Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Nerytė @ 2008 02 11, 11:17)
aciu uz recepta  thumbup.gif
vaizdas nekoks, bet skonis labai  thumbup.gif

mmm atrodo skaniai, reikes ir man ismegint, tik obuoliu reik nusipirkt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2008 02 11, 11:20)
mmm atrodo skaniai, reikes ir man ismegint, tik obuoliu reik nusipirkt.  smile.gif

aciu 4u.gif tikrai fainas receptukas thumbup.gif
Atsakyti
O man tie obuoliai kaip tik labai skaniai atrodo thumbup.gif as tai taip ir nesuradau laiko pasidaryt blush2.gif biggrin.gif bet reiks, nes tikrai gundo thumbup.gif turbut nuo puodo priklauso kiek laiko virt reikia g.gif
beje mačiau kad tiepuodai iš Top Shop kažkiek nupiginti dabar ax.gif
Kai vaikas eis pietų miegot parašysiu dar kelis receptukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 11, 12:56)
O man tie obuoliai kaip tik labai skaniai atrodo  thumbup.gif  as tai taip ir nesuradau laiko pasidaryt  blush2.gif  biggrin.gif  bet reiks, nes tikrai gundo  thumbup.gif  turbut nuo puodo priklauso kiek laiko virt reikia  g.gif
beje mačiau kad tiepuodai iš Top Shop kažkiek nupiginti dabar  ax.gif
Kai vaikas eis pietų miegot parašysiu dar kelis receptukus  4u.gif

kaip tai nuo puodo?? tu kalbi apie garpuodi kur vienas ant kito statosi indai ir nusistato laikas ar apie toki kur ant virykles dedasi?
as turiu tefala 3 aulstu thumbup.gif
Atsakyti
Obuoliukai thumbup.gif reiks ir man išbandyti garpuodį, turiu, bet nieko dar nebandžiau doh.gif
Atsakyti
VIŠTIENA SU PAPRIKA

Ingridientai 4 porcijoms:

2 vištos krūtinėlės
0,5 raudonosios paprikos
0,5 žalios paprikos
0,5 geltonos paprikos
0,5 vidutinio dydžio svogūno
2 šaukštai sojų padažo
aliejus, druska, pipirai

Paruošimo būdas:
Nauplaukite paprikas, išimkite sėklas ir supjaustykite. Nuplaukite svogūną ir supjaustykite žiedais. Vištieną supjaustykite dideliais, bet plonais gabalais. Sudėkite visus ingridientus į garų puodą, apšlakstykite aliejumi ir sojos padažu bei virkite 30 minučių.

Pastaba: vištieną galima pakeisti aviena arba veršiena.

4u.gif
Atsakyti
ĮDARYTI VIŠČIUKAI

Ingridientai 4 porcijoms:

2 Viščiukai
2 česnako galvutės
2 citrinos
5 cm imbiero plokštelių
timjano šakelės
aliejus, druska, pipirai

Paruošimo būdas:
Įtrinkite viščiukų vidų mišiniu, pagamintu iš aliejaus, druskos, pipirų ir susmulkintų česnakų. Įdarykite viščiukus citrinos skiltelėmis, timjano šakelėmis ir imbieru. Sudėkite viščiukus į garų puodą ir troškinkite 1 val.

4u.gif
Papildyta:
LAŠIŠA SU KRAPAIS

Ingridientai 4 porcijoms:

3 gabalai lašišos filė
žalių krapų
1 poras
1 citrina
3 svogūnai
6 mažos bulvės
400 g brokolių
2 česnako galvutės
druska, pipirai

Paruošimo būdas:
Supjaustykite svogūnus šiaudeliais. Nuskuskite bulves. Nuplaukite brokolius. Nulupkite česnaką ir supjaustykite. Nulupkite citriną ir išspauskite sultis su minkštimu. Pagardinkite filė druska ir pipirais. Į kiekvieną puodą įdėkite krapų, po vieną gabalą lašišos filė, po vieną supjaustytą svogūną, po 2 bulves, brokolio, po kelias česnako skilteles ir po gabaliuką citrinos žievelės. Paruošimo laikas: 30 minučių. Prieš patiekdami, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

4u.gif
Atsakyti
As irgi nusipirkau garu puoda elektrini, tai morkytes, bulvytes thumbup.gif Be druskytes skanios, net vyrui skanu .
Pabandysiu siandien zuvyte, o kita diena obuoliukus, tiesa juos galima dar cukraus pudra apibarstyti biggrin.gif
Dar klausimas: o tuos produktus kaip deti, juk per skylutes sultys produktu gali isbegti ????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 11 vasario 2008 - 16:42
QUOTE(lineva @ 2008 02 11, 14:13)
Obuoliukai thumbup.gif reiks ir man išbandyti garpuodį, turiu, bet nieko dar nebandžiau doh.gif


tai kam pirkai jei dar nieko negaminai? smile.gif
as kai nusipirkau tai gaminau kiekviena diena, dabar apstojau, karts nuo karto tik istraukiu

QUOTE(AngelG @ 2008 02 11, 16:39)
Pabandysiu siandien zuvyte, o kita diena obuoliukus, tiesa juos galima dar cukraus pudra apibarstyti  biggrin.gif

o kam juos barstyti cukraus pudra jei ir taip saldus nuo medaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 11, 17:45)
o kam juos barstyti cukraus pudra jei ir taip saldus nuo medaus  g.gif


kad būtų dvigubai saldžiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką, tęsiu ax.gif

APELSINŲ FLANAS

Ingridientai 8 porcijoms:

800 ml apelsinų sulčių
200 g cukraus
7 kiaušiniai
25 g kukurūzų miltų
1 apelsinas
degintas cukrus
Pastaba: flanui reikia specialių formelių

Paruošimo būdas:
Nulupkite apelsiną. Sumaišykite kukurūzų miltus su apelsinų sultimis, įdėkite cukraus ir apelsino žievelę. Pakaitinkite mišinį maišydami, kol užvirs (maždaug apie minutę), leiskite jam ataušti ir išimkite žievelę. Suplakite kiaušinius ir supilkite juos į mišinį. Į formeles įpilkite deginto cukraus ir išpilstykite paruoštą mišinį. Uždenkite formeles folija ir sudėkite į garų puodą. Flanas yra ruošiamas 40 minučių. Leiskite jam ataušti , prieš išimant jį iš formelių, palaikykite jį šaldytuve.

Pastaba: Įsmeikite dantų krapštuką į flaną, jeigu jis liko sausas reiškia, kad flanas jau paruoštas biggrin.gif


Čia turėtų būt gardu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
O jusu garpuodis tai tas pats kas konvekcine krosnele? mastau.gif
Atsakyti