Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Nerytė @ 2007 12 03, 11:52)
kokia kriause dedi? zalia ar konservuota? idomus receptukas... dar niekad garpuodyje nesu dariusi deserto  cool.gif

Zalia bigsmile.gif Pabandyk, tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 03 gruodžio 2007 - 12:51
kreuses su sokoladu tikrai essen.gif: niam niam

as dar ir obuolius bandziau garinti, suepr gavosi. tik ant to skyleto garpuodzio dugno as dejau plastmasiniu indeliu atspariu karsciui dangtelius ir tik tada ant ju dejau obuoliu puseles pripildytas medaus ar cukraus. labai skaniai gavois, garinau mazduag apie 15 minuciu, nors jauciu nuo obuolio priklauso kiek garinti rekia

dar skaniai gavosi keulienos suktinukai. dariau taip:
* ismusiau keulienos ispjova supjaustyta griezineliais
*pamarinavau griezinelius su soja druska pipiriukais
* ant mesytes tepiau majonezo truputi, dejau svoguno griezineli ir surio siaudeli (deti galima i vidu jauciu viska kas patinka)
*susukau svoguna ir suri i keuliena ir persmeigiau dantu krapstuku
*garinau garpuodyje apie 25 minutes, nes suktinukai mano buvo labai mazyciai. jei didesnis suktinukas tai jauciu reikia ilgiau pagarinti

patiekiau su garintom bulvem, salotelem ir padazu (kecupas+majonezas+cesnakas)

mums labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2007 11 30, 12:27)
Kitaip jie netures is ko brinkti.  mirksiukas.gif Taip jau yra.  rolleyes.gif

ax.gif matai kaip, as net nepagalvojau.O kiek vandens pilti?reikia kad apsemtu ryzius ar ne?
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2007 12 03, 22:11)
ax.gif  matai kaip, as net nepagalvojau.O kiek vandens pilti?reikia kad apsemtu ryzius ar ne?

Kad apsemtu butinai, galima daugiau per pirsta. Priklauso nuo ryziu rusies, vieni daugiau brinksta kiti maziau. mirksiukas.gif Uzberk kario (jei megsti) skonis super.
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2007 12 04, 12:28)
Kad apsemtu butinai, galima daugiau per pirsta. Priklauso nuo ryziu rusies, vieni daugiau brinksta kiti maziau.  mirksiukas.gif Uzberk kario (jei megsti) skonis super.

drinks_cheers.gif ačiū, bandysiu taip ir daryti nes karį irgi mėgstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 03, 12:50)
Zalia bigsmile.gif Pabandyk, tikrai labai  thumbup.gif

jau verda garpuodi thumbup.gif
Atsakyti
Vakar visai skaniai pavakarieniavom

Višta marinuota majoneze

Nulupau oda nuo vištos kumpelių. Sudėjau į dubeni kelis šaukštus majonezo, vištieną, vegetos, šašlyko prieskonių ir česnakinės druskos. Pamarinavau porą valandų. Tada į apatinį garų puodo dubenį sudėjau pjaustytas bulves, į antą dubenį vištą.
Skaniai gavosi ir višta ir bulvytes. Visada dedu bulves po mėsa, tuomet jos prisigeria sultinio ir būna skanios.

Beje iš sultinio išviriau sriubą ax.gif , skanaus.

Ryžiai ar kitos kruopos man niekada skaniai nesigavo schmoll.gif , arba perverda, arba nedaverda, kažkokia košė.

Atsakyti
Nusipirkau fagor 2 puodu komplekta thumbup.gif

Vakar kazkas su plovu nesigavo, jis man pridege blush2.gif pataisykit jei kazka netaip padariau.

Pakepinau puode mesos gabaliukus, sumeciau svogunus supjaustytus, morkas patarkuotas, pakepinau, idejau druskos (prieskoniu pamirsau doh.gif ), ipyliau kecupo su paprikom, dar pakepiau, ipyliau puoduka ryziu ir 2 puodukus salto vandens, uzdengiau ir palaukes kol susidarys slegis nr2 pamazinau ugni iki minimumo ir paviriau 17 minuciu. Poto isleidau slegi.
Viskas gavos ziauriai skaniai, truko biski druskos ir vos vos prieskoniu, o seip skonis super, tik 1 beda, jis pridege gan stipriai.
Kurioj vietoj padariau klaida?
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 08, 12:21)

Ryžiai ar kitos kruopos man niekada skaniai nesigavo  schmoll.gif , arba perverda, arba nedaverda, kažkokia košė.

O musų šeimai labai patinka kruopos virtos garpuodyje thumbup.gif .Ypač grikiai essen.gif.Gal tu dar neatsirinkai kiek laiko garinti reikia g.gif .Man pirmi kartai ir nelabai vykę buvo,o ypač nesisekė padruskinti doh.gif . Vėliau atsirinkau.
Atsakyti
Spėju kad čia buvo rašyta, kad greitpuodyje, o ne garpuodyje prisvilo. Neįsivaizduoju prisvilimo garų puode.
Atsakyti
Mes irgi neseniai įsigijome garų puodą. Kelis kartus gaminome. Skarotos egles receptu pasinaudojau - skanūs suktinukai gavosi, tik aš į vidų sukau svogūnus ir marinuoto agurkėlio. Bet va su bulvėm tai nesigauna - neskanios būna. Jaučiu ir jas prieš kepant garų puode reikia pamarinuoti prieskoniuose ir kokiam majoneze ar pan g.gif
Atsakyti
mes garu puoda gavome dovanu, jau visas menuo beveik kaip turiu... ale dar rankos nekyla kazka su juo daryti blush2.gif
na tikiuosi, kad greitu laiku panaudosime wub.gif
Atsakyti