Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kergimas

QUOTE(Neisha @ 2013 01 18, 03:47)
Sveiki,

Visai netyčia įlindau ne į "savo" skiltį. Katės man visiškai svetimas dalykas. Šiek tiek paskaitinėjau kelis paskutinius šios temos puslapius ir mano akys užkliuvo ties vienu dalyku. Veisiamoms katėms daromas kraujo grupės nustatymo testas. Gal galėtumėte man paaiškinti, kam jis reikalingas? Supratau, kad pagal tai derinamas ir partneris, tačiau bent jau šunų pasaulyje nesu girdėjusi nieko panašaus  4u.gif

http://www.miaukse.lt/page.php?id=27 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2013 01 12, 21:08)
sveikos kaciu myletojos mirksiukas.gif noreciau pasiklausti del tokio dalykelio : suvedem savo katina su kate,o paskui issiaiskinom ,kad jai yra 8 men.,turim gauti elementini kaciuka,tai kilo toks klausimelis ar tos katytes kaciukai bus sveiki del jos amziaus?

Kai gims tai ir pamatysit ar sveiki. Bet tai jau visai žmonės išdurnėjo 8 mėn jau kergia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 01 23, 18:41)

Ačiū. Mane, pavyzdžiui, neramina toks faktas. Ar tai kažkoks genetinis nukrypimas?
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2013 01 25, 14:16)
Ačiū. Mane, pavyzdžiui, neramina toks faktas. Ar tai kažkoks genetinis nukrypimas?

Koks faktas? Kad aplamai katės turi kraujo grupės? Manyčiau kad nėra ko nerimauti, reiktų priimti tai kaip natūralų dalyką, juk ir žmonės su skirtingom kraujo grupėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2013 01 25, 14:16)

Tai ne nukrypimas, tai natūralus dalykas. Visos katės turi kraujo grupes, jos gali būti trys, A, AB ir B. 4u.gif
Atsakyti
Laba. Sakykite prašom ar WCF sistemoje turinti įvertinimus( katė) ar galimas kergimas su Fife sistemos katinu?
Atsakyti
QUOTE(Peliukass @ 2013 01 25, 20:17)
Laba. Sakykite prašom ar WCF sistemoje turinti įvertinimus (katė) ar galimas kergimas su Fife sistemos katinu?

Žinoma. 4u.gif Kreipkitės į klubą, kuriam priklausote WCF sistemoje ir jie jums pasakys, ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 01 25, 19:27)
Žinoma. 4u.gif Kreipkitės į klubą, kuriam priklausote WCF sistemoje ir jie jums pasakys, ko reikia.

Didelis dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2013 01 25, 19:08)
Tai ne nukrypimas, tai natūralus dalykas. Visos katės turi kraujo grupes, jos gali būti trys, A, AB ir B. 4u.gif

Taip, aš suprantu, bet niekada nebuvau girdėjusi tokio dalyko, kaip kad kraujo grupės netoleravimas. Rh faktorius ir su tuo susijusios problemos - taip, bet kraujo grupė... g.gif
Atsakyti
.sveikos,ar gali kate kraujuot po suvedimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute25: 09 vasario 2013 - 00:14