Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

Mano irgi viena didesne,... manau dauguma musu turi tokia problemyte doh.gif
[/quote]

Pasiskaiciau komentarus ir ziuriu,kad dauguma kamuoja tokia problemele kaip nevienodos krutys...Na ir as tokia beda turejau ir negana to dar buvo krutines deformacija...oi kaip as kompleksavau.Gerai,kad pasiryzau operacijai.Tai i viena mazesni idejo silikona,i kita didesni ir susivienodino:)Dejausi 375g,ir nesigailiu,dydis kaip tik.Super. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katerina333: 06 sausio 2010 - 21:33
[quote=Katerina333,2010 01 06, 22:26]
[/quote]

Pasiskaiciau komentarus ir ziuriu,kad dauguma kamuoja tokia problemele kaip nevienodos krutys...Na ir as tokia beda turejau ir negana to dar buvo krutines deformacija...oi kaip as kompleksavau.Gerai,kad pasiryzau operacijai.Tai i viena mazesni idejo silikona,i kita didesni ir susivienodino:)Dejausi 375g,ir nesigailiu,dydis kaip tik.Super. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
o pries kiek laiko darei ir pas ka? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2010 01 06, 22:11)
dekui, kos  biggrin.gif .
dekui, Lavazza  4u.gif

p.s. na, kadangi palaikymo komanda liuksova, tai ramiai lekiu paskutinius darbelius atlikti ir i lovyte. Kai tik galesiu, prisijungsiu ir pasipasakosiu  4u.gif

Ramaus tau miegelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klirisite @ 2010 01 06, 19:42)
sekmes ryt op, graikine 4u.gif
as tai vos speju sekti visa info, temele vis auga ir auga lotuliukas.gif
...o mano op 02.09 pas GP, dar sausio 18 eisiu i konsultacija, nuspresim kokius desim smile.gif

O i konsultacija eisi Kaune ar jis Vilniuj bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(llonyte @ 2010 01 06, 21:54)
siandien grizau pasigrazinusi(.)(.)  4u.gif . Jauciuosi neblogai, rytoj jau lysiu po dusu, bet noreciau paklausti kada jus ta liemenele plovet?

Sveikinu clap.gif smagu girdet,kad neblogai jautiesi,lauksim nuotraukyciu smile.gif
Papildyta:
[/quote]

[/quote]
O kaip atrodo krutines deformacija? 4u.gif
Atsakyti
krutines lanka idubus,matosi nelygumas,viena krutis didesne uz kita...Pas mane nebuvo labai jau didele deformacija,bet vistiek kompleksavau.Gerai,kad chirurgas geras papuole,koks sundaktaris tai prapjautu, silikonas netilptu ir uzsiutu atgal biggrin.gif
Papildyta:
dariausi pries 2 menesius.Pas V.Kaikari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katerina333 @ 2010 01 06, 23:31)
krutines lanka idubus,matosi nelygumas,viena krutis didesne uz kita...Pas mane nebuvo labai jau didele deformacija,bet vistiek kompleksavau.Gerai,kad chirurgas geras papuole,koks sundaktaris tai prapjautu, silikonas netilptu ir uzsiutu atgal biggrin.gif
Papildyta:

A,aisku,iki rytojaus...
Atsakyti
siandien grizau pasigrazinusi(.)(.)  4u.gif . Jauciuosi neblogai, rytoj jau lysiu po dusu, bet noreciau paklausti kada jus ta liemenele plovet?

Sveikinu su nauju papilnejimu mirksiukas.gif O tau leido slapinti krutine? Nes man pasake, kad savaite reiks kenteti ir visai pilnai po dusu praustis negalima iki kol siulu neisims g.gif O liemenele as ploviau tik po geros savaites rolleyes.gif nebuvo poreikio anksciau.

QUOTE(Lialyna @ 2010 01 06, 23:06)
O i konsultacija eisi Kaune ar jis Vilniuj bus?  mirksiukas.gif

uzbegsiu Klirisitei uz akiu ir pabandysiu atspeti, kad ji vyks i Kauna konsultacijai. ax.gif Nes Papeckys Vilniuje konsultuos sausio 14 diena. rolleyes.gif As pati pas ji uzsiraciau, kad pasirodyciau praejus menesiui po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(_lepunėlė_ @ 2010 01 07, 01:30)
uzbegsiu Klirisitei uz akiu ir pabandysiu atspeti, kad ji vyks i Kauna konsultacijai.  ax.gif Nes Papeckys Vilniuje konsultuos sausio 14 diena.  rolleyes.gif As pati pas ji uzsiraciau, kad pasirodyciau praejus menesiui po operacijos.

a, aisku smile.gif o tu vaziavai is Vln pas ji i Kauna? kelinta diena tave paleido namo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_lepunėlė_ @ 2010 01 07, 01:30)
As pati pas ji uzsiraciau, kad pasirodyciau praejus menesiui po operacijos.

Jau taip greitai... smile.gif Atrodo tik grizai is OP doh.gif kaip dabar savijauta, ar jau visai nieko nejauti?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Man leido maudytis pilnai po dusu sekancia diena po grizimo is klinikos. Liemenele kai plaunu, tuo metu uzsidedu stipriai aptempiancia sportine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 07 sausio 2010 - 08:48
QUOTE(tukyte @ 2010 01 06, 18:04)
Vyras sako , kad nieko nepastebi smile.gif Bet man paciai nera smagu, moki didelius pinigus, tai norisi ir geru rezultatu . Beje gydytojo buvau uzklausus per konsultacija, ar nevertetu deti skirtingo dydzio, tai jis patikino , kad nereikia.

Tukyte, primink prašau, pas ka tu dareisi? blush2.gif
oi, pasirodo praziurejau, kad i sita klausima jau atsakei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katerina333 @ 2010 01 06, 23:31)
Papildyta:

o geras...kazkaip ziuriu tarp merginu Kaikaris nepopuliarus...kazin, kodel g.gif is pat pradziu ir as Kaikari buvau nusiziurejus, kadangi del kitu problemyciu pas ji lankausi kartkartemis...ir turiu pasakyt, kad kaip gydytojas jis tikrai fainas...na ta prasme labai savas ir malonus, tikrai maniau rinksiuos ji...taciau kazkur merginos rase, kad pas ji nelabai kokybiskos operacijos, ta prasme kazkurios merginos liko nepatenkintos...tai padejau dairytis i kitus...tiesa i konsultacija vis dar ru0osiuosi, galvoju eit pas P, kai jis konsultuos Klaipedoj ax.gif ...papasakok, kaip tau sekesi? kiek mokejai, jei nepaslaptis...zinau, kad pas ji irgi pigiau, lashas berods apie 8500Lt kainuoja ax.gif kokie ispudziai apie daktariuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blonde75: 07 sausio 2010 - 09:58

Sveika prisijungus 4u.gif

As tai po dusu lindau praejus 3 paroms...o liemenele, kai jau matydavau kad nelabai svari ir plaudavau, o kadangi labai greitai isdziudavo tai tuo metu nieko ir nesidedavau ax.gif

Lavazza tikrai kad labai laukiam graziu nuotraukyciu ax.gif 4u.gif

o graikine jau turbut pasigrazinus... ax.gif
Papildyta:
[/quote]

[/quote]

Sveikinam istojus i pasipuosusiuju gretas tongue.gif 4u.gif
Dziugu girdeti, kad likai patenkinta mirksiukas.gif o beje, koks dydis tau gavosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amazone*: 07 sausio 2010 - 11:45
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 07, 09:31)
a, aisku  smile.gif o tu vaziavai is Vln pas ji i Kauna? kelinta diena tave paleido namo?  4u.gif
Papildyta:

Jau taip greitai... smile.gif Atrodo tik grizai is OP  doh.gif kaip dabar savijauta, ar jau visai nieko nejauti?

Laikas greitai eina lotuliukas.gif Neseniai pasiskaiciau savo zinutes rasytas dar pries op, kaip ima baltas pavydas del tu kurios jau pasidare ir kaip negaliu sulaukti kada ir manoji diena ateis doh.gif lotuliukas.gif O stai jau beveik menuo mano (.)(.) thumbup.gif Pati jau pripratau ir kaip visos raso nelabai jau kitaip isivaizduoju kad galeciau atrodyti rolleyes.gif Viena krutine truputi kietesne gal del to kad detas didesnis implantas. O skausmo nejauciu jokio. Gal kartais iskelus rankas sioks toks tempimas per pjuviukus.
As pas Papecki pries op konsultavausi Vilniuje, tada operacijai ir po savaites siulu traukti vaziavau i Kauna, o dabar vel susitariau Vilniuje.
Atsakyti
Noriu paklausti ar ilgai vaistus nuo skausmo geret, jauciuosi tokia popa schmoll.gif . Siandien trecia para po op g.gif
Atsakyti