QUOTE(amarrile @ 2010 03 11, 20:13)
Tai tikrai prolapso reiskinys. KANKINAUSI 20 metu,kol echoskopija padare,tada ir vaistus tinkamus paskyre

O tai galvodavau-nuo visko vaistu yra,o cia turi vaiksciot perkreiptu veidu. Netoleruodavau labai sunkumo kilnojimo,po to skaudedavo net einant,atsisedus palengvedavo....
Papildyta:
P.s. Tie vaisteliai corvitol.Gerti liepe epizodiskai, ar po tablete i diena,nedaug....Buvau laiminga

Dabar jau pastoviai geriu kita adrenablokatotiu,del spaudimo,bet skausmai nekankina
Aciu amrrile

,cia todel ir rasau,kad galvoju sutikt panasius simptomus turincius zmones.Man echoskopas darytas ne karta ,bet niekda nesiule jokiu vaistu-nes juk prolapsas cia ne liga.O as metai is metu vargstu ir save kaltinu,kad jau prisigalvoju,bet skausma kaip jauciu taip jauciu,ir kaip minejau viena vienintele gyd.pripazino ,kad tai turi but skausmas ir gan nemalonus ,bet vaistai pagrinde Aurocard,bet tie apie 30 lt buteliukas ir kad per menesi,geriant ne kiekviena diena baigesi.Nezinau,is kitos puses kaipo rimtu vaistu ir nenoriu,bet taip kazkaip irgi negerai.O nuo ko uzeina net negaliu pasakyt - nieko tokio fiziskai nedarai,o skauda viska -ranka,peti ,krutine,sirdi.Buna prasviesejimu ,kad neskauda ,o kaip dabar jau kokia savaite negaliu .
Corvitol -cia receptinis ,ir kaip suprantu gana rimtas vaistas ,gal pas mane dar ne taip prastai ,bet noriu nejaust skausmo.