Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys...

QUOTE(RositaK @ 2010 01 08, 17:42)
tai po 6 'pilnu' IVF  blink.gif  doh.gif as jau cia stradalinu del ketvirto, o vat kokiu pasirodo stipriu yra  drinks_cheers.gif tai o pries tai kokiose klinikose gydeisi? ar Treijsas dare kazka kitaip nei kitos klinikos?
nerealiai fainai  4u.gif irgi kryksciancios pabaigos  wub.gif  4u.gif

mes visus iki paskutinio ivf,daremes pas G.Bogdanskiene.deja,labai nusivyliau viskuo,isskyrus sesute Jurate.didelis Jai aciu uz daugeli patarimu.Treisas is pradziu man ir nelabai patiko,nes jam pasirode,kad as per daug zinau ir atrode pasiputes.jis net paklause,ko is jo noriu?atsakiau,kad vaiku biggrin.gif sito,sake nepamirs niekada thumbup.gif bet paskui mes radom bendra kalba.tikrai profesonalus gydytojas.tiesa,turiu paminet ir kita klinika,kuri prisidejo prie sekmes-tai RRCklinika ir gyd.Bykova.mes i sia klinika vazinesim iki gimdymo,nes pas mane gaminasi antikuniai (buvo rasta kraujo lasteliu zudikiu).
kas liecia Embrions klinika,tai turiu paminet,kad suma gavosi per puse mazesne,nei pas G.Bogdanskiene.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 01 08, 18:21)
Merginos, gal žinot po kiek laiko turi mm prasidėt, vaistus nutraukiau prieš tris dienas, o dar jokių mm požymių net nesulaukiau  g.gif prigąsdino mane gine, kad labai skaudės ir pan., tai laukiu  unsure.gif prisigalvoju visokių, o kas bus jei neateis tos mmm, kaip tada viskas išsivalys?  g.gif nepykit, kad čia taip nerimauju, bet jau tikrai nerimstu  unsure.gif

gaila, kad tau nepavyko vistik. Nebutinai skaudes, man po nesivystancio mmm buvo beveik tokios pacios, kaip visada, tik gausesnes.. Bet , tai kad kabinosi, duoda tau labai labai daug vilties, kad kita karta pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 01 08, 17:21)
Merginos, gal žinot po kiek laiko turi mm prasidėt, vaistus nutraukiau prieš tris dienas, o dar jokių mm požymių net nesulaukiau  g.gif prigąsdino mane gine, kad labai skaudės ir pan., tai laukiu  unsure.gif prisigalvoju visokių, o kas bus jei neateis tos mmm, kaip tada viskas išsivalys?  g.gif nepykit, kad čia taip nerimauju, bet jau tikrai nerimstu  unsure.gif

nesinervuok,man priespaskutini karta,beveik menesi nebuvo mmm.o paskui viskas susireguliavo.tai,kad kabinosi,tikrai geras zenklas.is patirties galiu pasakyt,nes sekantis kartas buvo jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2010 01 08, 19:05)
gaila, kad tau nepavyko vistik. Nebutinai skaudes, man po nesivystancio mmm buvo beveik tokios pacios, kaip visada, tik gausesnes.. Bet , tai kad kabinosi, duoda tau  labai labai daug vilties, kad kita karta pasiseks mirksiukas.gif

Niu taip, gaila, bet ką darysi... toliau bandysim ax.gif Beje, labai labai sveikinu su mažyle wub.gif net nemoku apsakyti kaip įkvėpia wub.gif

QUOTE(zynaida @ 2010 01 08, 19:27)
nesinervuok,man priespaskutini karta,beveik menesi nebuvo mmm.o paskui viskas susireguliavo.tai,kad kabinosi,tikrai geras zenklas.is patirties galiu pasakyt,nes sekantis kartas buvo jau  thumbup.gif

Mėnesį? g.gif tikiuos, kad man greičiau ateis rolleyes.gif
Ačiū merginos, nuraminot, lauksiu ir tikėsiu kad kitas kartas bus tikrai "tas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 08, 18:42)
tai po 6 'pilnu' IVF  blink.gif  doh.gif as jau cia stradalinu del ketvirto, o vat kokiu pasirodo stipriu yra  drinks_cheers.gif tai o pries tai kokiose klinikose gydeisi? ar Treijsas dare kazka kitaip nei kitos klinikos?
nerealiai fainai  4u.gif irgi kryksciancios pabaigos  wub.gif  4u.gif

Aš tai po vieno nepasisekusio ICSI puoliau į depresiją blush2.gif Čia tikrai pavyzdys, kad nereikia prarasti vilties. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2010 01 08, 18:53)
mes visus iki paskutinio ivf,daremes pas G.Bogdanskiene.deja,labai nusivyliau viskuo,isskyrus sesute Jurate.didelis Jai aciu uz daugeli patarimu.Treisas is pradziu man ir nelabai patiko,nes jam pasirode,kad as per daug zinau ir atrode pasiputes.jis net paklause,ko is jo noriu?atsakiau,kad vaiku  biggrin.gif  sito,sake nepamirs niekada  thumbup.gif bet paskui mes radom bendra kalba.tikrai profesonalus gydytojas.tiesa,turiu paminet ir kita klinika,kuri prisidejo prie sekmes-tai RRCklinika ir gyd.Bykova.mes i sia klinika vazinesim iki gimdymo,nes pas mane gaminasi antikuniai (buvo rasta kraujo lasteliu zudikiu).
kas liecia Embrions klinika,tai turiu paminet,kad suma gavosi per puse  mazesne,nei pas G.Bogdanskiene.

Nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif Džiaugiuosi džiaugiuosi ir dar kartą džiaugiuosi už Tave ir Jūsų šeimą
Aš ir ilgai lankiausi G.B. klinikoje tai galiu tą patį pasakyti išskyrus Jūratę ten nieko doro daugiau nėra, tik vardas garsus iš senų laikų biggrin.gif Na, gal ir dar viena sesutė tokia jaunesnė ir patart ir palaikyt galėjo mirksiukas.gif

Sella P.S. Na, aš po kokių 7 IUI buvau puolus į depresiją, bet į tokią kelių dienų biggrin.gif, bet paskum dar pasidariau 2 IUI ir galiausiai 1 IVF ax.gif Neperseniausiai laaaaabai gausiai iškraujavau ir dabar laukiu kada bus galima startuoti vėl bigsmile.gif
Papildyta:

Irmuse2 kaip Tu laikaisi? Matau prisijungus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrika Balčiūnas: 08 sausio 2010 - 20:39
zynaida, tavo istorija ikvepia, tikriausiai, visas uzstrigusias siame skyrelyje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 08 sausio 2010 - 21:03
QUOTE(RositaK @ 2010 01 08, 16:36)
noriu su jumis pasidziaugti dar viena sekme - musu kristutex spalio menesi daresi treciaji IVF+ICSI Embrions klinikoje, ir jiems pasiseke  thumbup.gif  nestuke.gif  tikimes laimingos kryksciancios pabaigos  thumbup.gif
dar viena 'slapuke' yra - zynaida, ji irgi neapsireiske pas mus, o jau  nestuke.gif prasom atsiliepti  4u.gif

Wau, kokios naujienos !!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Kaip dziaugiuos del jusu kristutex ir zynaida
Ikvepet ir man vilties, kad ir man pasiseks pas ta daktareli yess.gif
O slapukes tai tikrai. Kelis men tylejot liezuvis.gif hihihi.gif
Nu nerealiai del jusu dziaugiuos clap.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas merginos smile.gif
kol viska perskaiciau karsta.gif tik gaila, kad nevisu naujienos geros verysad.gif

as prisiduodu:
0102 punkcija, 0104 su hiperstimuliacija ligonine... o va vakar atsiveziau savo grazuolius jau namucio wub.gif
beliko sunkiausia doh.gif , ikalbeti, kad jie pasiliktu g.gif

gero, vaisingo, dziugaus, balto, silto, nepakartojamo, romantisko.. visoms savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VELI: 09 sausio 2010 - 08:11
QUOTE(VELI @ 2010 01 09, 09:10)
labas rytas merginos smile.gif
kol viska perskaiciau  karsta.gif tik gaila, kad nevisu naujienos geros  verysad.gif

as prisiduodu:
0102 punkcija, 0104 su hiperstimuliacija ligonine... o va vakar atsiveziau savo grazuolius jau namucio  wub.gif
beliko sunkiausia  doh.gif , ikalbeti, kad jie pasiliktu  g.gif

gero, vaisingo, dziugaus, balto, silto, nepakartojamo, romantisko.. visoms savaitgalio  4u.gif

nu *****, nuo dabar dar stipriau kumščius suspaudus laikysiu 4u.gif labai linkiu tau sėkmės, o kaip pats IVF praėjo, ka ginė sakė??? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2010 01 09, 09:29)
nu *****, nuo dabar dar stipriau kumščius suspaudus laikysiu  4u.gif  labai linkiu tau sėkmės, o kaip pats IVF praėjo, ka ginė sakė???  wub.gif

sake, kad viskas super g.gif o as buvau tokia visa laiminga kad smulkiau ne nepaklausiau blush2.gif reiks kai nuvarysiu kita karta iskamantineti ax.gif
gal zinai kaip juos ikalbeti apsilikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 01 09, 09:38)
sake, kad viskas super  g.gif o as buvau tokia visa laiminga kad smulkiau ne nepaklausiau  blush2.gif reiks kai nuvarysiu kita karta iskamantineti  ax.gif
gal zinai kaip juos ikalbeti apsilikti?  g.gif

pagrindinė sąlyg tai manau kaip įmanoma stengtis NESINERVINTI wub.gif būk rami, aš dar pamiršau pas jus kokios bėdos? blush2.gif

o kada HCG diena???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ag*: 09 sausio 2010 - 08:39