Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(aistuzka @ 2007 01 25, 11:41)
O gal yra kokių specialių pratimų krūtines stangrumui atstatyti? ax.gif  blush2.gif

Jei neklystu, labiausiai padeda pratimai krūtinės raumenims, kontrastiniai dušai ir masažai... nors man tokiu dalyku niekada nereikėjo domėtis. Pabandyk paieškoti prie "sportas ir dietos" skyrelyje "pratimai atskiroms kūno dalims" ar kažkaip ten..
Atsakyti
Pratimai krutinei padideti NEPADEDA.
Pratimai krutines raumenis stangrina, jie keteja ir atrodo, kad krutys stangreja.
Is tikro krutu riebaliukai tirpsta darant pratimus krutines lastai, tad krutine MAZEJA.
MAZEJA RIEBALINIS AUDINYS.
Taip kad norint krutines neprarasti geriau ant jos nesportuoti daug. Ypac jei jau ir taip maza mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 25 sausio 2007 - 14:24
QUOTE(aistruole @ 2007 01 25, 14:23)
Pratimai krutines raumenis stangrina, jie keteja ir atrodo, kad krutys stangreja.
Is tikro krutu riebaliukai tirpsta darant pratimus krutines lastai, tad krutine MAZEJA.
Taip kad norint krutines neprarasti geriau ant jos nesportuoti daug. Ypac jei jau ir taip maza    mirksiukas.gif

Na čia prašė SUSTANGRINTI, o ne PADIDINTI schmoll.gif Didina tik hormonai (kai kurie ir ne visoms), skysčiai (per PMS) arba plastinės operacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 01 25, 14:23)
Taip kad norint krutines neprarasti geriau ant jos nesportuoti daug. Ypac jei jau ir taip maza    mirksiukas.gif

taip pratimai krutines nepadidins, taciau padailins krutines raumenis ir ji bus tvirtesne, stangresne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 01 26, 00:49)
taip pratimai krutines nepadidins, taciau padailins krutines raumenis ir ji bus tvirtesne, stangresne rolleyes.gif

Aišku g.gif krūtine pamažėjo po gimdymo ir maitinimo blush2.gif vis dar turiu vilties kad šiek tiek atsistatys, o pastangrinus gal pilnesne atrodys? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2007 01 26, 11:39)
Aišku g.gif  krūtine pamažėjo po gimdymo ir maitinimo blush2.gif  vis dar turiu vilties kad šiek tiek atsistatys, o pastangrinus gal pilnesne atrodys? g.gif  ax.gif

Aš jau keleri metai laukiu šito stebuklo, deja... verysad.gif. Bandau ir svorio prisiauginti, bet riebaliukai dedasi ne ten, kur norėtųsi cry.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 01 26, 23:08)
Aš jau keleri metai laukiu šito stebuklo, deja... verysad.gif. Bandau ir svorio prisiauginti, bet riebaliukai dedasi ne ten, kur norėtųsi  cry.gif .

ojoi, jei jau vaikiukai iš musu krūtinę atima tai liūdna visai...... verysad.gif
Atsakyti
o as girdejau kad yra tabletes kurios skatina krutines augima.jei kas zino kas tai per tabletes parasykit man asmenine zinute.labai aciu 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinkaja @ 2007 01 31, 13:00)
o as girdejau kad yra tabletes kurios skatina krutines augima.jei kas zino kas tai per tabletes parasykit man asmenine zinute.labai aciu  4u.gif  cool.gif

Man kontraceptinės paskatino, po metų nuo tada, kai baigiau jas gert, per porą mėnesių iš b/c virtau į d/e lotuliukas.gif (jei rimtai, neįsivaizduoju, dėl ko...)
Realiai - jei tokių būtų, tai niekas nesidarytų plastinių operacijų...
Girdėjau gandą, kad alaus mielės didina...
O šiaip - labai patiko atsakymas į vieną panašų klausimą: Daug valgyk, sėdėk prie televizoriaus ir nesportuok - tikrai padidės. Tiesa, tada padidės ir visa kita... bet apie tai neklausei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 31 sausio 2007 - 13:09
kontraceptika ir as geriau bet nieko man nepadejo sad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 01 31, 14:08)
Man kontraceptinės paskatino, po metų nuo tada, kai baigiau jas gert, per porą mėnesių iš b/c virtau į d/e lotuliukas.gif (jei rimtai, neįsivaizduoju, dėl ko...)
Realiai - jei tokių būtų, tai niekas nesidarytų plastinių operacijų...
Girdėjau gandą, kad alaus mielės didina...
O šiaip - labai patiko atsakymas į vieną panašų klausimą: Daug valgyk, sėdėk prie televizoriaus ir nesportuok - tikrai padidės. Tiesa, tada padidės ir visa kita... bet apie tai neklausei  mirksiukas.gif

tai gal ir tau kitose vietose apimtys labai padidejo tuo paciu? ar tik krutine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2007 01 26, 11:39)
Aišku g.gif  krūtine pamažėjo po gimdymo ir maitinimo blush2.gif  vis dar turiu vilties kad šiek tiek atsistatys, o pastangrinus gal pilnesne atrodys? g.gif  ax.gif

Manau kad jei dingo tai ir neatsiras.Vyras zino kokia turiu .Jam gerai ir tokia,O siaip nesioju liemenele kuri isformuota, ax.gif Ir per rubus atrodo,kad dar ne lenta.O siaip tai pas mane toks dydis,kad nereikia nieko laikyt......
Atsakyti