Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(mimka @ 2008 02 07, 20:23)
Va parasysiu kokie išviso receptai yra, gal bus kokiu pageidavimu, tai parasysiu anksciau o ne is eiles  ax.gif
Įdaryti obuoliai
Jūros lydeka su bulvėmis
Užkepta lašiša
Vištiena su paprika
Lašiša su krapais

domina sitie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 02 05, 15:51)
O mano vyras kaip tik giria, kad garpuodyje virtos bulvės daug skanesnės, čia gal skonio reikalas  smile.gif

Tai tikriausiai biggrin.gif

QUOTE(mimka @ 2008 02 06, 20:08)
Teta nusipirko garpuodi is Top Shopo parduotuves tai atsviete man ten buvusius receptus, kai turesiu laiko galesiu parasyt keleta, nes skanerio neturiu  blush2.gif

Aš irgi turiu tą knygutę, bet man receptukai sudėtingi pakankamai. Kaikurių ingridientų nesu nei mačius, nei girdėjus doh.gif
Atsakyti
Tęsiu biggrin.gif

ĮDARYTI OBUOLIAI

Ingridientai 4 porcijoms:

4 obuoliai
100 gr susmulkintų riešutų
25 gr razinų
4 šaukštai medaus
4 cinamono lazdelės

Paruošimo būdas:
Nuplaukite obuolius, išimkite sėklas. Susmulkintus riešutus sumaišykite su razinomis ir medumi. Įdarykite obuolius šiuo mišiniu ir į kiekvieną įsmeikite po cinamono lazdelę. Sudėkite obuolius į garų puodą ir virkite 20 minučių. Obuolius patiekite karštus arba šaltus su plakta grietinėle.\

Šitas skamba niam niam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
JŪROS LYDEKA SU BULVĖMIS

Ingridientai 4 porcijoms:

3 jūros lydekų filė
3 porai
3 vidutinio dydžio bulvės
3 mažos morkos
druska, alyvuogių aliejus

Paruošimo būdas:
Supjaustykite porus į keturias dalis. Nuskuskite ir supjaustykite bulves bei morkas. Sudėkite filė po vieną gabalą į puodą, taip pat įdėkite po vieną bulvę, morkų, svogūnų, druskos ir virinkite 20 minučių. Prieš patiekdami, pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

(čia tai papasakota kaip kokiam dundukui kaip viską sudėt reikia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 08, 15:17)
Tęsiu  biggrin.gif

ĮDARYTI OBUOLIAI

labai skaniai skamba, reiks isbandyti... tik obuolkiu neturiu,o vietoj cinamono lazdeles uzbarstysiu milteliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 08, 17:04)
labai skaniai skamba, reiks isbandyti... tik obuolkiu neturiu,o vietoj cinamono lazdeles uzbarstysiu milteliu wink.gif

O as riesutu neturiu doh.gif reiks kažkuom pakeist ir pabandyt pasidaryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 08, 16:17)
Tęsiu  biggrin.gif

ĮDARYTI OBUOLIAI

Šitas skamba niam niam  biggrin.gif  4u.gif

tikrai drinks_cheers.gif bandysiu savaitgali
Atsakyti
Vakar dariau vaikui žuvį garų puode ax.gif gavosi labai slaniai, nesuiro, ir labai greit išvirė thumbup.gif o vat iš ten virtų dešrelių išėjo visiškas šnipštas schmoll.gif kitą kart tikrai geriau virsiu vandenyje rolleyes.gif virė sąlyginai ilgai- 18 min (tiek rašo pagal mano puodą), kai vandeny reik virt vos kelias minutes. kažkaip visos susigarbaniojo, prarado prekinę išvaizdą, žodžiu atrodė taip kad nelabai norėjosi jas valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 07, 20:23)

Apelsinų flanas
Žalios pupelės
Įdaryti viščiukai
Vištiena su paprika

Šitie domintų mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 02 10, 21:30)
Šitie domintų mane blush2.gif

rytoj pratęsiu receptukų rašymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 10, 22:09)
rytoj pratęsiu receptukų rašymą  4u.gif

Labai tau ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 08, 15:17)
Tęsiu  biggrin.gif

ĮDARYTI OBUOLIAI

aciu uz recepta thumbup.gif
tik pamirsau cinamona... dabar pamaciau perskaicius recepta unsure.gif , bet uzbarstysiu dabar, manau nuo to skonis nenukentes

vaizdas nekoks, bet skonis labai thumbup.gif (dejau migdolus) ir pastaba tokia, kad uztektu ir 10-15 min. nes as uzstaciau ir isejau, tai atejus po 20 min. radau kai kuriuos obuolius (buvo keliu rusiu) istizusius.. taigi reziume - arba rinktis labai kietus obuolius arba mazinti virimo laika
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 11 vasario 2008 - 11:21