gal ir gerai, ramybe jai dabar tikrai nepamaisys

todel tikiu, jog tai greiciau nesivystantis
 todel tikiu, jog tai greiciau nesivystantis   

nes sausio 20 eisiu pas savo ginekologę BAK'e
 nes sausio 20 eisiu pas savo ginekologę BAK'e   Ji padarys kažkokį tyrimą dėl pačios gimdos (sakė, kad nori pažiūrėt gimdą antroj fazėj ir dar kažką ištirt) ir tuomet nuspręsim kada ir pas kokį gydytoją operuosiuosi
 Ji padarys kažkokį tyrimą dėl pačios gimdos (sakė, kad nori pažiūrėt gimdą antroj fazėj ir dar kažką ištirt) ir tuomet nuspręsim kada ir pas kokį gydytoją operuosiuosi   Kadangi ja visiškai pasitikiu tai man net nesvarbu, bele kažką rastų kas trukdo, nes jei ir ten viskas bus kaip ir visame kame super tuomet net nežinau ką reiktų daryt
  Kadangi ja visiškai pasitikiu tai man net nesvarbu, bele kažką rastų kas trukdo, nes jei ir ten viskas bus kaip ir visame kame super tuomet net nežinau ką reiktų daryt   Bet tikiuosi, kad ras kokią zarazą
 Bet tikiuosi, kad ras kokią zarazą   Kvailai skamba, bet matyt būčiau tikrai labai laiminga, kad galų gale atrado problemą
  Kvailai skamba, bet matyt būčiau tikrai labai laiminga, kad galų gale atrado problemą   Manau, kad ant operacinio stalo gulsiuosi vasario pirmą savaitę, na bent jau pati taip noriu, kad neprarast daug laiko
 Manau, kad ant operacinio stalo gulsiuosi vasario pirmą savaitę, na bent jau pati taip noriu, kad neprarast daug laiko  
 ,gal pravers mano istorija

Kažkada vėlyvame pavasaryje turėsiu sudėti savo "šaldytus" embrioniukus tai tikiuosi po visų ir gal šito tyrimo taip pat viskas bus čiki
  Kažkada vėlyvame pavasaryje turėsiu sudėti savo "šaldytus" embrioniukus tai tikiuosi po visų ir gal šito tyrimo taip pat viskas bus čiki  Nors kraujo tyrimą dariausi prieš šį IVF, jis buvo geras, nors kai įsipjaunu ar dar kas tai ilgai bėgt nenustoja, "ale" nekreša, bet matysim, bet kokiu atveju ačiū Tau
 Nors kraujo tyrimą dariausi prieš šį IVF, jis buvo geras, nors kai įsipjaunu ar dar kas tai ilgai bėgt nenustoja, "ale" nekreša, bet matysim, bet kokiu atveju ačiū Tau  Bet kokia istorija praverčia
 Bet kokia istorija praverčia   

Bet sakau, tas pirmas IVF man buvo kaip info surinkimas, bandymas tam tikra prasme ir organizmo reakcija į visą tai
 Bet sakau, tas pirmas IVF man buvo kaip info surinkimas, bandymas tam tikra prasme ir organizmo reakcija į visą tai   Nieko, kitą kartą viskas bus super
  Nieko, kitą kartą viskas bus super   

o estrofema irgi?
 o estrofema irgi?

tik per 3 metus 3 IUI, 4IVF manau kad jau reikia pailseti tiek smegenim tiek kunui. na tiesiog su vyru pasikalbejom, kad galbut reikia sustoti, o gal bent jau stabtelti, rasti gyvenime kitu dziaugsmu, kad negyventi vien tik ciklais, vaistu gerimais ir vizitais pas gydytojus
 tik per 3 metus 3 IUI, 4IVF manau kad jau reikia pailseti tiek smegenim tiek kunui. na tiesiog su vyru pasikalbejom, kad galbut reikia sustoti, o gal bent jau stabtelti, rasti gyvenime kitu dziaugsmu, kad negyventi vien tik ciklais, vaistu gerimais ir vizitais pas gydytojus