Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Mano krūtinė itin maža, bet nejaučiu dėl to komplekso, gal dėl to, kad vyras vis primena, kokia aš graži ir krūtinė liuks, ir viskas nuostabu thumbup.gif O liemenėles nešioju su pakietinimu, kad pati geriau jausčiaus.
Atsakyti
mano krutinė irgi nediduke, io, kiek aš dėl jos prisikopleksavau, bet atradau vaikiną, kuris mano kompleksus veja lauk... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
matai, net su nedidele krutine galima atrodyti patraukliai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinara @ 2007 03 07, 17:55)
mano krutinė irgi nediduke, io, kiek aš dėl jos prisikopleksavau, bet atradau vaikiną, kuris mano kompleksus veja lauk... thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
matai, net su nedidele krutine galima atrodyti patraukliai... biggrin.gif

Tiksliai, mūsų savęs vertinimą formuoja aplinkiniai žmonės, ypač patys artimiausi. Jei jie palaiko, visi kompleksai išgaruoja thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai neneigsiu,kad noreciau didesnes krutines,bet kokia dave Dievas tokia ir tiks smile.gif galu gale merginos, ne Rubenso laikais gyvenam,taigi lieknas sudejimas ir maza krutine yra topas smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau patarimo iš jūsų patirties.Man 13 metų. Mėnesinėmis pradėjau "sirgt" prieš du metus. Visi ginekologai sako, kad krūtys auga iki mėnesinių.Maniškės dabar A dydžio.Ar jos dar augs?Gal kam panašiai buvo?Stengiuosi daugiau velgyt, tada jos truputį padidėja, bet lašinukų ant pilvuko atsiranda. Ką daryt??? Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 03 18, 14:52)
Sveikos. Norėčiau patarimo iš jūsų patirties.Man 13 metų. Mėnesinėmis pradėjau "sirgt" prieš du metus. Visi ginekologai sako, kad krūtys auga iki mėnesinių.Maniškės dabar A dydžio.Ar jos dar augs?Gal kam panašiai buvo?Stengiuosi daugiau velgyt, tada jos truputį padidėja, bet lašinukų ant pilvuko atsiranda. Ką daryt??? Patarkit.

Sveika,

manau, kad tikrai neverta panikuoti ax.gif Tavo brendimas dar tik prasidėjo, o pilnai subresi tik 18-22m. tad ir moteriškąją figurą su laiku įgausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 03 18, 13:52)

Visaip gali būtų, priklauso nuo organizmo. Bet nuo to, kad jaudinsies, jos tikrai nepasikeis mirksiukas.gif Labiau pažiūrėk į savo mamą, greičiausiai tavo krūtinė bus panašaus dydžio, kaip ir jos (nors ir nebūtinai), pvz, maniškė kurį laiką buvo A, po to paaugo iki B paauglystėje, dar vėliau ir iki C užlipo, o po to staigiai, netgi tuo pat metu, kai mano mamos kažkada padidėjo, priaugo iki D-E. Beje, dydis į D-E pasikeitė jau praėjus maždaug 11 metai nuo mėnesinių pradžios, ir tikrai nebuvo susiję su svorio priaugimu, viskas susiję su hormonais... Sėkmės džiaugiantis savimi tokia, kokia esi mirksiukas.gif
Atsakyti

Nesąmonė, ir dar ginekologai šitaip kalba doh.gif . Aišku, kad krūtinė dar gali augti po mėnesinių, bent man taip buvo, tik gaila, kad po vaikučių maitinimo jos sumažėjo verysad.gif .
Atsakyti

Tokios žinios, kad krūtinė auga iki mėnesinių - visiška nesąmonė. Dar nemačiau mergaitės susiformavusiomis krūtimis iki mėnesinių g.gif Mano draugės krūtinė labai stipriai pradėjo auigti, kai jai buvo 26 metai bigsmile.gif Iki tol irgi nemaža buvo, todėl jai kėlė rūpesčių tai. Bet viskas priklauso nuo hormonų. Susirast internete informacijos apie tai (www.google.lt gali įvesti žodžius "Lytinis mergaičių brendimas" ar pan. ) ir rasi.
Atsakyti
Pamenu mano irgi paaugo krutine kai geriau kontraceptines ir priaugau svorio.
Dar paaugo kai laukiausi.
O tada kai nebuvo nei vieno nei kito...Sumazejo 2 kartus iki baisiausio varianto.
Zodziu atsisake augti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 04 08, 23:48)
labukas!!!
as dar ne mama, turejau labai maza krutine, iki tol kol buvau labai plona..budama 175 sveriau ne daugiau kaip 53 kg..  kai isvaziavau i italija, priaugau beveik 15 kg.. ryskiai padidejus svoriui padidejo kartu ir krutine, aisku nepasidariau pamela anderson, bet skirtumas akivaizdus!bent jau b dydis... gal kam nors taip buvo?

jojo ir man taip buvo.. nors mano krutine mano akimis maza- nesioju B o kartais A dydi ir visuomet tik su minkstu pakietinimu, nes be jo isvis po rubais nieko nesimatytu nei formos nei dydzio...
bet isvaziavau vasarai i amerika, priaugau 10kg, ir jau papukai kokie buvo! netgi visi papai! keista buvo save pirma kart gyvenime matyti tokia pilnute smile.gif bet gryzau i lietuva, krito svoris, dingo ir papukai.. vel likau su savo mazyciais.. nors kai esu su liemenuku,tai taip pasikelia,neatrodo kad jau tokie mazi.. mano vyras irgi sako,kad tikrai nemazi,kad as issigalvoju. bet noreciau nesioti maikutes be liemeneles, arba noreciau isgyti kokias sexualias,permatomas,nerinuotas liemeneles,taciau nebeatrodys graziai.. pas kitas buna kad ir maziukai,bet tokie nuo virsaus apvalejantys.. o pas mane virsus nera toks ispustas.. o vat mano sesute jaunesne uz mane, bet nemazu,apvaliu papuku jai dievas nepagailejo...

nors mano vyras sako kad jam mano krutine ideali- idelios formos (tokia ji dazniausiai buna ir man labiausiai patinka kai buna salta,tai speneliai susitraukia,tada krutine tokia atrodo stangri,apvalute,stangriais speneliais blush2.gif )..bet as vis bandau istraukti is jo kad tikrai graziau didesnes krutines.. tai jis tik pasake kad jam svarbiausia ne dydis, o kad butu stangri,grazios formos... tai jei didele-tuomet tik po plastines operacijos.. echh tikiuos neisplis lietuvoj daug silikoniniu mergaiciu, kad musu vyrai per daug akis nepradetu ganyt salia musu mazakruciu smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Nezinau,ka daryti,bet ir pati turiu sia problema.Mano krutine irgi maza nuo prigimties,labai del to kompleksuoju.Tiesa,jie siek tiek padidejo,db nesioju 38A dydzio liemenuka,bet man vis tiek labai liudna unsure.gif simtus kartu klausiau savo draugo ar jam ji patinka tokia,jis man niekada gyvenime nera pasakes nieko tikslaus,vis kazkaip issisuka nuo klausimo,teigia kad jam svarbus mano uzpakaliukas,jis jam labai grazus.Jis ir man labai patinka,riestas,istreniruotas,bet..bet as noriu tureti ir krutine..nzn ka daryti,ar vert a man ateityje darytis plastine operacija ar ne? Patarkit man,nes sitaip gyventi jau nebegaliu,geriu antidepresinius, manyje taip isigyveno sitas dalykas,kad negaliu nustoti apie tai negalvoti cray.gif cray.gif is vienos puses tai gal ir kvaila,bet is kitos..pastebejau kad kai kurios uzsienio zvaigzdes irgi turi mazas krutines,bet del to regis visai nekompleksuoja,pvz Shakiros krutine nera didele,daininkes Ciaros..bet man va didelis kompleksas del to..patarkit kaip man isbristi is sio liuno,nes as jau mastau net apie savizudybe.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti