Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas, pasiduodu, turbut, cia tas karta metuose, anovuliacinis
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano siandienine BT http://www.babyplan.ru/profile/60361

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif O aš nors ir po truputį ,bet sėkmingai į aukštumas kopiu thumbup.gif
Atsakyti
daivutyte, o kur tavo grafikėlis? bigsmile.gif

Gintatute console.gif

prisiduodu ir aš vakar buvo riebus I, o ir Bt kazkokia zigzaguojanti , tai dbr tikrai zinau kad ir sis ciklas nieko gero nors užtaikem ant O unsure.gif
Papildyta:
Garbane26, na dar palauk, gal ryt įvyks O, juk aną ciklą tik 21 d. buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
RenataJ., sėkmės, o po savaitės paziuresim kaip cia busi atlikusi ND lotuliukas.gif
valiusiuke grazei kyli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 12, 09:47)

Garbane26, na dar palauk, gal ryt įvyks O, juk aną ciklą tik 21 d. buvo mirksiukas.gif

bet ana cikla BT eme kilti, po truputi, jau 19 CD
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 12, 10:09)
Labas rytas  4u.gif  O aš nors ir po truputį ,bet sėkmingai į aukštumas kopiu  thumbup.gif

graziai kyli, kad taip aukstumose iki ciklo pabaigos ax.gif
QUOTE(Rastika @ 2010 01 12, 10:47)
daivutyte, o kur tavo grafikėlis? bigsmile.gif

Gintatute console.gif

prisiduodu ir aš vakar buvo riebus I, o ir Bt kazkokia zigzaguojanti , tai dbr tikrai zinau kad ir sis ciklas nieko gero nors užtaikem ant O unsure.gif
Papildyta:
RenataJ., sėkmės, o po savaitės paziuresim kaip cia busi atlikusi ND lotuliukas.gif

neliudek, kazkada, juk turi pavykti pasigaminti zirniuka 4u.gif
joooo, paziuresim, kaip cia su tais ND bus lotuliukas.gif vakar pas gine buvau, issiklausinejau del tyrimu, tai visokiu man ten ju pridare (del ivairiu ligu), liepe spermiukus MB pasitirti ir zoleliu tableciu israse, kurios reguliuoja cikla ir per mmm skausma sumazina. tai ziuresim, lauksim tyrimu atsakymu ir vel eisiu, jei si menesi nepavyks, tai prasysisiu, kad hormonus istirtu, poliklinikoje jei daro, tai pigiau iseina visgi.
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 12, 10:09)
Labas rytas  4u.gif  O aš nors ir po truputį ,bet sėkmingai į aukštumas kopiu  thumbup.gif

oj kaip gražu wub.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 11, 22:28)
Stai mano grafikas,dar viena staigmena,kad sis ciklas labai trumpas,taip budavo 28-31 diena,jokio streso nebuvo tai su tuo susieti negaliu.

Matomai tiesgiog O anskčiau atkeliavo 4u.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 11, 22:56)
Nu perskaiciau zinok kokius 5 kartus ta pirma puslapi, ale neradau paaiskinimo. arba nematau  unsure.gif
Bet nesvarbu, svarbu jau zinau dabar  mirksiukas.gif

Ale rimtai, visi trumpinimai yra, tik ne ND blink.gif Reikės nepamiršti naujoj temoj papildyti hihihi.gif

QUOTE(daivutyte @ 2010 01 11, 23:40)
sveikos, na dekui uz palinkejimus, bet itariu kad leisiuosi, nes siandien padariau NT ir aisku jis riebus I , beto suzinojau kad mano drauge laukaisi, ir kau beveik 4 menesiai. Uzpuole tokios persimaisiusios emocijos, kad nest sunku paiaskinti. is pradziu buvo labai pikta, kad dar viena , o as kaip uz borto taip uz borto, bet kai pagalvojau kad sis nestumas jos labai lauktas. Antras vaikas po 15 metu , tai kazkaip ir dziaugiuosi del jos labai. esu visiskas sumisimas. vakar vakare taip pilva tempe, ir dar siandien ryte, nebezinau nei ka galvot. bijau kad nebuciau kokio uzdeginmo pasigavus.

O kelinta tau dpo? 4u.gif
Dėl draugių apnėštėjimo tai visiškai suprantu tave. Deja, tą reikės išgyventi kaskart, turbūt kol pastosi blush2.gif Po kiek laiko išmoksti kiek geriau valdyti emocijas, bet linkiu kad tau neprireiktų to mokintis blush2.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 12, 08:01)
Labas rytas, pasiduodu, turbut, cia tas karta metuose, anovuliacinis

Nori pasakyti tavo ciklas reguliarus - visada 35 dienos? biggrin.gif Mano požiūriu dar yra laiko tai ovuliacijai įvykti. Manau dar šią savaitę sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 12, 10:10)
graziai kyli, kad taip aukstumose iki ciklo pabaigos  ax.gif

Tai taip greičiausiai ir bus , nes mano visi grafikiukai gražūs kaip iš vadovėlio, tik vis be įkibusios pupytės ax.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

nenukabinkit mergaites nosyciu kurios dar nesulauke O va ziurekit as jau si cikla buvai tikrai nurasius o va siadien pakilau laipsniuku ir iskart gavau ryskia O linija net nustebau kazkaip nesitiki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 01 12, 10:29)
Sveikos,

Nori pasakyti tavo ciklas reguliarus - visada 35 dienos? biggrin.gif Mano požiūriu dar yra laiko tai ovuliacijai įvykti. Manau dar šią savaitę sulauksi mirksiukas.gif

Tikrai ne visada, ilgiausia esu turejusi 46 CD, tai visko gali buti smile.gif sakau, gal termometras ties 36.5 riba uzstrigo lotuliukas.gif ryte net pazastin kisau ziureti ka rodo lotuliukas.gif
Atsakyti