mano krutinė irgi nediduke, io, kiek aš dėl jos prisikopleksavau, bet atradau vaikiną, kuris mano kompleksus veja lauk...

Papildyta:
matai, net su nedidele krutine galima atrodyti patraukliai...

Papildyta:

QUOTE(Dinara @ 2007 03 07, 17:55)
mano krutinė irgi nediduke, io, kiek aš dėl jos prisikopleksavau, bet atradau vaikiną, kuris mano kompleksus veja lauk...

Papildyta:

Papildyta:

Tiksliai, mūsų savęs vertinimą formuoja aplinkiniai žmonės, ypač patys artimiausi. Jei jie palaiko, visi kompleksai išgaruoja

Sveikos. Norėčiau patarimo iš jūsų patirties.Man 13 metų. Mėnesinėmis pradėjau "sirgt" prieš du metus. Visi ginekologai sako, kad krūtys auga iki mėnesinių.Maniškės dabar A dydžio.Ar jos dar augs?Gal kam panašiai buvo?Stengiuosi daugiau velgyt, tada jos truputį padidėja, bet lašinukų ant pilvuko atsiranda. Ką daryt??? Patarkit.
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 03 18, 14:52)
Sveikos. Norėčiau patarimo iš jūsų patirties.Man 13 metų. Mėnesinėmis pradėjau "sirgt" prieš du metus. Visi ginekologai sako, kad krūtys auga iki mėnesinių.Maniškės dabar A dydžio.Ar jos dar augs?Gal kam panašiai buvo?Stengiuosi daugiau velgyt, tada jos truputį padidėja, bet lašinukų ant pilvuko atsiranda. Ką daryt??? Patarkit.
Sveika,
manau, kad tikrai neverta panikuoti

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 03 18, 13:52)
Visaip gali būtų, priklauso nuo organizmo. Bet nuo to, kad jaudinsies, jos tikrai nepasikeis

Nesąmonė, ir dar ginekologai šitaip kalba

Tokios žinios, kad krūtinė auga iki mėnesinių - visiška nesąmonė. Dar nemačiau mergaitės susiformavusiomis krūtimis iki mėnesinių

Pamenu mano irgi paaugo krutine kai geriau kontraceptines ir priaugau svorio.
Dar paaugo kai laukiausi.
O tada kai nebuvo nei vieno nei kito...Sumazejo 2 kartus iki baisiausio varianto.
Zodziu atsisake augti
Dar paaugo kai laukiausi.
O tada kai nebuvo nei vieno nei kito...Sumazejo 2 kartus iki baisiausio varianto.
Zodziu atsisake augti

QUOTE(micietta @ 2006 04 08, 23:48)
labukas!!!
as dar ne mama, turejau labai maza krutine, iki tol kol buvau labai plona..budama 175 sveriau ne daugiau kaip 53 kg.. kai isvaziavau i italija, priaugau beveik 15 kg.. ryskiai padidejus svoriui padidejo kartu ir krutine, aisku nepasidariau pamela anderson, bet skirtumas akivaizdus!bent jau b dydis... gal kam nors taip buvo?
as dar ne mama, turejau labai maza krutine, iki tol kol buvau labai plona..budama 175 sveriau ne daugiau kaip 53 kg.. kai isvaziavau i italija, priaugau beveik 15 kg.. ryskiai padidejus svoriui padidejo kartu ir krutine, aisku nepasidariau pamela anderson, bet skirtumas akivaizdus!bent jau b dydis... gal kam nors taip buvo?
jojo ir man taip buvo.. nors mano krutine mano akimis maza- nesioju B o kartais A dydi ir visuomet tik su minkstu pakietinimu, nes be jo isvis po rubais nieko nesimatytu nei formos nei dydzio...
bet isvaziavau vasarai i amerika, priaugau 10kg, ir jau papukai kokie buvo! netgi visi papai! keista buvo save pirma kart gyvenime matyti tokia pilnute

nors mano vyras sako kad jam mano krutine ideali- idelios formos (tokia ji dazniausiai buna ir man labiausiai patinka kai buna salta,tai speneliai susitraukia,tada krutine tokia atrodo stangri,apvalute,stangriais speneliais

sveikos merginos. Nezinau,ka daryti,bet ir pati turiu sia problema.Mano krutine irgi maza nuo prigimties,labai del to kompleksuoju.Tiesa,jie siek tiek padidejo,db nesioju 38A dydzio liemenuka,bet man vis tiek labai liudna
simtus kartu klausiau savo draugo ar jam ji patinka tokia,jis man niekada gyvenime nera pasakes nieko tikslaus,vis kazkaip issisuka nuo klausimo,teigia kad jam svarbus mano uzpakaliukas,jis jam labai grazus.Jis ir man labai patinka,riestas,istreniruotas,bet..bet as noriu tureti ir krutine..nzn ka daryti,ar vert a man ateityje darytis plastine operacija ar ne? Patarkit man,nes sitaip gyventi jau nebegaliu,geriu antidepresinius, manyje taip isigyveno sitas dalykas,kad negaliu nustoti apie tai negalvoti
is vienos puses tai gal ir kvaila,bet is kitos..pastebejau kad kai kurios uzsienio zvaigzdes irgi turi mazas krutines,bet del to regis visai nekompleksuoja,pvz Shakiros krutine nera didele,daininkes Ciaros..bet man va didelis kompleksas del to..patarkit kaip man isbristi is sio liuno,nes as jau mastau net apie savizudybe..