QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 16, 16:09)
Kazkada zaidziau ir as su vaistais kuriu pagrindine sudedamoji dalis kaip ir Reductilio - sibutraminas. Ir asmeniskai as pasitikejau informaciniame lapelyje nurodyta fraze
Galinčios pastoti moterys, vartodamos šį vaistą, turi vengti nėštumo tinkamais kontracepcijos būdais. bet aisku cia Tau spresti
P.S. net iki idealaus svorio sumazejusi kuno mase mm regulariomis nepadare
Nesulaukianciu gandro skyrelyje ne viena istorija pasakojama, kai tik po keliu IVF pastoja, pasigimdo, o paskui ateina del keistai gurgiancio pilvo

o ten jau pasirodo kitas

paugejes
taiva dabar as tau viska papasakosiu , pas endokrinologe ejau del didelio antsvorio , kuris man kenke ir del jo pas mane nebudavo menesiniu po menesi ar po du , pasidariau visus tyrimus ir man rado skydliauke ir zinoma dideli antsvori , kurio reik atsikratyti , vien su sportu sito nepasiekiu , del tu priezasciu israse reductila ir vaistus tvarkancius virskinima , vaistu deka esu jau netekusi 6 -7 kg ir menesines si menesi buvo , o jei buciau nemetus svorio kazi ar kada ir buciau sulaukus vaiku su tokiom menesinem , dar as tikrai dabar nieko nesvaigstu ir neplanuoju vaiku iki kol geriu reductila , tiesiog tada parasiau kad planuojam , nes taip ir yra pirma gydaus , tvarkaus sveikata kad galeciau netrukdoma planuoti vaikus ir ramia sazine , kad viskas bus gerai man ir mano vaikams , anksciau pas amne net nevykdavo ovuliacija tad dabar matuoju bt ir stebiu ar ji vyks ar ne
zodziu cia pasakoti yra labai daug