Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 11:37)
Taigi paaiskino tau Prrreaciouss, kad pora puslapeliu atgal yra smulkus paaiskinimas  rolleyes.gif

Dar karta idedu:

Virs garfikelio spausk "tickers", atsidarys naujas langas, tada spausk ant "customize your charting ticker", tada rinkis sau liniuote, zymekli, spausk vis next next iki pat galo. Tada atsidarys langas, kuriame pamatysi bbc laukeli, jame bus nuoroda. Ja nukopink, ikelk pas save i notepad, paradyk viena linija. Tada nukopink ir ikelk i parasa.

mergicos paziurekit ar gerai idejau
Atsakyti
na bet jei pvz skaityti apie tuos reikaliukus kaip pasigauti mergyte, o kaip berniuka, tai visose metodikose raso, kad mergytei 2-4 dienos pries O, o berniukui 2 dienos iki O ir po jos.. bet tai va paskui sau randi teigini, kad tas po O gali tureti liudnu pasekmiu g.gif na kazkaip idomiai..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 01 16, 17:53)
beje, turiu toki klausimeli.. cia gal daugiau toms, kas ir gleives stebi.. man dabar 8cd, mmm pilnai baigesi pries 2 dienas. vakar vakare jutau pilvo maudima apacioje toki nestipru, o siandien jauciu slapuma. drauge sako, kad per O maudzia, bet tai kad kazkaip nesamone butu, nes siandien tik pirma diena slapejimo.. BT deja nematuoju, bet ir taip ne ka buciau dar pamatavusi, kadangi sirgti baigiau tik uzvakar. bet va radau ir toki teigini, kad kitoms pamaudimas buna zenklas, kaip vaisingo laiko pradzia ir kad mazdaug tiketis O po 6 dienu ( kas pagal mano cikla ir labiausiai atitiktu, nes jis 28-30 dienu) g.gif gal kam taip buna?

Kada jauciasi slapumo jausmas, tada skaitosi, kad isskyros yra vandeningos (watery)- jos jau skaitosi vaisingos. Paprastai jos diena po dienos virsta i eggwhite tipo vaisingiausias gleives ir po to jau buna O. Na cia ne taisykle, mes esam individualios, bet dazniausiai taip ir buna.

O pagal ka tu sprendi, kad tau O yra apie 14diena?

Nevelu visai pradeti matuoti BT mirksiukas.gif

Maudimas pilvo gali buti del paciu ivairiausiu priezasciu. Mano patarimas, jei pries planavima nesi jautusi O skausmeliu, tai nebandyk ir dabar ju "pagauti"... Tik stebint keleta ciklu ir viska zymintis galima nustatyti, ar maudimas yra susijes su O, ar ne.

QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 17:55)

Nesigavo. Tikriausiai nenukopinai i notepad ir nepadarei vienos eilutes. Pabandyk dar karta ikelti sutvarkyta nuoroda i parasa.
Papildyta:
QUOTE(auxxe @ 2010 01 16, 18:00)
na bet jei pvz skaityti apie tuos reikaliukus kaip pasigauti mergyte, o kaip berniuka, tai visose metodikose raso, kad mergytei 2-4 dienos pries O, o berniukui 2 dienos iki O ir po jos.. bet tai va paskui sau randi teigini, kad tas po O gali tureti liudnu pasekmiu g.gif na kazkaip idomiai..

Nu nesutinku, kad taip jau visose. Bent jau tikrai ne medicinineje literaturoje.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 12:09)
Kada jauciasi slapumo jausmas, tada skaitosi, kad isskyros yra vandeningos (watery)- jos jau skaitosi vaisingos. Paprastai jos diena po dienos virsta i eggwhite tipo vaisingiausias gleives ir po to jau buna O. Na cia ne taisykle, mes esam individualios, bet dazniausiai taip ir buna.

Nevelu visai pradeti matuoti BT  mirksiukas.gif

Maudimas pilvo gali buti del paciu ivairiausiu priezasciu. Mano patarimas, jei pries planavima nesi jautusi O skausmeliu, tai nebandyk ir dabar ju "pagauti"... Tik stebint keleta ciklu ir viska zymintis galima nustatyti, ar maudimas yra susijes su O, ar ne.
Nesigavo. Tikriausiai nenukopinai i notepad ir nepadarei vienos eilutes. Pabandyk dar karta ikelti sutvarkyta nuoroda i parasa.
Papildyta:

Nu nesutinku, kad taip jau visose. Bent jau tikrai ne medicinineje literaturoje.

bandau dar karta
[url=http://www.TickerFactory.com/tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10743;133/st/20100504/e/Our+Anniversary/k/7402/event.png[/img]
[/url]
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 12:09)

Nevelu visai pradeti matuoti BT  mirksiukas.gif

Papildyta:

http://www.TickerFac.../7402/event.png[/img]
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 12:18)

pasiduodu...
Atsakyti
Daivutyte, man rodos, kad tu nepadarai vienos linijos is nukopintos nuorodos ir neikeli jos i parasa, o tiesiog ikeli i pasisakymo laukeli g.gif

Nuoroda reikia ikelti i parasa: eik i My controls--> edit signature ir ikelk ten i laukeli, spausk save.
Atsakyti
na gerai, beveik visose biggrin.gif daugumoje..
o del O, tai nesakiau, kad taip ir buna.. sakau, kad labiau atitiktu, jei ji butu apie ta laika, nei kad dabar vyktu tik 2 dienos po mmm smile.gif ta turejau omenyje smile.gif ir pagal isskyras tada panasiai ir gautusi, nes siandien watery.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 16 sausio 2010 - 19:29
Na gal pagaliau daivutytei pasiseks hihihi.gif

Sedziu darbe, dar liko 1.5val ir raizo pilva visaip, lyg ir zemiau bambos ar ties ja, pucia baisiai, norisi kelnes atsisagstyt mega_shok.gif
Namie vonia laukia o rytoj isganingoji iseigine..

Gero jums vakaro damos ir iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 01 16, 18:21)
na gerai, beveik visose biggrin.gif daugumoje..

Na bet tai juk bobuciu prietarai, o ne moksliniai faktai, kam del ju kvarsinti sau galva? doh.gif
Atsakyti
na paprasciausiai radau tokai info, pasirode idomus teiginys ir pasidalinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 11:55)

ziurim ka turim!
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 13:23)
ziurim ka turim!

ogi nieko neturim parse jis pas mane yra o vat cia nieko nerodo, kokia a ziopla, zioplumo isikunijimas
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 18:48)
sveika, na matai pas tave per didele skydliauke o pas mane per maza, pries kleis metus padare tyrima rado nepakankamuma, tik as per daug nepergyvenau iki dabar kai jau planuojam baby, tai teko girdet istoriju kad po pirmo menseio vartojant vaistus merginos pastodavo. taigi jauciu kad greit ir as prisiversiu darytis vel ta tyrima ir ieskot siulo galo.
si menesi jokiu planavimu nedarysim , nes daug dirbsiu ir namie nebusiu per O , kaip ramu tai jus net neisivaizduojat!!!

Labai linkiu kuo greiciau sulaukti gandru mirksiukas.gif
pas mane skydliaukes pati pradzia , nes kai tyre mate tik mikroskopinius kazkokius darinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 19:27)
ziurim ka turim!
Papildyta:

ogi nieko neturim parse jis pas mane yra o vat cia nieko nerodo, kokia a ziopla, zioplumo isikunijimas

Ka daryti, kad matytusi parasas:

Apacioje laukelio, kur rasai pasisakyma rasi tris viena zemiau kito kvadraciukus, prie pirmo parasyta enable emotions, prie antro- enable signature- vat ties situ kvadratelyje reikia pazymeti varnele ir taip po kiekvieno pasisakymo, jei nori kad visada matytusi tavo parasas.
Atsakyti