Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

[quote=Brunetė,2010 01 15, 20:30]
Sveikos mergaites , noriu prisijungti prie jusu , ne tik del to , kad norime jau leliuko , bet ir del to , kad noriu stebeti savo kuna ir menesines . Istikruju dabar butu gerai kokius pora menesiu nepastoti , nes geriu daug vaistu . Prie to pacio noriu jusu nuomones ir atsakymu , dabar geriu hormonus nuo skydliaukes ir Reductila nuo antsvorio , dar vienus nuo virskinimo ir dar vienus vaistukus nuo cistos ir sureguliavimo menesiniu , nes pas mane jos nereguliarios . Si menesi buvo mmm , bet labai keistos , galima sakyti kad tik tepliojo labai negausios , ar gali taip buti , kad tai dave itakos vaistai ir tuo paciu idesiu savo bt grafika , ar gali buti del to pacio bt tokia ?
user posted image
ne jau nei viena negalit pakomentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 10:09)
ne jau nei viena negalit pakomentuoti  g.gif

Sunku ką komentuoti, nematant ankstesnių grafikėlių. O kaip vaistai įtakoja BT, galbūt, gydytoja paaiškintų. Nesu susidūrus, todėl negaliu nieko pasakyti...
Atsakyti
[quote=Brunetė,2010 01 16, 10:09]
[quote=Brunetė,2010 01 15, 20:30]
Sveikos mergaites
[/quote]
Pakentėk truputėlį pagrindinės komentatorės dar miega mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 11:09)
[ne jau nei viena negalit pakomentuoti 

Komentuoti is siu keliu parodymu tikrai neina schmoll.gif Kol kas nesimato jokio kitimo nei I bei II faziu schmoll.gif O dabar patarimas - jei naudoji Reduktili - SAUGOKIS nestumo, o ne tai, kad planuok. Sitas preparatas su nestumu nelabai suderinamas.
Papildyta:
Net ne tai, kad nelabai, o visiskai nesuderinamas.
Skydliaukei geriami vaistai labai gali itakoti BT. Kiausides ir skydliauke labai susije 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 10:30)
Visai smagu kad va taip pakilo graziai  4u.gif  Kaip savijauta ? Ar jauciasi kokie pokyciai? ax.gif

Kad man kasdien skauda, ne viena, tai kita sona, ir pilvo apacia. ir kol kas niekas nesikeicia verysad.gif
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 10:39)
Labas rytas 4u.gif  O aš vienu laipsniuku pakilau  thumbup.gif 

Grazus grafikelis pas tave, manau daug zadantis mirksiukas.gif
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 10:44)
Labas rytas smile.gif
Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas  bigsmile.gif Grafikas

Gal nereiketu taip stipriai tais grafikeliais pasikliauti, bent mano nuomone tokia. ci vistik tik programa ir taiko visoms vienoda principa, o organizmas kiekvienos individualus.
Bet ir pati uzsikreciau ta liga jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 16, 11:40)
Komentuoti is siu keliu parodymu tikrai neina  schmoll.gif  Kol kas nesimato jokio kitimo nei I bei II faziu  schmoll.gif  O dabar patarimas - jei naudoji Reduktili - SAUGOKIS nestumo, o ne tai, kad planuok. Sitas preparatas su nestumu nelabai suderinamas.
Papildyta:
Net ne tai, kad nelabai, o visiskai nesuderinamas.
Skydliaukei geriami vaistai labai gali itakoti BT. Kiausides ir skydliauke labai susije  4u.gif

zinau , kad negalima vartojant reductila planuoti vaiku , man endokriniloge viskas issaiskino , taciau jei sake kartais pastotum nustoto vartoti reductila ir viskas , o bt matuoju tik todel , kad noriu sekti savo cikla 4u.gif
aciu uz komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 07:56)
Labas rytas.
Ir man jau kazka paiso, bet BP nebreze linijos, o ir as manau kad truputi per anksti.

Na manau, kad FF visai turi racijos taip brezdamas.

Beje, tavo liniuote neatitinka grafikelio, kas liecia DPO skaiciu ax.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 08:39)
Labas rytas 4u.gif  O aš vienu laipsniuku pakilau  thumbup.gif  Visoms kurios sulaukė mm priklauso  4u.gif  4u.gif

Kaip visada, pavyzdingas grafikas 4u.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 08:44)
Labas rytas smile.gif
Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas  bigsmile.gif Grafikas

Aha, man irgi panasu, kad sulaukei O bigsmile.gif
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 09:09)

Sveikos mergaites ,

Sveika prisijungus!

Kas liecia vaistus, tai man sunku komentuoti, nes paprasciausiai neturiu ziniu.. Kai tiek daug vaistuku vartojama, galbut gydytojai geriausi patarejai...

O kas liecia grafika- dar labai anksti kazka spresti. Kaip 1fazei, tai BT gal kiek aukstoka, bet tai gal tu tiesiog "karstakrauje", arba, kaip merginos sako, vaistai itakoja BT mirksiukas.gif

P.S. Mano grafikas parase.
Atsakyti
del vaistu tai ir as bijau nes gydziausi sausio pradzioj nuo pusles uzdegimo. aisku buvo protingiau palaukti ir tik po to planuoti, bet pora kart pamirsom pasisaugot ir ka jau surizikavom ax.gif skaiciau daug nervavausi, bet radau kad pirmas kelias savaites leliukas krupyte dar nieko is mamos negauna todel griebiausi visaip valyti organizma, melionai, spanguoles trintos, arbatu kibirai ir manau kad viskas bus ok blush2.gif

Vakar siandien kaip minejau jauciu ta tempima apacioj, toks idomus jausmas tikrai tokio neesu anksciau jautusi, su mm skausmais nesulyginama blink.gif uzsikreciau ta matavimo ir tikejimo liga, aisku bus liudna jei nusivilsiu bet uztai kiek tai dziaugsmo suteikia, tad nesigailiu kad taip skrajoju padebesiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 12:59)
Na manau, kad FF visai turi racijos taip brezdamas.

Beje, tavo liniuote neatitinka grafikelio, kas liecia DPO skaiciu  ax.gif
Kaip visada, pavyzdingas grafikas  4u.gif

Ir as ta matau. bet ka as jam galiu padaryt? unsure.gif
Matyt raso vienaip, galvoja kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 11:48)

O svori tu pati uzsibrezusi numesti, ar cia irgi gydytoju paliepimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 16 sausio 2010 - 12:04
P.S. Mano grafikas parase.
[/quote]

Galima klausimeli? ax.gif pas tave matau labai graziai kyla temp grazu ziuret, o kaip manai jei temp ir neuzkils iki 37 o svyruos 36.8 kazkur tikimybe yra ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prrreciouss: 16 sausio 2010 - 12:11
Dievuleliau, mane kelinta diena pykina. o siandien ir galva buvo apsisukusi. jei ne tas neigiamas nestumo testas.....
labai daug nestumo pozymiu mano organizme doh.gif
Atsakyti