Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

daivutyte,
neigiamas NT nes l. mazai DPO mirksiukas.gif po 2 arba geriau po 3 d. pasidaryk NT mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif

kalbat apie ciklo gala... Teisybe, kad nerimo daugiau atsiranda nors taip stengiuosi apie tai negalvot, nes zinau, kad tuo galvojimu nieko nekeiciu doh.gif

Dar vakar drauge nuliudino. As maniau, kad darysiuos OT, matuosiu BT ir jau zinosiu ar man vyksta O ar ne, o ji man pasake, kad tai nera tikslus rodiklis ir, jei nori tiksliai zinot, turi normalius hormonu tyrimus pasidaryt doh.gif Zinokit, kaip man rankos nekyla eit tirtis. Taip norisi, kad butu viskas gerai ir naturaliai kaip daugumai... Bet,jauciu, kad teks rimtai tyrimais uzsiimt, nes kitaip gali daug laiko prarast taip belaukdama verysad.gif

Dar siandien suzinojau, kad drauge laukiasi. Zinojau, kad lyg buvo planave leliuka, paskui neva atidejo, nes atsirado kitu reikalu, o siandien kazkaip nieko negalvodama paklausiau, ar neturi kokiu naujienu. Tai ji sako, negaliu tau meluot, blogai jausiuos, tik aisku prisiekiau, kad niekam nesakysiu, nes mes kartu dirbam, o dare dar nepasake. Pasirodo jie visada ir planavo, tik nepavyko pastot. Kas cikla NT gadino, daug nervinosi ir isgyveno. Paskjui kazkur paskaite, kad reikia pasimelst. sako, net ir pasimeldziau... Ir tyrimus hormonu buvo pasidarius, vieno hormono buvo ryskiai virs normos (prolaktino lyg tai). Tai kaip ir nusiteike, kad reikes kazkaip ta problema sprest. Aisku ta cikla specialiai dienu neskaiciavo, dar karsciavo, buvo persalus, mmm velavo, bet mane, kad del persalimo ir kai jau itartinai ilgai velavo pamate II bigsmile.gif Stai tokia laiminga pabaiga wub.gif 7sav. nestumas thumbup.gif

taigi siandien gyvai buvau su nestuke, tai virusiuku parnesu visoms 2.gif 2.gif 2.gif
Papildyta:
Ai dar tiesa, daresi du NT. galvojo del visa ko pasidarys, kad negert vaistu ir nepakenkt sau jei ka. NT buvo neigiamas, o uz triju dienu jau teigiamas bigsmile.gif
Atsakyti
pepilota, grazus pasakojimas noreciau ir as kada taip papasakoti, bet manes laukia konizacija o ir dar mantau vyra per ta laika istirti verysad.gif kol as busiu nestuke.gif man dar toli grazu, linkiu tau ko greiciau susilaukti stebuklo ir tada kartu su drauge galesite auginte lelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 12, 12:32)
Teisingai sakot ciklo galas tikra kankyne smile.gif
O as jau nebezinau cia pas mane galas ar pradzia smile.gif Temp. laikosi, o NT dariausi pries kelias dienas dar rode tik I bruksneli, tai ryt bandysiu vel darytis NT. Kita sav einu pas gine ir viskas bus aisku aiskiaus.
Taip norisi tiketis geriausio... 4u.gif
Grafikiukas : http://www.fertility...com/home/2a8c39

jojo kazkur as panasu vaizdeli maciau, kas do velniava nei aukstyn nei zemyn, gal kas zinot ka ta tiesi linija gali reikst? reiktu tyrima atlikt : ka mano diziosios musu zinoves?!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 12, 21:26)
jojo kazkur as panasu vaizdeli maciau, kas do velniava nei aukstyn nei zemyn, gal kas zinot ka ta tiesi linija gali reikst? reiktu tyrima atlikt : ka mano diziosios musu zinoves?!!! lotuliukas.gif

Antros fazes pakilimas yra, o kuo bloga tiesi linija????????????
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 12, 23:21)
pepilota, grazus pasakojimas noreciau ir as kada taip papasakoti, bet manes laukia konizacija o ir dar mantau vyra per ta laika istirti verysad.gif kol as busiu  nestuke.gif  man dar toli grazu, linkiu tau ko greiciau susilaukti stebuklo ir tada kartu su drauge galesite auginte lelius mirksiukas.gif

O tai kiek jau laiko planuojat?

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 01 12, 20:05)
Dar vakar drauge nuliudino. As maniau, kad darysiuos OT, matuosiu BT ir jau zinosiu ar man vyksta O ar ne, o ji man pasake, kad tai nera tikslus rodiklis ir, jei nori tiksliai zinot, turi normalius hormonu tyrimus pasidaryt doh.gif 

Na as tai tikrai sitaip nenuvertinciau OT+BT+gleiviu steejimo nustatant O schmoll.gif Nebent is BT ir OT O nepavyksta pamatyti, tada taip, tyrimai sudetu visus taskus ant i.
Atsakyti
Labas rytas mergaites, prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/60361 vakar dare echo, tai sake, kad Ovuliacija ant ribos ir kad bet kada gali "sprogti" smile.gif tik va gimdos padetis pas mane sudetinga - nusisukusi i nugara

Selva, o kaip tau sekasi? kur grafikelis? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

stai ir as griztu i ciklo gala

http://public.fotki....p/6-ciklas.html

O skausmelius jauciau 13-14 cd, o siandienine BT tik patvirtino kad ji ivyko bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
man gal dar ne viskas prarasta ax.gif
Atsakyti
Labas rytas damos 4u.gif

As turiu klausimeli, matuoju Bt pirmaji cikla, jis nenormaliai nereguliarus pas mane buvo ir 27d ir 47 ir 50. Noreciau suzinoti toki dalykeli jei numanot atsakykit.
Siandien ryte pasimatavau BT kaip visada tik pabudus 7.30 neislipus is lovos bet kadangi iseigine tai pamiegojau dar pusvalanduka ir temperatura skiresi! Buvo 36.5 o po puse val jau 36.8 is lovos islipus nebuvau...Labai noriu pagaut ovuliacija, padekit graziosios mamos, snd 22 CD temepratura svyruoja nuo 36.3 iki 36.5 nedaugiau. Ar gali taip but kad jau siandien ta manoji ovuliacija? rolleyes.gif

Aciu labai uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti