Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys...

Madissa - 4u.gif
as pati kaip tik naujuju nakti isgyvenau ta pati... nera zodziu, kurie dabar paguostu tave... bet laikas viska sustatys i savas vietas. neprarask tikejimo... 4u.gif
Atsakyti
Kazkuri is mergaiciu cia pasakius yra, kad netiesa kas viltis mirsta paskutine. VILTIS NEMIRSTA NIEKADA!! Laikykis ir po kiek laiko gal sugalvosit pabandyti dar karta wub.gif
Atsakyti
Madissa, labai gaila, kad nepasisekė... verysad.gif
Atsakyti
Madissa - nelaidok saves anksciau reikalo wub.gif
geriausia, aisku, elgtis, kaip kuzda sirdis - bandyti dar/nebebandyti, vaikintis/nesivaikinti, bet tik nereikia saves nurasyti 4u.gif sekmes tau dideliausios tavo sprendimuose 4u.gif

merginos, gal kuri zinote, kaip Sesitai sekasi? unsure.gif labai idomu, kaip ji ir jos zirnis laikosi - labai labai tikiuosi, kad viskas jiems gerai, nors paskutini karta gana nesmagiai ji nusiteikusi buvo.. g.gif
Atsakyti
Nelaidoju as saves, oi tikrai ne smile.gif tik per 3 metus 3 IUI, 4IVF manau kad jau reikia pailseti tiek smegenim tiek kunui. na tiesiog su vyru pasikalbejom, kad galbut reikia sustoti, o gal bent jau stabtelti, rasti gyvenime kitu dziaugsmu, kad negyventi vien tik ciklais, vaistu gerimais ir vizitais pas gydytojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2010 01 11, 17:59)
Nelaidoju as saves, oi tikrai ne  smile.gif tik per 3 metus 3 IUI, 4IVF manau kad jau reikia pailseti tiek smegenim tiek kunui. na tiesiog su vyru pasikalbejom, kad galbut reikia sustoti, o gal bent jau stabtelti, rasti gyvenime kitu dziaugsmu, kad negyventi vien tik ciklais, vaistu gerimais ir vizitais pas gydytojus  smile.gif

labai teisingas sprendimas, sakyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelaidoju as saves, oi tikrai ne  smile.gif tik per 3 metus 3 IUI, 4IVF manau kad jau reikia pailseti tiek smegenim tiek kunui. na tiesiog su vyru pasikalbejom, kad galbut reikia sustoti, o gal bent jau stabtelti, rasti gyvenime kitu dziaugsmu, kad negyventi vien tik ciklais, vaistu gerimais ir vizitais pas gydytojus  smile.gif

Laikykis, mergyt 4u.gif
Man labai gaila, kad Tau nepasisekė ir šį kartą verysad.gif Patį tą išgyvenau Kūčių vakarą verysad.gif Ir nieko nesinorėjo, bet kelios dienos ir vėl viskas atsistojo į savo vėžes mirksiukas.gif Aišku ką man kalbėt ax.gif Aš juk tik po savo 1 IVF, na per 2 metus 9 IUI ir 1 IVF ir vis dar tikiuosi, kad po tiek visko ateis ir mano eilė, ateis ir Tavo eilė, ir visų mūsų čia to taip laukiančių mirksiukas.gif
Tu esi labai stipri smile.gif O jei reikia pertraukos - vadinasi reikia mirksiukas.gif
Labai noriu, kad po kelių dienų Tu vel su nauju įkvėpimu ir ryžtu pradėtum savo startą ir gal būtent tas kartas bus tas lemtingas wub.gif Linkiu Tau to iš visos širdies bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrika Balčiūnas: 11 sausio 2010 - 17:16
Madissa, as jau po 2 IVF ir vieno karto su snaigutem 2008 nusprendziau pertauka daryt. Ir darau dar ja kol kas. Vaikstau i akupunktura karta per savaite (nereklamuoju, bet labai sustiprejau), praejus lygiai metams pradejau vel galvot, kad reik bandyt dar, ir va, po truputi ruosiames. Bet moraliskai vis tiek be proto sunku, prisiminus ka isgyvent teko, ir kad gali but, kad tai pasikartos.
Atsakyti

As irgi turejau 2 negimdinius ,9 IUI,5 ivf,po kiekvieno karto sakydavau viskas,nebenoriu nieko verysad.gif ,bet deja tu motinisku instinktu niekaip negaliu atsisakyt ir pamaciau,kad sustot sansu ner blush2.gif ,nors bandau stabteleti,bet tik trumpam...................................
Atsakyti
Ariwom,
nepasisekti gali del ivairiu priezasciu, nebutinai del gydytojo kaltes.
As pas R.G. pastojau su antru. Jis mane yra operaves, endometriozines cistas ir saaugas salino, tai zino mane skersai isilgai biggrin.gif Tikrai rekomenduociau, kaip labai gera gydytoja, be to BAK'e dirba geriausia man zinoma embriologe Z. nuo kurios ranku tikrai nemazai priklauso smile.gif Abiems siems gydytojams esu neapsakomai dekinga.

QUOTE(Ariwom @ 2010 01 11, 08:44)
super!  thumbup.gif
vadinasi, daktaras jis tikrai puikus, o man  tiesiog nepasiseke del kazkokiu neaiskiu niuansu. geda, kad buvau juo suabejojus  blush2.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2010 01 11, 16:59)

Teisingai mastai pailsekite nuo vaistu nuo minciu wub.gif laikykis wub.gif
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 01 11, 17:15)
Laikykis, mergyt  4u.gif
Man labai gaila, kad Tau nepasisekė ir šį kartą  verysad.gif  Patį tą išgyvenau Kūčių vakarą  verysad.gif Ir nieko nesinorėjo, bet kelios dienos ir vėl viskas atsistojo į savo vėžes  mirksiukas.gif Aišku ką man kalbėt  ax.gif  Aš juk tik po savo 1 IVF, na per 2 metus 9 IUI ir 1 IVF ir vis dar tikiuosi, kad po tiek visko ateis ir mano eilė, ateis ir Tavo eilė, ir visų mūsų čia to taip laukiančių  mirksiukas.gif
Tu esi labai stipri  smile.gif O jei reikia pertraukos - vadinasi reikia  mirksiukas.gif 
Labai noriu, kad po kelių dienų Tu vel su nauju įkvėpimu ir ryžtu pradėtum savo startą ir gal būtent tas kartas bus tas lemtingas  wub.gif  Linkiu Tau to iš visos širdies  bigsmile.gif

Viso mes cia tokios as ir jau per 9 metus 6 IUI ir 1IVF,ir dar manau nepabaiga
Atsakyti
labas mielosios, prisiduodu ant dienu laukiu mmm ir pradedu stimuliacija ax.gif
Atsakyti