Labas, mergaites
kalbat apie ciklo gala... Teisybe, kad nerimo daugiau atsiranda nors taip stengiuosi apie tai negalvot, nes zinau, kad tuo galvojimu nieko nekeiciu
Dar vakar drauge nuliudino. As maniau, kad darysiuos OT, matuosiu BT ir jau zinosiu ar man vyksta O ar ne, o ji man pasake, kad tai nera tikslus rodiklis ir, jei nori tiksliai zinot, turi normalius hormonu tyrimus pasidaryt

Zinokit, kaip man rankos nekyla eit tirtis. Taip norisi, kad butu viskas gerai ir naturaliai kaip daugumai... Bet,jauciu, kad teks rimtai tyrimais uzsiimt, nes kitaip gali daug laiko prarast taip belaukdama
Dar siandien suzinojau, kad drauge laukiasi. Zinojau, kad lyg buvo planave leliuka, paskui neva atidejo, nes atsirado kitu reikalu, o siandien kazkaip nieko negalvodama paklausiau, ar neturi kokiu naujienu. Tai ji sako, negaliu tau meluot, blogai jausiuos, tik aisku prisiekiau, kad niekam nesakysiu, nes mes kartu dirbam, o dare dar nepasake. Pasirodo jie visada ir planavo, tik nepavyko pastot. Kas cikla NT gadino, daug nervinosi ir isgyveno. Paskjui kazkur paskaite, kad reikia pasimelst. sako, net ir pasimeldziau... Ir tyrimus hormonu buvo pasidarius, vieno hormono buvo ryskiai virs normos (prolaktino lyg tai). Tai kaip ir nusiteike, kad reikes kazkaip ta problema sprest. Aisku ta cikla specialiai dienu neskaiciavo, dar karsciavo, buvo persalus, mmm velavo, bet mane, kad del persalimo ir kai jau itartinai ilgai velavo pamate II

Stai tokia laiminga pabaiga

7sav. nestumas
taigi siandien gyvai buvau su nestuke, tai virusiuku parnesu visoms
Papildyta:Ai dar tiesa, daresi du NT. galvojo del visa ko pasidarys, kad negert vaistu ir nepakenkt sau jei ka. NT buvo neigiamas, o uz triju dienu jau teigiamas