Pasirodau ir aš jau, laukiu O šiom dienom, bet pagal BT sakyčiau, kad galėjo ir anksčiau ji atkeliauti ir buvo vakar
Labutis visoms 
Pasirodau ir aš jau, laukiu O šiom dienom, bet pagal BT sakyčiau, kad galėjo ir anksčiau ji atkeliauti ir buvo vakar
Nors jutimu kol kas jokių. Pagadinsiu Ov testuką antros dienos pusėj, bus aiškiau
Grafikas
QUOTE(evelinute @ 2010 01 12, 12:29)
Tikrai sauniai laikaisi
Sveikos
FF ir man nubreze punktyra, nors manau ir tikiuosi, kad dar pakeis savo nuomone.
http://www.fertility...com/home/2a41fb
(svarbesni ND vyko 10CD, 13CD, 14CD, 15CD) Daugiusiai vilciu dedu i 13CD ND, nes specialiai susilaikem. Del to ir norisi, kad O butu ivykusi veliau, nei brezia FF., bet ne per velai... nes kartais toks jausmas,kad man isvis O dar nebuvo, nes eggwhite dar visu pajegumu issiskiria
FF ir man nubreze punktyra, nors manau ir tikiuosi, kad dar pakeis savo nuomone.
(svarbesni ND vyko 10CD, 13CD, 14CD, 15CD) Daugiusiai vilciu dedu i 13CD ND, nes specialiai susilaikem. Del to ir norisi, kad O butu ivykusi veliau, nei brezia FF., bet ne per velai... nes kartais toks jausmas,kad man isvis O dar nebuvo, nes eggwhite dar visu pajegumu issiskiria
QUOTE(Selva @ 2010 01 12, 12:04)
Sveikos
Gražu
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 12, 11:14)
Gražu
O tu nenori padaryti kad ND matytųsi grafike? Eini į Home Page Setup ir uždedi varnelę ant Publish Intercourse Data, bus lengviau mums žiūrėti 
Zinau, kaip padaryti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 12, 12:01)
Tai kur NT?
QUOTE(Selva @ 2010 01 12, 12:22)
Zinau, kaip padaryti
Ale kad vyras ana diena uztrumpino, kaip as galiu seimos intymu gyvenima viesinti
Tai bunu nuolankia zmona ir paklustu 
QUOTE(Selva @ 2010 01 12, 12:22)
Zinau, kaip padaryti
Ale kad vyras ana diena uztrumpino, kaip as galiu seimos intymu gyvenima viesinti
Tai bunu nuolankia zmona ir paklustu 
A tai kad vistiek parašai viską
Šiaip maniškiam irgi nepatinka, kai aš čia sėdžiu ir šneku apie planavimus, bet aš jam nieko nerodau, nieko nesakau
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 01 12, 12:27)
Tai kur NT? 
Nėra, jaučiu, kad tuoj sprogsiu ir mm prasidės
Juk vakar buvo toks vaiduokliškas vaiduoklis, tai šiandien neką ryškesnis būtų, geriau jau ryt bandyt daryt jeigu ką
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 12, 11:30)
A tai kad vistiek parašai viską
Šiaip maniškiam irgi nepatinka, kai aš čia sėdžiu ir šneku apie planavimus, bet aš jam nieko nerodau, nieko nesakau
Jetus, juk visos čia tą patį darom, ot tie vyrai, jautruoliai mūsų 
Tai ne viska gi parasau
Jautruoliai jautruoliai tie vyrai
O tu ziurek, sedek kojas suspaudus ir laikykis
Bum, tau si cikla IUI? Supratau, kad persalus, tai yra rizika, kad gali nusikelti (neduok Dieve)? Kaip tau praeito ciklo progesterono tyrimas, viskas normoj?
Jau tie vyrai
Gerai kad MB nesikiša į moteriškių reikalus ir dzin jam ką čia SM veikiu 
Nu bet rytoj jau lauksim su II, neišsisuksi
Kaip tik eisiu po darbo pas ginę, tai tikiuosi viską ir sužinoti. Nežinau kaip dėl to atidėjimo. Iš vienos pusės per pora sav iki IUI gal pagyčiau, o iš kitos - dar ir dantį pradėjo skaudėt, geriau gal visiškai sveikai būti
Pažėsiu ką ginė sakys
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 12, 12:30)
Nėra, jaučiu, kad tuoj sprogsiu ir mm prasidės
Juk vakar buvo toks vaiduokliškas vaiduoklis, tai šiandien neką ryškesnis būtų, geriau jau ryt bandyt daryt jeigu ką
Nu bet rytoj jau lauksim su II, neišsisuksi
QUOTE(Selva @ 2010 01 12, 12:33)
Bum, tau si cikla IUI? Supratau, kad persalus, tai yra rizika, kad gali nusikelti (neduok Dieve)? Kaip tau praeito ciklo progesterono tyrimas, viskas normoj?
Kaip tik eisiu po darbo pas ginę, tai tikiuosi viską ir sužinoti. Nežinau kaip dėl to atidėjimo. Iš vienos pusės per pora sav iki IUI gal pagyčiau, o iš kitos - dar ir dantį pradėjo skaudėt, geriau gal visiškai sveikai būti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 12, 09:45)
Sveikos
Musu matau ciklas beveik toks pat, drasiau bus laukt kartu pabaigos