai ramiai lekiu paskutinius darbelius atlikti ir i lovyte. Kai tik galesiu, prisijungsiu ir pasipasakosiu 4u.gif
Atsakyti