Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys...

Sesita, laikykis wub.gif wub.gif wub.gif verysad.gif Per mažai HCG paaugęs verysad.gif (iš savo patirties sakau) verysad.gif
Atsakyti
SESITA
Daug kumstuku laikanciu uz tave, tame tarpe ir as 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totorija: 07 sausio 2010 - 15:09
Turiu klausimeli - kada po nesekmingo IVF galima pradeti normaliai gyventi - sportuoti, karsta vonia ir t.t.? ax.gif
Noriu sugrazinti gyvenima i vezes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 01 07, 15:59)
Sesita, laikykis wub.gif  wub.gif  wub.gif  verysad.gif Per mažai HCG paaugęs verysad.gif (iš savo patirties sakau) verysad.gif

O ko galiu tikėtis, jeigu tas Hcg taip ir nepasieks normos? Savaiminio persileidimo (nutraukus vaistus: Crinone ir pan.), persileidimo (sukelto spec. medikamentų), abrazijos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 01 07, 13:09)
Turiu klausimeli - kada po nesekmingo IVF galima pradeti normaliai gyventi - sportuoti, karsta vonia ir t.t.?  ax.gif
Noriu sugrazinti gyvenima i vezes  blush2.gif

Kada tik nori 4u.gif Į vonią susipakavau iškart, kai tik mmm baigės (jei jų laukiau, net ir tuo metu), sportuot irgi pradėjau iškart ax.gif Nebent pas tave hiperstimuliacija, tai tada nepersistenk ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sesita @ 2010 01 07, 13:10)
O ko galiu tikėtis, jeigu tas Hcg taip ir nepasieks normos? Savaiminio persileidimo (nutraukus vaistus: Crinone ir pan.), persileidimo (sukelto spec. medikamentų), abrazijos?  unsure.gif

Mane erzino dar gana ilgokai doh.gif HCG augo po laaaaaabai biškį, kai pagaliau pasiekė 914, pradėjo kristi ir išsivalė pats, jokių intervencijų nereikėjo ax.gif Dabar jau suprantu, kad tai geriausia išeitis iš viso pragaro ir to, ką dar galėjo būti reikėję daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 01 07, 16:08)
SESITA
Daug kumstuku laikanciu uz tave, tame tarpe ir as  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Vynyoge @ 2010 01 07, 16:09)
Turiu klausimeli - kada po nesekmingo IVF galima pradeti normaliai gyventi - sportuoti, karsta vonia ir t.t.?  ax.gif
Noriu sugrazinti gyvenima i vezes  blush2.gif

Ir mane tas domintų.
Atsakyti
Sesita 4u.gif

Peržūrėjau Tavo žinutes ankstesnės datos....
Kadangi 12.29 pas Tave HCGbuvo mažas (darome prielaida, kad vėliau implantavosi) -HCG49.
Tai man dar nėra čia didelės tragedijos ir aš nematau ,kad čia jau blogai. Žiūrėk paskaičiuokim kartu 4u.gif :

Jei 12.29- HCG 49, (12 diena po įsodinimo)
Tai po dviejų parų 12.31 turi dvigubėti, tai turi būti -HCG 92;
Dar po dviejų parų 01.02-HCG 184;
Dar po dviejų parų 01.04-HCG 368;
Dar po dviejų parų 01.06-HCG 736;

Dabar dar info-tikrai skaičiau,kad HCG nebūtinai dvigubėja kas 2 paros tiksliai, jis gali padvigubėti per 48val.ir daugiau (netgi kitur rašo,kad per 3 paras) laiko. Svarbu, kad jis auga ,o nesustoja vietoje. Dauk kur rekomenduojama tik fiksuoti pacia pradzia nestumo darant HCG, kol dar nieko nesimato ekoskopu, o jau vėliau dauk svarbiau yra širdutės atsiradimas ir vaisiaus vystymosi sekimas ekoskopu. Iš savęs galiu pasakyti,kad stabilus, užtikrinatis HCG augimas nei karto negarantavo sėkmingos baigties. Paskutinį kartą prie HCG 27,000 ekoskopas nerodė širdutės veiklos.
Taip kad ramiai 4u.gif TIKIM TOLIAU, KAD VISKAS BUS OK wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 07 sausio 2010 - 15:17
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 01 07, 16:13)
Mane erzino dar gana ilgokai doh.gif HCG augo po laaaaaabai biškį, kai pagaliau pasiekė 914, pradėjo kristi ir išsivalė pats, jokių intervencijų nereikėjo ax.gif Dabar jau suprantu, kad tai geriausia išeitis iš viso pragaro ir to, ką dar galėjo būti reikėję daryti ax.gif

O čia kelintą maždaug savaitę taip atsitiko? Įdomu, kiek čia man dar reiks nežinioje kankintis (dabar kažkur šešta sav. eina).
Na, jeigu jau nelemta būti nestuke.gif , tai nors tokios lengvos pabaigos norėčiau.
Atsakyti
Sesita, o echo dar nedare?
Dijav skaiciavimas teikia vilties wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar radau info, kad 2-3 svaitę po įsodinimo (tau dabar Sesita 3 savaite) HCg norma yra nuo 101-4870 U/I.
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 01 07, 16:16)
Sesita 4u.gif

Peržūrėjau Tavo žinutes ankstesnės datos....
Kadangi 12.29 pas Tave  HCGbuvo  mažas (darome prielaida, kad vėliau implantavosi) -HCG49.
Tai man dar nėra čia didelės tragedijos ir aš nematau ,kad čia jau blogai. Žiūrėk paskaičiuokim kartu 4u.gif :

Jei 12.29- HCG 49, (12 diena po įsodinimo)
Tai po dviejų parų 12.31 turi dvigubėti, tai turi būti -HCG 92;
Dar po dviejų parų 01.02-HCG 184;
Dar po dviejų parų 01.04-HCG 368;
Dar po dviejų parų 01.06-HCG 736;

Dabar dar info-tikrai skaičiau,kad HCG nebūtinai dvigubėja kas 2 paros tiksliai, jis gali padvigubėti per 48val.ir daugiau (netgi kitur rašo,kad per 3 paras) laiko. Svarbu, kad jis auga ,o nesustoja vietoje. Dauk kur rekomenduojama tik fiksuoti pacia pradzia nestumo darant HCG, kol dar nieko nesimato ekoskopu, o jau vėliau dauk svarbiau yra širdutės atsiradimas ir vaisiaus vystymosi sekimas ekoskopu. Iš savęs galiu pasakyti,kad stabilus, užtikrinatis HCG augimas nei karto negarantavo sėkmingos baigties. Paskutinį kartą prie HCG 27,000 ekoskopas nerodė širdutės veiklos.
Taip kad ramiai 4u.gif  TIKIM TOLIAU, KAD VISKAS BUS OK wub.gif

Ir aš skaičiau, kad nebūtinai kas 48 val. Hcg skaičiukas turi dvigubėti. Gali ir kas 72 val. Radau internete tokią skaičiuoklę (lengvai suprantama net nelabai mokančioms angl. k.). Tik įkelt turbūt nemokėsiu blush2.gif http://babymed.com/T.../pregnancy/hcg/
Pagal ją viskas atrodo neblogai. Bet tik su sąlyga, kad implantacija įvyko vėliau, nei turėjo. Aš taip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2010 01 07, 16:27)
Ir aš skaičiau, kad nebūtinai kas 48 val. Hcg skaičiukas turi dvigubėti. Gali ir kas 72 val. Radau internete tokią skaičiuoklę (lengvai suprantama net nelabai mokančioms angl. k.). Tik įkelt turbūt nemokėsiu  blush2.gif http://babymed.com/T.../pregnancy/hcg/
Pagal ją viskas atrodo neblogai. Bet tik su sąlyga, kad implantacija įvyko vėliau, nei turėjo. Aš taip suprantu.

Kad implantavosi vėliau, tai faktas, nes 12.29 HCG buvo 49.
Atsakyti