QUOTE(etamo21 @ 2010 01 27, 18:02)
gal gali placiau apie poveiki? ir kokie tavo pacios plaukai?
ar svariai isplaudavo, papurindavo?plauku neriebindavo ir nesukrisdavo?
noriu sampuno+kondic. pacios plaukai ploni, saknys greit riebaluojasi, o link galu sausi. noriu rast stebuklinga nesausinanti, bet svariai isplaunanti ir papurinanti sampuna, o kondicionierius-kad atliktu visas gerasias funkcijas
man pacios plaukai irgi linke prie saknu riebintis o galai sausi,taciau tas sampunas tos problemos neisspres,nes tokiu atveju jau reikia ieskotis specialaus sampuno, kuris ir butu skirtas butent riebiai galvos odai ir sausiems galams. Jei toki rasi- buk gera pranesk ir man, nes kiek as esu tokiu sampunu bandzius,man ne vienas nepadejo

Taigi mano naudotas Sebastianas irgi nesureguliuos tavo plauku bukles, bet mano plaukuciams jis tiko, plaukai tikrai svelnesni ir minkstesni budavo. manau tik pabandzius ant savu plauku galima spresti,nes ka as cia rasau,tau gali visai kitaip pasirodyti
Papildyta:
QUOTE(ditax @ 2010 01 23, 23:50)
vakar buvau pas savo kirpeja ir ji jau antra karta padare, kaip ji sake "naujoviska gydyma blonduotam plaukui" , t.y. mano plaukus masazavo kazkokia specialia priemone, kuri atstato stipriai nusviesinto plauko vidu
nagi
ditax placiau noretusi isgirsti,nes mano irgi stipriai blonduoti,tai labai noreciau juos palepinti