Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 13:06)

wub.gif wub.gif
Kokį testuką naudojai, kad tai anksti parodė vaiduokliuką blush2.gif

Aš vis dar turiu vilties, kad dar užkilsiu, vis dar esu aukščiau pirmos fazės, na, lauksiu rytojaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 13:06)
MV nupirko man siandien toki pusryciu staliuka i lova, ant jo pasidejau laptopa  thumbup.gif
Ikaliau Magnesium Diasporal, pasisnekam su maziuku ir nurimsta  thumbup.gif Magni geriu visa laika, ale paskaiciau, kad sitas tirpinamas geriausias variantas dabar  thumbup.gif

Na ir paskutini karta, kad neerzinciau liudinciu, bet jei kam reikia vilties.... wub.gif
user posted image

wub.gif nerealu..
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 11:47)
Na, kad tavo BT galėjo įtakoti koks nors veiksnys, aš pvz. labai prastai naktį miegojau, daug kartų prabudinėjau.  4u.gif

Aaaa, aisku dabar. aciu smile.gif

QUOTE(zylute81 @ 2010 01 09, 12:11)
kazkaip netaip viskas turbut antibiotikai gal sumaise kazka g.gif

Antibiotikai galejo itakoti ir tavo tempa ir isskyras. ta tai tikrai zinau ax.gif
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 14:06)

Oooo po kiek laiko tau isryskejo ta antra juostele kuri matosi pirmame teste? As tokia irgi maciau kai dariausi, tik man po keliu valandu tokia atsirado blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 09 sausio 2010 - 13:34
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 09, 13:33)
Oooo po kiek laiko tau isryskejo ta antra juostele kuri matosi pirmame teste? As tokia irgi maciau kai dariausi, tik man po keliu valandu tokia atsirado blink.gif  blink.gif  blink.gif

Oi ne, sikart is karto man - sulasinau lasiukus ir stebejau kaip atsiranda.... Minuciu reikalas g.gif
Atsakyti
Man isvis kazkokia durna nuojauta, kaip kad jus sakot isikalbejimas, pasibaigus mm net dariau testa, ir jis lyg kazkoki ir rode pagaliuka bet po keliu valandu. tai as ji nurasiau kaip neigiama. o mano kunas kazka man bando sakyt, bet as nelabai suprantu ka. krutine pastangrejusi, biski ir skaudi, nors po mm buna visai susitraukusi kazkokia. ir pilva pamaudzia kaip pries mm.bet as labiau linkusi galvot kad turiu kazkoki uzdegima gal. bet tempa butu jei butu uzdegimas, tai ir pas gine ner kaip eit, kai nera didesnes priezasties. ai nusibodo jau galvot irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 09:33)
Galima, eini į Analysis ir tada į Tunig/Override, o ten jau įrašai kelintą CD tau buvo O  4u.gif  4u.gif
Imk 14d. Reikia, kad nesiskirtų daugiau nei 2d. Tau taip pat kaip ir man-neaišku  doh.gif
Papildyta:

4u.gif  4u.gif  4u.gif Lėk pas ginę kuo greičiau, manau tikrai patars tau ką daryti, kai tokie skausmukai užeina  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 09, 08:40)
Labas rytas  4u.gif Aš po truputį šį ciklą kylu, užtenka man jau šokinėt į dausas kaip išprotėjusiai  doh.gif  lotuliukas.gif

Nieko, svarbu kyli! 4u.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 09:08)
Labas rytas 4u.gif , pas mane šėlionės prasideda, kalneliais einu, bet jaučiu, kad jau ryt mm sulauksiu  verysad.gif

O kodel siandien netiksli BT buvo? Gal nuo salutiniu veiksniu tas siandieninis pakritimas? Ryt kilk 4u.gif

Beje, noriu tave pagirti- labai stropiai ir detaliai zymi grafikiuka! Esi tikra pirmune! 4u.gif
QUOTE(evelinute @ 2010 01 09, 10:06)
labukas 4u.gif

jau kai dribau žemyn...   doh.gif

http://www.fertility...com/home/23e354

Ryt kilsi 4u.gif

Idomu, kaip neziniuxei sekasi, ji pries kelias dienas dare NT, neigiama rode, bet mm nebuvo pramususios. Auuuu!

O mes jau 3diena kaip susilaikom nuo ND, jau man eggwite pora dienu kaip prasidejo, bet kantriai laukiam, strateguojam ax.gif Kad tik O neraleist su savo strategijom doh.gif Na ryt bandysim jau isleist prisirpusius pasiganyt ir darysiu zvake po ND lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 09 sausio 2010 - 16:19
QUOTE(Selva @ 2010 01 09, 16:17)
O kodel siandien netiksli BT buvo? Gal nuo salutiniu veiksniu tas siandieninis pakritimas? Ryt kilk  4u.gif

Beje, noriu tave pagirti- labai stropiai ir detaliai zymi grafikiuka! Esi tikra pirmune!  4u.gif

Naktį labai prastai miegojau, praktiškai tik snūduriavau unsure.gif Gal dėl to man čia taip nukrito, nes dienos BT labai graži laikosi g.gif O kaip sakiau, prieš mm ir ji pakrenta. Pakolkas tik ryte tokia PMS jautėsi, o dabar labai gerai jaučiuosi,nejaučiu, kad mm galėtų ateiti greitu laiku schmoll.gif . Telieka laukti rytojaus unsure.gif

Ačiū už pagyrimus, man labai smalsu stebėti savo kūną, taip lengviau spręsti ko man laukti kitą ciklą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 09 sausio 2010 - 16:42
QUOTE(Selva @ 2010 01 09, 16:17)

O mes jau 3diena kaip susilaikom nuo ND, jau man eggwite pora dienu kaip prasidejo, bet kantriai laukiam, strateguojam  ax.gif Kad tik O neraleist su savo strategijom  doh.gif  Na ryt bandysim jau isleist prisirpusius pasiganyt ir darysiu zvake po ND  lotuliukas.gif

su tom zvake, tai man nei jos padejo, nei, ka, kai pastojau, tai nei svakiu dariau, nei nieko, paguledavau ramiai, kol niekas nebegdavo ir vsio. Paskui i vonia, o pries tai ir zvakes, ir salia zvakiu lotuliukas.gif o kodel toks didelis susilaikymas? kas antra dienele uztenka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane26: 09 sausio 2010 - 16:44
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 09, 15:43)
su tom zvake, tai man nei jos padejo, nei, ka, kai pastojau, tai nei svakiu dariau, nei nieko, paguledavau ramiai, kol niekas nebegdavo ir vsio. Paskui i vonia, o pries tai ir zvakes, ir salia zvakiu lotuliukas.gif o kodel toks didelis susilaikymas? kas antra dienele uztenka ax.gif

Tai kad visa kita jau bandem... Ir gulejau, ir iki ryto ismiegu nesiprausus po ND, ir ant sono, ir ant nugaros, ir ant pilvo, ir pagalve po uzpakaliu. Isskaiciau, kad kartais gimdos buna pakrypusios i viena ar kita puse, tai vien pagulejimo gali nepakakti, reikia pasisukti reikiamu kampu... Su ND buvo ir kasdien, ir po 2k per diena, ir kas antra diena... Tai daar sekantis experimentas...
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 09, 17:05)
Tai kad visa kita jau bandem... Ir gulejau, ir iki ryto ismiegu nesiprausus po ND, ir ant sono, ir ant nugaros, ir ant pilvo, ir pagalve po uzpakaliu. Isskaiciau, kad kartais gimdos buna pakrypusios i viena ar kita puse, tai vien pagulejimo gali nepakakti, reikia pasisukti reikiamu kampu... Su ND buvo ir kasdien, ir po 2k per diena, ir kas antra diena... Tai daar sekantis experimentas...

thumbup.gif isbandyt reikia viska smile.gif sako kitoms suniuko poza padeda ND nestuke.gif patapti
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 09, 02:40)
Labas rytas  4u.gif Aš po truputį šį ciklą kylu, užtenka man jau šokinėt į dausas kaip išprotėjusiai  doh.gif  lotuliukas.gif

sveikos, jungiuosi ir as prie kylanciu, paskutines dienas po 0.1 pakylu, siandien 20 CD tai temp 37.0 ziuresim kaip elgsis ryt , jei nekris tai 25 CD bus aisku ar ND buvo vykusiai padaryti tongue.gif
Atsakyti