Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

Loram dėkui , taip ir galvojau kad reklama doh.gif: na aš jos auka kaip visada sad.gif bet jau neišmesiu juk ... lai ta poką sugeria gal blogiau nebus? o ką manai apie gudobeles lašus arba preparatus ? ta prasme be jokiu ten česnaku ir pan tik gudobele .. prie jo dar manau vistiek gertu kali ir magni ( beja kiek laiko ji galima gert?) nes ten tame cordivale jo kaip tu ir sakai lašas jūroi.. o šiaip jei nerūkytu ir nepatirtu streso darbe sakyčiau tikrai sveikai gyvena , ta prasme sportas , maistas ...

dėl dviračio aišku nieko jam nepasakė .. perduosiu kad negertu vaistu 3 dienas prieš tyrimą .. kiek pamenu sakei kad jei gere tik mėnesį ar mažiau to betoloko tai nutraukt po labai lietai nereikia? nebus jokio nutraukimo sindromo ?
Atsakyti
nutraukimo sindromo nebus.
del gudobeles - tai pastoviai gerti tikrai nerekomenduoju; visokius lasiukus rekomenduoju gerti hipochondrinem bobutem (kurios turi labai daug skundu, bet jokios ligos neradam) - va jom tai labai visokie lasai padeda. Bet daug ju isgerus - efektas gali buti nenuspejamas
Atsakyti
dėkui eilini karta tau Loram. na bet jau sugersim ką nupirkom .. neišmesi juk .. o jus savo praktikoj apart vaistu kaip papildą be magnio ir kalio neko pacientams nerekomenduojat?
Atsakyti
siaip tai ne smile.gif bet, jei pacientas sako, kad girdejau kad tas ar anas geras - tai visada pritariu, jei matau kad akys is dziaugsmo blizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 01 17, 23:39)
šiaip tai ne smile.gif bet, jei pacientas sako, kad girdėjau kad tas ar anas geras - tai visada pritariu, jei matau kad akys isšdžiaugsmo blizga biggrin.gif

tai ir neklausiu ką pati galvoji kai jo akis žiba biggrin.gif aii žinai kai mylimam žmogui kažkas ne taip o dar su širdutę atrodo viską supirktum ir padarytum kad tik kažkas pagerėtu blush2.gif ačiū už nuomonė , reiškia toliau gersim kali ir magnį jau greit vėl kartos kraujo tyrimą žiūrėsim ar nors kiek padėjo tas gerimas ir galvosim ką toliau daryt..

Loram dar klausimukas , ar teko susidurt kad nuo naudojamu kortikosteroidu ( seretide pvz) nukentėtu širdis?
Atsakyti
kortikosteroidais yra gydomos kai kurios sirdies ligos, todel nukenteti nuo ju sirdis nelabai gali - nebent butu labai dideles dozes - kai jau issivysto kusingoidas.
del seretido - tai jame yra ir betaadrenomimetiku - jie padaznina pulsa, o jei yra elektrinis nestabilumas - gali padazneti ekstrasistoles ar sutrikti ritmas
Atsakyti
sveiki.pradejo tirpti kaires rankos pirstai kai nesu ka nors.veliau jau ir siaip sedint ziuriu nutirpsta ,siandien jau visas delnas aptirpes.daugiau lyg ir nieko blogo nejauciu.kas cia galetu buti, gal su sirdim kas negerai? g.gif
Atsakyti
zinokit ne visas sveikatos problemas sukelia sirdis smile.gif
cia panasiausia i tunelini sindroma - kai tarp tam tikru strukturu suspaudziamas nervas. Rekomenduociau neurologo konsultacija.
Atsakyti
Labas vakaras...radau aktualią temelę ir matau yra ekspertų,tad nutariau ir aš pasiklausti šio bei to...
Taigi iš pradžių-man jau nuo 16m. diagnozuotas VPV sindromas,šiuo metu turiu ligą,dėl kurios negaliu vartoti jokių papildų stiprinti širdžiai ir ne visus vaistus..
Šiandien(na čia jau ne pirmas kartas)bevaikštant mieste prasidėjo širdies permušimai,pasidarė laaabai silpna,paskui gal kiek atslūgo,bet nedaug,parvažiavau namo,dar vis jautėsi kad permušinėja širdelė,galvoju pasimatuosiu pulsą-pamatavus net akys iššoko-167,dar kartelį-170,tikrai išsigandau...ką tokiais atvejais reikia daryti,kad suretinti ritmą?Kas be ko...jau ryt iš ryto rašausi kardiologo konsultacijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nut*: 18 sausio 2010 - 23:28
tokiu atveju reikia kviesti greitaja... kadangi yra WPW, t.y. papildomas laidumo pluostas, gali buti dvieju rusiu ritmo sutrikimai - vienas nutraukiamas paprastai vaistais kaip ir kitos tachikardijos, kitas - kai jokiu budu negalima tu iprastai vartojamu vaistu, nes gali sukelti gyvybei pavojingas tachikardijas - be EKG to nustatyti negalima.
patarciau "pagauti" ekg bent viena tachikardijos paroksizma ir keliauti tiesiai pas aritmologa (elektrofiziologa) - pridegins ta pluosta ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 01 19, 00:55)
tokiu atveju reikia kviesti greitaja... kadangi yra WPW, t.y. papildomas laidumo pluostas, gali buti dvieju rusiu ritmo sutrikimai - vienas nutraukiamas paprastai vaistais kaip ir kitos tachikardijos, kitas - kai jokiu budu negalima tu iprastai vartojamu vaistu, nes gali sukelti gyvybei pavojingas tachikardijas - be EKG to nustatyti negalima.
patarciau "pagauti" ekg bent viena tachikardijos paroksizma ir keliauti tiesiai pas aritmologa (elektrofiziologa) - pridegins ta pluosta ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif

4u.gif ...šiandien vėl pasikartojo..nuo18 val 212 blink.gif variau į kmuk...atvažiavom tai po valandos laiko...jau baiginėjosi priepuolis...buvo jau tik 132 ax.gif Padarė ekg,ketvirtadienį šuoliuoju pas gydytoją...lauksim eilės pluošto prideginimui..nors laaabai bijau ir nenoriu,jau kokius 5 metus man tai siūloma....bet dabar jau manau,kad pribrendo laikas blush2.gif
Atsakyti
Aš visai netikėtai užmačiau šitą temukę ir pasirodo pažįstama veidą Nut 4u.gif

Žiūriu pas abi vienodos bėdos. tik aš kur nesikreipiau man visi kardiologai nuaiškino kad taip būti negali unsure.gif su pulsiu idijotišku vargstu keleri metai verysad.gif dažniausiai prieš mmm prasideda visi smagumai. Be atenolol nenoriu niekur iš namų net eit, jeigu neduok diev širdis pradėtų drebėt.

Ir iškilo man dabar klausimas, kas čia per prideginimas? Kas čia per liga? Pasiskaityčiau internete blush2.gif paskutiniu metu jau galvojau kad tai normalu ir taip rieks gyvent visą gyvenimą blush2.gif
Atsakyti