Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labukas 4u.gif

štai ir artėja eilinė pabaiga.. unsure.gif

http://www.fertility...com/home/23e354
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 13, 10:31)
Labas rytas
man gal dar ne viskas prarasta ax.gif

jei ryt dar kilsi, tai greiciausiai CD bres O smile.gif, taigi belieka darbuotis ax.gif

Evelinute, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataJ.: 13 sausio 2010 - 10:08
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 13, 11:08)
jei ryt dar kilsi, tai greiciausiai  CD bres O smile.gif, taigi belieka darbuotis  ax.gif

Evelinute4u.gif

laba mergynos,ziurekit jei nakti prastai miegojau man uzskaityt bt ar ne?
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 13, 09:40)
Labas rytas damos  4u.gif

As turiu klausimeli, matuoju Bt pirmaji cikla, jis nenormaliai nereguliarus pas mane buvo ir 27d ir 47 ir 50. Noreciau suzinoti toki dalykeli jei numanot atsakykit.
Siandien ryte pasimatavau BT kaip visada tik pabudus 7.30 neislipus is lovos bet kadangi iseigine tai pamiegojau dar pusvalanduka ir temperatura skiresi! Buvo 36.5 o po puse val jau 36.8 is lovos islipus nebuvau...Labai noriu pagaut ovuliacija, padekit graziosios mamos, snd 22 CD temepratura svyruoja nuo 36.3 iki 36.5 nedaugiau. Ar gali taip but kad jau siandien ta manoji ovuliacija? rolleyes.gif

Aciu labai uz atsakymus  4u.gif

Dėl to ir reikia matuoti visada tuo pačiu laiku. Aišku čia labai keistai atrodo kai per pusvalandį tiek sukyla g.gif Bet visviena tavo vietoj žymėčiau pirmąją temperatūrą. Jei ką dėl visako ND atlikite, o rytoj paaiškės kaip su ta O biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2010 01 13, 10:16)

Taip, tik gali prie požymių pažymėti kad Sleep deprived
Atsakyti
[quote=bum,2010 01 13, 11:19]
Sveikos,

Dėl to ir reikia matuoti visada tuo pačiu laiku. Aišku čia labai keistai atrodo kai per pusvalandį tiek sukyla g.gif Bet visviena tavo vietoj žymėčiau pirmąją temperatūrą. Jei ką dėl visako ND atlikite, o rytoj paaiškės kaip su ta O biggrin.gif
Papildyta:

Aciu wink.gif Bandysim ja pagaut blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(ksise @ 2010 01 13, 11:16)

manau uzskaityk, jei nebuvai atsikelus is lovos kokius kelis kartus netoli matavimo valandos.
Atsakyti
Labas rytas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 13, 11:20)
manau uzskaityk, jei nebuvai atsikelus is lovos kokius kelis kartus netoli matavimo valandos.

buvau atsikelusi 4.30 i wc,tada keliaus 7.20.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na ir tėškiausi šiandien blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes 4u.gif
Kaip gerai siandien issimiegojau good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif
Naglu veidu (jei galima taip pasakyti) ivairavau is ryto i VK ir pasakiau kad sedesiu kol nesuzinosiu hcg rezultatu. Paskambino. Pasake. Vos nuo kedes nenuvirtau bigsmile.gif
10DPO buvo 57,4
14DPO 316 victory.gif
Auga mano ziogelis wub.gif
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 13, 10:38)
Sveikutės 4u.gif  Na ir tėškiausi šiandien  blink.gif  doh.gif

assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 13, 11:40)
Labas rytas, mergytes  4u.gif
10DPO buvo 57,4
14DPO 316  victory.gif
Auga mano ziogelis wub.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 13, 10:31)
Labas rytas
man gal dar ne viskas prarasta ax.gif

Kilk kilk 4u.gif

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 13, 10:40)
Labas rytas damos  4u.gif

As turiu klausimeli, matuoju Bt pirmaji cikla, jis nenormaliai nereguliarus pas mane buvo ir 27d ir 47 ir 50. Noreciau suzinoti toki dalykeli jei numanot atsakykit.
Siandien ryte pasimatavau BT kaip visada tik pabudus 7.30 neislipus is lovos bet kadangi iseigine tai pamiegojau dar pusvalanduka ir temperatura skiresi! Buvo 36.5 o po puse val jau 36.8 is lovos islipus nebuvau...Labai noriu pagaut ovuliacija, padekit graziosios mamos, snd 22 CD temepratura svyruoja nuo 36.3 iki 36.5 nedaugiau. Ar gali taip but kad jau siandien ta manoji ovuliacija? rolleyes.gif

Aciu labai uz atsakymus  4u.gif

Zymek ta, kuria matavai laiku. Gali buti, kad O jau ivyko ir temp pradejo kilt. Ryt bus aisku 4u.gif

QUOTE(evelinute @ 2010 01 13, 11:04)
labukas 4u.gif

štai ir artėja eilinė pabaiga..  unsure.gif

4u.gif verysad.gif
Atsakyti