QUOTE(tukyte @ 2010 01 06, 18:04)
Vyras sako , kad nieko nepastebi

Bet man paciai nera smagu, moki didelius pinigus, tai norisi ir geru rezultatu . Beje gydytojo buvau uzklausus per konsultacija, ar nevertetu deti skirtingo dydzio, tai jis patikino , kad nereikia.
Tukyte, primink prašau, pas ka tu dareisi?

oi, pasirodo praziurejau, kad i sita klausima jau atsakei
Papildyta:
QUOTE(Katerina333 @ 2010 01 06, 23:31)
krutines lanka idubus,matosi nelygumas,viena krutis didesne uz kita...Pas mane nebuvo labai jau didele deformacija,bet vistiek kompleksavau.Gerai,kad chirurgas geras papuole,koks sundaktaris tai prapjautu, silikonas netilptu ir uzsiutu atgal
Papildyta:
dariausi pries 2 menesius.Pas V.Kaikari
o geras...kazkaip ziuriu tarp merginu Kaikaris nepopuliarus...kazin, kodel

is pat pradziu ir as Kaikari buvau nusiziurejus, kadangi del kitu problemyciu pas ji lankausi kartkartemis...ir turiu pasakyt, kad kaip gydytojas jis tikrai fainas...na ta prasme labai savas ir malonus, tikrai maniau rinksiuos ji...taciau kazkur merginos rase, kad pas ji nelabai kokybiskos operacijos, ta prasme kazkurios merginos liko nepatenkintos...tai padejau dairytis i kitus...tiesa i konsultacija vis dar ru0osiuosi, galvoju eit pas P, kai jis konsultuos Klaipedoj

...papasakok, kaip tau sekesi? kiek mokejai, jei nepaslaptis...zinau, kad pas ji irgi pigiau, lashas berods apie 8500Lt kainuoja

kokie ispudziai apie daktariuka?