QUOTE(mazylee @ 2007 04 07, 12:58)
sveikos merginos. Nezinau,ka daryti,bet ir pati turiu sia problema.Mano krutine irgi maza nuo prigimties,labai del to kompleksuoju.Tiesa,jie siek tiek padidejo,db nesioju 38A dydzio liemenuka,bet man vis tiek labai liudna
simtus kartu klausiau savo draugo ar jam ji patinka tokia,jis man niekada gyvenime nera pasakes nieko tikslaus,vis kazkaip issisuka nuo klausimo,teigia kad jam svarbus mano uzpakaliukas,jis jam labai grazus.Jis ir man labai patinka,riestas,istreniruotas,bet..bet as noriu tureti ir krutine..nzn ka daryti,ar vert a man ateityje darytis plastine operacija ar ne? Patarkit man,nes sitaip gyventi jau nebegaliu,geriu antidepresinius, manyje taip isigyveno sitas dalykas,kad negaliu nustoti apie tai negalvoti
is vienos puses tai gal ir kvaila,bet is kitos..pastebejau kad kai kurios uzsienio zvaigzdes irgi turi mazas krutines,bet del to regis visai nekompleksuoja,pvz Shakiros krutine nera didele,daininkes Ciaros..bet man va didelis kompleksas del to..patarkit kaip man isbristi is sio liuno,nes as jau mastau net apie savizudybe..

Vien antidepresantų negana, turi pati norėt pamilt save, kasdien kartoti sau, kad tu graži, kad graži tavo krūtinė, kad su ja gali pasirinkti kito modelio bliuzeles (pvz, pusė bliuzelių, kurias matuojuosi, tiesiog net neužeina ant krūtinės, ir tokiais atvejais pavydžiu turinčioms A dydį - kad gali nešioti beveik bet kurią), ir ne tik pati sau kartoti, bet ir lankytis pas gydytoją psichoterapijos seansams.
Kaip sako: jei žmogus nori gyventi - medicina bejėgė... Taip ir čia: jei tu įsiteigi, kad pati svarbiausia tavo kūno dalis yra krūtinė - ne smegenys, ne sudėjimas, ne išvaizda - tuomet jokie antidepresantai nepadės, o ir draugui įkyrėsi su tokiais pačiais klausimais