Įkraunama...
Įkraunama...

John Frieda

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 07, 14:20)
man patiko http://www.youtube.c...;feature=relmfu pažiūrėt. Kol nepažiūrėjau neįsivaizdavau, kaip jį naudot  smile.gif

sesuo sako, kad pašviesėjo jau po pirmo karto. Man irgi atrodo, kad čiut šviesesni.
pirmą kartą purškiau 08.02, vakar 08.06 buvo antras kartas, kai purškiau. Aš kokius 7 kartus bandysiu kaip video.
išsipurškiu ir su fenu-difuzorium džiovinu. Be tiesinimo žnyplių, nuo džiovintuvo to karščio per akis.
šį kartą plaukai ne tokie sausi, prieš purškiant tepiau aliejuką, po irgi čiut čiut užtepiau .
man tai įdomu kiek ilgai tokio kiekio užtenka, taip bijau pritrūkt  doh.gif

dekui uz nuoroda smile.gif . o tu irgi purskei visus plaukus? as tai galvoju tik saknis. paskui ziuresiu ar labai skirsis spalvos. gal nereikes visu plauku purksti.
Atsakyti
visus. aš natūrali nutamsėjus blondinė. Jei purkščiau tik šaknis būtų nei be šis, nei be tas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na ka panaudojus ta visu isgirta kaukyte John Frieda is Frizz Ease linjos (tiesinancia) galiu pasakyt, kad stebuklu ji nedaro, naudojau kelis kartus, tai kad kvepia ilga laika tas tiesa, tiesint gal trupuciuka patiesina, bet tikrai nezymiai,o patys plaukai neatrodo tokie jau ir glotnus, zodziu paprasta kaukyte nei bloga nei gera ax.gif t ax.gif gal kiekvieniem plaukam skirtingai veikia, taciau as galiu pasakyt, kad man labai tiko sampunas ir kondicionierius is John Frieda brilliant brunette linijos, tiesiog pasaka, nuo to kondicionieriaus tikrai plakaui ir svelnus ir glotnus ir sveikesni atrodo, o kai isdziovini kazkaip labai jau graziai krenta, tokie lengvi pasidaro, man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panchita @ 2011 08 09, 17:47)
Sveikos, na ka panaudojus ta visu isgirta kaukyte John Frieda is Frizz Ease linjos (tiesinancia) galiu pasakyt, kad stebuklu ji nedaro, naudojau kelis kartus, tai kad kvepia ilga laika tas tiesa, tiesint gal trupuciuka patiesina, bet tikrai nezymiai,o patys plaukai neatrodo tokie jau ir glotnus, zodziu paprasta kaukyte nei bloga nei gera  ax.gif  t ax.gif gal kiekvieniem plaukam skirtingai veikia, taciau as galiu pasakyt, kad man labai tiko sampunas ir kondicionierius is John Frieda brilliant brunette linijos, tiesiog pasaka, nuo to kondicionieriaus tikrai plakaui ir svelnus ir glotnus ir sveikesni atrodo, o kai isdziovini kazkaip labai jau graziai krenta, tokie lengvi pasidaro, man labai patiko  thumbup.gif

Del kaukes pritarsiu, vos vos padrekina tik, neskalsi, nemazai man jos iseina, nes plaukai megsta daug sugerti. Mano kitos firmos kondicionierius daug daugiau padaro nei ji, o ir pigesnis. Nera prasta, bet yra geresniu dalyku.

O JF kondicionierius briunetem panasus poveikiu i sia kauke?
Kuo sampunas patiko? Kokie jusu plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 09 rugpjūčio 2011 - 18:35
QUOTE(Malena @ 2011 08 09, 18:34)
Del kaukes pritarsiu, vos vos padrekina tik, neskalsi, nemazai man jos iseina, nes plaukai megsta daug sugerti. Mano kitos firmos kondicionierius daug daugiau padaro nei ji, o ir pigesnis. Nera prasta, bet yra geresniu dalyku.

O JF kondicionierius briunetem panasus poveikiu i sia kauke?
Kuo sampunas patiko? Kokie jusu plaukai?

bruneciu linija naudoju pirma karta, mano plaukai linke riebaluotis, bet galai sausi ir luzinejantys, ilgi, tamsiai dazyti, jei naturaliai dziuna tai vos banguojasi jei su fenu, tai biski tiesesni. Sampunas tai nezinau ar ypatingas, jo funkcija labiau isplaut nesvarumus, o vat kondicionierius man labai tinka ir patinka, pas mane stori plaukai, paskutiniu metu prasiau kirpejos kad stipriai paretintu, bet kadangi pats plaukas storas, tai sunkus jie, o kai issiplaunu tampa tokie lengvuciai, taip kaip susukuoju taip ir sukrenta, slidus tokie, minkstuciai, del blizgesio negaliu pasakyt, nepastejau ar blizga ar ne, bet siaip thumbup.gif man jis, gal kad ir sampunas ir kondicionierius is tos pacios linijos, gal jie geriau veikia kartu ax.gif siaip siulau pameginti gal ir jum tiks, dar kolkas yra akcijos droge po 23 ar 27 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Sakykit toks klausimas- ar frizz-ease geltonas plauku galiuku serumas turi buti pilnas? Siandien nusipirkau, bet nuo virsaus pirstas nera jo, ne iki virsaus blink.gif
Atsakyti
Paziurejau video youtube apie tai kaip merginai atsirado rausva deme ant kaklo nuo John Frieda produktu ir atejau cia pasiskaityt atsiliepimu ar niekam cia panasiai nebuvo. Po to video pilna komentaru, pasirodo ne vienai ijautrino oda ar net slinkt pradejo panaudojus John Frieda priemones blondinem. Nors kitos labai giria.

Fleur de force video
Atsakyti
QUOTE(Panchita @ 2011 08 09, 18:47)
man labai tiko sampunas ir kondicionierius is John Frieda brilliant brunette linijos, tiesiog pasaka, nuo to kondicionieriaus tikrai plakaui ir svelnus ir glotnus ir sveikesni atrodo, o kai isdziovini kazkaip labai jau graziai krenta, tokie lengvi pasidaro, man labai patiko  thumbup.gif

Mano lygiai tokie patys ispudziai buvo pirma karta isbandzius bruneciu linija wub.gif o sampunas man ne tik isplauna plaukus, o ir veikia vos ne kaip kondicionierius, nors plaukai ploni ir galai megsta veltis, be kaukes ar kondicionieriaus ne per kur, bet va kelioneje kad neuzimtu vietos, pasiemiau tik sampuna, nu pasaka, nei man reikejo to kondicionieriaus, nei ka. Plaukai svelnus, minksti, lengvai issisukavo ir labai graziai krenta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 22, 18:39)
Paziurejau video youtube apie tai kaip merginai atsirado rausva deme ant kaklo nuo John Frieda produktu ir atejau cia pasiskaityt atsiliepimu ar niekam cia panasiai nebuvo. Po to video pilna komentaru, pasirodo ne vienai ijautrino oda ar net slinkt pradejo panaudojus John Frieda priemones blondinem. Nors kitos labai giria.

Fleur de force video

O gal ji kazkam alergiska is sudetiniu daliu ar pan. Pati esu sunaudojus sios serijos sampuna ir kondicionieriu ir nieko blogo negaliu pasakyt (labai gero irgi, nes man eilines priemones ir tiek).
Atsakyti
Dėl to šviesinamojo purškalo: jis taip pat kenkia plaukams kaip ir šviesinimas dažais,ar ne? Nes peroksido sudėtyje tai yra. Nusipirkau ir baisu naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2011 09 26, 08:27)
Dėl to šviesinamojo purškalo: jis taip pat kenkia plaukams kaip ir šviesinimas dažais,ar ne? Nes peroksido sudėtyje tai yra. Nusipirkau ir baisu naudot  biggrin.gif

mano plaukams nepakenkė visai, nei išsausėjo, nei nušiuro ax.gif laukiu jau naujo buteliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 26, 16:00)
mano plaukams nepakenkė visai, nei išsausėjo, nei nušiuro  ax.gif laukiu jau naujo buteliuko  ax.gif

Bandžiau ir aš jau šį rytą, tai lyg matosi iš karto šioks tos pašviesėjimas, o produktas tai malonus naudoti smile.gif nors turbūt vis tiek ilgai su juo nežaisiu, nes kirpėja man peroksidą griežtai uždraudė biggrin.gif
Atsakyti