Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(daivutyte @ 2010 01 09, 17:16)
sveikos, jungiuosi ir as prie kylanciu, paskutines dienas po 0.1 pakylu, siandien 20 CD tai temp 37.0 ziuresim kaip elgsis ryt , jei nekris tai 25 CD bus aisku ar ND buvo vykusiai padaryti tongue.gif

Imesk grafikiuka mirksiukas.gif Mums lengviau isivaidzuoti ir vertinti, kai turime pries akis paveiksleli rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,as tai neturiu ka rodyt,dar tipo mm.Si cikla kazkokios keistos ir negausios,nesuprantu kas cia man darosi
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 09, 11:29)
Imesk grafikiuka  mirksiukas.gif  Mums lengviau isivaidzuoti ir vertinti, kai turime pries akis paveiksleli  rolleyes.gif

neiseina man su tuo grafikiuku, per daug sudetinga mano vistos galvelei...
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 09, 17:43)
neiseina man su tuo grafikiuku, per daug sudetinga mano vistos galvelei...

O kur tu zymi,na kokiam puslapi? smile.gif gal galesiu ka padet
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 09, 11:47)
O kur tu zymi,na kokiam puslapi? smile.gif gal galesiu ka padet

as FF zymiu
Atsakyti
Tai kas konkreciai nepavyksta, daivutyte? Zymeti, ar ikelti grafielio?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 09, 11:29)
Imesk grafikiuka  mirksiukas.gif  Mums lengviau isivaidzuoti ir vertinti, kai turime pries akis paveiksleli  rolleyes.gif

nezinau kas cia gavos
user posted image
Atsakyti
Kas gavos? Ogi grafikeli pavyko ikelti thumbup.gif

Na ka, tvarkingai kyli, ND tvarkingai uztaikyti po kokiu 3-4 dieneliu galesi pradeti zaisti su NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 09, 12:22)
Kas gavos? Ogi grafikeli pavyko ikelti  thumbup.gif
Na ka, tvarkingai kyli, ND tvarkingai uztaikyti po kokiu 3-4 dieneliu galesi pradeti zaisti su NT  mirksiukas.gif

Oi nezinau as su tais NT, bet jei ryt BT nekris tai gal reiks
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 11:15)
Užpraeitame cikle buvo 10, praeitame 13, tai imu viduriuką, nes gali skirtis 1-2 dienom, tai antra fazė, pagal mane ir FF turėtų būti 12d.  g.gif

nzn gal kas pataisys, bet lyg esu girdejusi kai nedaug dienu po O, tada nespeja isitvirtinti zirniukas unsure.gif
Papildyta:
evelinute, implantacinis pakritimas thumbup.gif
Papildyta:
gretusiu, ačiū kad ikeliai NT wub.gif tai dar zinau kad kai darysiuosi NT pirmadieni (14 DPO) vadinasi turi rodyti tikrai mirksiukas.gif
Papildyta:
Selva, na linkiu kad Jūsų susilaikymas atnestu geru rezultatu, gero vakaro su SB user posted image
Atsakyti
Labas rytas miegaliukes smile.gif

Štai maniškis smile.gif Tempa laikos pakilusi, bet (.) vakar jau buvo visai nieko. NT neigiamas (dariausi parsisiųstą iš užsienio - neįsivaiduoju, kokio jautrumo)
http://www.fertility...com/home/2aa736

Dabar toks mokslinis eksperimentinis klausimas:
3 val nubudau ir nemiegojau apie valandą aktyviai bendravau su vaiku lovoje (varčiausi, gaudžiau, keičiau sauskelnes ir t.t.) BT matuot gaunasi 6 val (rodė 36.9). Po dviejų valandų tolimesnio miego vėl pamatavau BT 37.2. Nu tai jei pagal formulę 37.2-2*0,1=37. Taip ir pažymėjau. Ar teisingiau buvo žymėt 36.9?
Atsakyti
Alvyda, nzn tikliai bet man regis reikejo zymeti pirmini variantą 36.9? g.gif
Atsakyti