Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 14:51)
Kokia tavo nuomone apie pametinukus?  ax.gif  siaip idomu pasidare nes as viena augus galima sakyt zinau kaip liudna aki neturi is ko leliu atiminet tad ir as svajoju apie juos  ax.gif

Realiai matysi tada kai pirmajam bent puse metuku bus. svajoti yra viena, bet kai turi gyvai visai kas kita. galiu tik pasakyt, kad jau viena maziu augint nelengva, jei nori daug demesio jam skirt, o du sunku. be to kaip man dabar, tai pagalvoju, kad gaila bus savo princeses kai atsiras kitas, ji daug maziau tures mamos demesio smile.gif bet matau ir labai daug pliusu augant pametinukams, todel pasiryzusi aukotis, kol dar veza mane ta motinyste, nes bijau kad kai vaikas paaugs pati nebenoresiu daugiau vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 12:51)
Kokia tavo nuomone apie pametinukus?  ax.gif  siaip idomu pasidare nes as viena augus galima sakyt zinau kaip liudna aki neturi is ko leliu atiminet tad ir as svajoju apie juos  ax.gif

Kaip matai is mano profilio- labai noriu. Cia dar ir del to, kad skubet reikia, nes laikrodis biologins nestovi, o su vyru norime dideles seimos.

Po gimdymo saugotis neapsimoka, nes ir taip va jau 7ciklas, kaip planuojame ir nieko schmoll.gif O jei dar plius saugantis tai isvis uztruksiu iki keturiasdesimtmecio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na taip jei jau pagyventa del saves, ir seima stabili ir dar jei noro yra as labai linkiu kad susikurtumet didele seima, as nors dar jauna taip pat apie tokia svajoju, zinau kol neturiu nelabai suprantu taciau manau kad jei svajone tikrai stipri ji neisnyks ir po didesniu sunkumu blush2.gif

Skaitineju visur ir radau toki simptoma pavadinta Heartburn,

Pregnant women are among the most common sufferers of chronic heartburn, a condition also known as gastroesophageal reflux disease (GERD). Heartburn is the result of acid reflux, the term used to describe stomach acid that backs up into the esophagus (the narrow tube that connects the mouth and the stomach).

Tai sita as tikrai jauciu, toks deginimas ale tai durimas ten kur sirdis tikrai keliasdesimt kartu jau jauciau...idomus sitas ar kuri kada jautet, net ir nestumo metu? g.gif
Atsakyti
Na, del saves nepagyvenome, bet nera poreikio. Juo labiau, kad man siais metais 28, vyrui-31.

Heartburn yra remuo. Nescioms grauzia remeni, kai pilvukas jau nemazas ir spaudzia skrandi. Kai kurioms ir anksciau gali prasideti, bet tikrai ne tada, kol dar NT nerodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 13:41)
.....

Kazkada zaidziau ir as su vaistais kuriu pagrindine sudedamoji dalis kaip ir Reductilio - sibutraminas. Ir asmeniskai as pasitikejau informaciniame lapelyje nurodyta fraze Galinčios pastoti moterys, vartodamos šį vaistą, turi vengti nėštumo tinkamais kontracepcijos būdais. bet aisku cia Tau spresti 4u.gif
P.S. net iki idealaus svorio sumazejusi kuno mase mm regulariomis nepadare lotuliukas.gif

QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 15:18)
Po gimdymo saugotis neapsimoka, nes ir taip va jau 7ciklas, kaip planuojame ir nieko  schmoll.gif  O jei dar plius saugantis tai isvis uztruksiu iki keturiasdesimtmecio 

Nesulaukianciu gandro skyrelyje ne viena istorija pasakojama, kai tik po keliu IVF pastoja, pasigimdo, o paskui ateina del keistai gurgiancio pilvo lotuliukas.gif o ten jau pasirodo kitas 2.gif paugejes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 16, 16:09)
Kazkada zaidziau ir as su vaistais kuriu pagrindine sudedamoji dalis kaip ir Reductilio - sibutraminas. Ir asmeniskai as pasitikejau informaciniame lapelyje nurodyta fraze Galinčios pastoti moterys, vartodamos šį vaistą, turi vengti nėštumo tinkamais kontracepcijos būdais. bet aisku cia Tau spresti  4u.gif
P.S. net iki idealaus svorio sumazejusi kuno mase mm regulariomis nepadare  lotuliukas.gif
Nesulaukianciu gandro skyrelyje ne viena istorija pasakojama, kai tik po keliu IVF pastoja, pasigimdo, o paskui ateina del keistai gurgiancio pilvo  lotuliukas.gif o ten jau pasirodo kitas 2.gif paugejes  lotuliukas.gif

taiva dabar as tau viska papasakosiu , pas endokrinologe ejau del didelio antsvorio , kuris man kenke ir del jo pas mane nebudavo menesiniu po menesi ar po du , pasidariau visus tyrimus ir man rado skydliauke ir zinoma dideli antsvori , kurio reik atsikratyti , vien su sportu sito nepasiekiu , del tu priezasciu israse reductila ir vaistus tvarkancius virskinima , vaistu deka esu jau netekusi 6 -7 kg ir menesines si menesi buvo , o jei buciau nemetus svorio kazi ar kada ir buciau sulaukus vaiku su tokiom menesinem , dar as tikrai dabar nieko nesvaigstu ir neplanuoju vaiku iki kol geriu reductila , tiesiog tada parasiau kad planuojam , nes taip ir yra pirma gydaus , tvarkaus sveikata kad galeciau netrukdoma planuoti vaikus ir ramia sazine , kad viskas bus gerai man ir mano vaikams , anksciau pas amne net nevykdavo ovuliacija tad dabar matuoju bt ir stebiu ar ji vyks ar ne blush2.gif
zodziu cia pasakoti yra labai daug blush2.gif
Atsakyti
sveikos, pagaliau sulaukiau, O pas BP, kaip visada jie skiriasi per viena diena lotuliukas.gif bet svrabiausia rezultatas wub.gif
http://www.babyplan.ru/profile/38636
Atsakyti
Jau pasimeciau as tarp to kas vyksta mano organizme, tikrai kazkas vyksta doh.gif
Man gelia pasirdzius va ka jauciu, o pilvas ar valgau ar nevalagu issiputes kaip balionas verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 16:20)
taiva dabar as tau viska papasakosiu .....

Linkiu dideles sekmes ir su antsvorio nusikratymu ir su reguliaria O 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 16, 16:55)
Linkiu dideles sekmes ir su antsvorio nusikratymu ir su reguliaria O  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 09:17)

sveika, na matai pas tave per didele skydliauke o pas mane per maza, pries kleis metus padare tyrima rado nepakankamuma, tik as per daug nepergyvenau iki dabar kai jau planuojam baby, tai teko girdet istoriju kad po pirmo menseio vartojant vaistus merginos pastodavo. taigi jauciu kad greit ir as prisiversiu darytis vel ta tyrima ir ieskot siulo galo.
si menesi jokiu planavimu nedarysim , nes daug dirbsiu ir namie nebusiu per O , kaip ramu tai jus net neisivaizduojat!!!
Atsakyti
Labas vakarelis, prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/60361

Garbane, as uz BP wink.gif

Merginos, ar man cia taip susisviete, ar pas daugeli musu siaandien yra 3 ar 4 DPO ax.gif
Atsakyti