Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(mazylee @ 2007 04 07, 12:58)
sveikos merginos. Nezinau,ka daryti,bet ir pati turiu sia problema.Mano krutine irgi maza nuo prigimties,labai del to kompleksuoju.Tiesa,jie siek tiek padidejo,db nesioju 38A dydzio liemenuka,bet man vis tiek labai liudna  unsure.gif simtus kartu klausiau savo draugo ar jam ji patinka tokia,jis man niekada gyvenime nera pasakes nieko tikslaus,vis kazkaip issisuka nuo klausimo,teigia kad jam svarbus mano uzpakaliukas,jis jam labai grazus.Jis ir man labai patinka,riestas,istreniruotas,bet..bet as noriu tureti ir krutine..nzn ka daryti,ar vert a man ateityje darytis plastine operacija ar ne? Patarkit man,nes sitaip gyventi jau nebegaliu,geriu antidepresinius, manyje taip isigyveno sitas dalykas,kad negaliu nustoti apie tai negalvoti  cray.gif  cray.gif  is vienos puses tai gal ir kvaila,bet is kitos..pastebejau kad kai kurios uzsienio zvaigzdes irgi turi mazas krutines,bet del to regis visai nekompleksuoja,pvz Shakiros krutine nera didele,daininkes Ciaros..bet man va didelis kompleksas del to..patarkit kaip man isbristi is sio liuno,nes as jau mastau net apie savizudybe..  verysad.gif  verysad.gif

Vien antidepresantų negana, turi pati norėt pamilt save, kasdien kartoti sau, kad tu graži, kad graži tavo krūtinė, kad su ja gali pasirinkti kito modelio bliuzeles (pvz, pusė bliuzelių, kurias matuojuosi, tiesiog net neužeina ant krūtinės, ir tokiais atvejais pavydžiu turinčioms A dydį - kad gali nešioti beveik bet kurią), ir ne tik pati sau kartoti, bet ir lankytis pas gydytoją psichoterapijos seansams.
Kaip sako: jei žmogus nori gyventi - medicina bejėgė... Taip ir čia: jei tu įsiteigi, kad pati svarbiausia tavo kūno dalis yra krūtinė - ne smegenys, ne sudėjimas, ne išvaizda - tuomet jokie antidepresantai nepadės, o ir draugui įkyrėsi su tokiais pačiais klausimais mirksiukas.gif Patikėk: jei jis su tavim draugauja, tai jam tikrai neturi įtakos tavo krūtinės dydis. Vyrai galbūt svajoja apie krūtiningas ilgakojes gražuoles, bet apsigyvena su tom, kurios artimiausios sielai, nežiūrėdami per daug į jų figūras, grožį ar krūtinės dydį. Turi pradėt mąstyti pozityviai, kad tu nesi blogesnis žmogus už tas, kurios turi didesnes krūtines... kitaip nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
mazylee, neverta taip kompleksuot del krutines dydzio. Nemanau, kad jis kazka gali keisti. Svarbiausia, kad kunas proporcingas, dailus. Nera ir mano krutine didele, bet zinau, kad ji tinka prie mano sudejimo. Manau, Tavo draugas turetu Tau daugiau komplimentu sakyti ir dingtu tie kompleksai.
Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 07, 20:24)
Tiksliai,  mūsų savęs vertinimą formuoja aplinkiniai žmonės, ypač patys artimiausi. Jei jie palaiko, visi kompleksai išgaruoja  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 07 balandžio 2007 - 14:49
mano manymu yra tiesiog kvaila sielotis dėl tokio dalyko, kaip krūtinės dydis, kai pasaulyje vyksta visokios katastrofos ir nelaimės, žmonės lieka be namų, be artimųjų, o čia viskuo pertekę mergaitės mano, kad jų kūnas yra visas pasaulis ir ach neduokie neatitinka nežemiškų visokių silikoninių gražuolių sukurtų etalonų doh.gif tiesiog kvaila, egoistiška ir nesuprantama. apsidairykit aplinkui, pasaulis daug platesnis ir įdomesnis negu jūsų A dydžio krūtinės.
Atsakyti
mazyle, nežinau, nuliūdinsiu tave ar nudžiuginsiu, tačiau vaikinui, kuris tave myli (čia aš apie tą tikrą normalų jausmą), ir tavo kūnas turi būti dieviškas-su visom mažom krūtinėm, dideliais užpakaliais ar dar belekuo. Žmogus jei myli, myli tave visą, o ne "užpakalis gražus, papus atmetam".
O dėl visokių savižudybių, baik tokias vaikiškas kalbas ir susiimk. Tu žinai, kad jei žmogus kompleksuoja, tuos kompleksus jaučia ir aplinkiniai? Tu SAU turi būt graži, ir rask laiko kokiai nors įdomesnei veiklai, o ne tik pokalbui su veidrodžiu "kaip čia tie mano papai atrodo'. nusipirk liemenėlę su daugiau pakietinimo,pagalvėlėmis storesnėmis ir daliai atrodysi. Patikėk, aplinkiniams mažiausiai rūpi tavo papai biggrin.gif Aukščiau galvą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mildukas @ 2007 04 07, 14:21)
Vyrai galbūt svajoja apie krūtiningas ilgakojes gražuoles, bet apsigyvena su tom, kurios artimiausios sielai, nežiūrėdami per daug į jų figūras, grožį ar krūtinės dydį. Turi pradėt mąstyti pozityviai, kad tu nesi blogesnis žmogus už tas, kurios turi didesnes krūtines... kitaip nieko nebus  schmoll.gif

arba šitas variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 04 07, 17:58)
mano manymu yra tiesiog kvaila sielotis dėl tokio dalyko, kaip krūtinės dydis, kai pasaulyje vyksta visokios katastrofos ir nelaimės, žmonės lieka be namų, be artimųjų, o čia viskuo pertekę mergaitės mano, kad jų kūnas yra visas pasaulis ir ach neduokie neatitinka nežemiškų visokių silikoninių gražuolių sukurtų etalonų  doh.gif tiesiog kvaila, egoistiška ir nesuprantama. apsidairykit aplinkui, pasaulis daug platesnis ir įdomesnis negu jūsų A dydžio krūtinės.

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
yra blogesniu variantu ner ko taip save traumuot...per tokius kompleksus galima ir kruties vezi gaut blink.gif o va tada tai tikrai butu ko verkt....
pas mane tarp B ir C bet niekaip negaliu papais pasidziaugt... unsure.gif figura kaip "gitaros" uzpakalis didelis, liemuo lieknas ir krutine nedidute palyginus pagal dupce verysad.gif esu linkus i stambejima taip kad apie KT net nesvajoju ir netikiu skiedalais kad siuolaikines tabletes nedidina svorio... taigi ateity matau plastikos chirurgo kabineta.... doctor.gif cray.gif dar kaip po gimdymo tai liko tie papai be formos, nukare ir su strijom...
Atsakyti
manau jusu patarimai man bent kiek padejo 4u.gif aciu visoms! esme ta,kad mano vaikinas ir myli mane VISA VISA,kaip zmogu su kuriuo jam labai gera,malonu kalbetis ir tt.Esme ta,kad jis is tu vyru kuriam tikrai isvaizdoje nera pirmoj vietoj didele krutine.Jam patinka nelabai didele,o didesni demesni jis butent skiria uzpakaliukui 4u.gif nes jam tai labiau patinkanti vieta.O myli jis mane kaip jau ir minejau tikrai ne vien del isvaizdos,kai susipazinome,jam labai svarbu buvo bendravimas su manimi,mano sugebejimas isklausyti,drasa,nuosirdumas..jis man kiekviena diena sako simtus komplimentu,nes jam esu pati graziausia blush2.gif bet va ar as apie save taip galvoju,cia jau kitas klausimas..man viskas butu gerai ir viskas patiktu mano kune jei ne si kuno vieta.. verysad.gif pamenu,mano depresija prasidejo dar mokykloje,kai pamaciau ,kad daugelio mano klasiokiu krutines yra didesnes nei mano verysad.gif as visiskai nepavydejau,tik laikiau save nevykele,nesubrendele verysad.gif as ir db ta pati galvoju verysad.gif merginos,kad jus zinotumete,kaip mane zudo si mintis! as nebegaliu normaliai gyventi,draugui jau is tiesu ikyrejo mano sitos snekos,tapau irzli,viskuo nepatenkinta,mintys sukasi apie mirti,man neidomus darbas ,niekas verysad.gif stengiuosi daryti viska,kas mane dziugintu,bet man tai nepadeda.Mastau apie plastine operacija,bet nzn ar turesiu tiek pinigu,nzn ar verta,man baisu verysad.gif i papludimi nevaziuoju niekad,nes man butu geda apsirengti maudymosi kostiumeli verysad.gif nzn ka man toliau daryti,nzn kaip man gyventi,jau baigiu isproteti cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Mazylee tai pasididink krutine ir viskas, busi laiminga smile.gif
Patikek papludymys taps geriausiu draugu, visi rubai ir maikutes atrodys daug geriau. Nekalbu apie sukneles!..... smile.gif
As pasididinau, tai kalbu is savo patirties. Visiskai suprantama tavo depresija ir niekas tau neirodys, kad kai nera krutines nereikia kompleksuoti. Taip kalba tos kurios bent kazka turi kaip A dydi. O ka daryti kai ne to nera???...
As uz tai, kad apsisprestum ir greiciau pasididntum. Ateik i krutines plastiniu operaciju skyreli ir pabendrausime 4u.gif
Atsakyti
Mano požiūriu, reiktų geriau apsispręsti, ar kaupti pinigus operacijai, ar lankytis pas gydytoją. Visos turi savų trūkumų, ir kiekviena su jais savaip dorojasi. Bet jei nepadeda vaistai, ir gydytojo konsultacijos (vien vaistai tikrai nieko nepadės, jie kaip ramentai susilaužius koją - kad neužgautum jos, bet žaizdos negydo...), tuomet tikrai reikėtų apie operaciją pagalvot.
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 04 07, 23:12)
Ateik i krutines plastiniu operaciju skyreli ir pabendrausime    4u.gif

Čia galėjo būti jūsų reklama lotuliukas.gif
Aš nepatariu darytis jokių operacijų. Griežtai. Tuo labiau, kad vaikinas myli tave tokią, būk laiminga su juo, džiaukis,kad tokį jį turi bigsmile.gif Iš viso manau, kad problemą matai tik tu viena, nes patikėk manim, kitiems mažiausiai rūpi maža tavo krūtinė...

Mazyle, ar bandei sportuot? sustangrinimas krutines dar nei vienai nepakenkė. Nors ji ir maža, užtai bus stangri ir graži. O tai svarbiau nei jos dydis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 08 balandžio 2007 - 10:19
tame ir esme kad myli mane tokia,kokia as esu.. 4u.gif jam nera tai svarbu.Bet man kartais atrodo kad gal jis man tik nesako to verysad.gif nes nenori manes izeisti verysad.gif apie operacija mastau ir taip,ir kitaip,nzn ar ja darytis ateityje.Yra zmoniu kuriei nustebtu jei pasakyciau kad as del to kompleksuoju,nes jiems esu grazi ir taip.Vaikinu demesio man niekada nestigo,bet...cia man ne paguoda..gal tai praeis palaipsniui,bet kita vertus,jei as apie tai mastau jau kokius 4 ar 5 metus...tai cia man butu didziausias stebuklas,jei atsikelus viena ryta,man isgaruotu sios mintys,nuodijancios man gyvenima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylee @ 2007 04 08, 11:09)
tame ir esme kad myli mane tokia,kokia as esu.. 4u.gif jam nera tai svarbu.Bet man kartais atrodo kad gal jis man tik nesako to  verysad.gif nes nenori manes izeisti verysad.gif  apie operacija mastau ir taip,ir kitaip,nzn ar ja darytis ateityje.Yra zmoniu kuriei nustebtu jei pasakyciau kad as del to kompleksuoju,nes jiems esu grazi ir taip.Vaikinu demesio man niekada nestigo,bet...cia man ne paguoda..gal tai praeis palaipsniui,bet kita vertus,jei as apie tai mastau jau kokius 4 ar 5 metus...tai cia man butu didziausias stebuklas,jei atsikelus viena ryta,man isgaruotu sios mintys,nuodijancios man gyvenima verysad.gif

Man vis toks klausimas, ar tu lankaisi psichoterapijos? Jei ne, nenustebk, kad su ta mintim ir 10 metų pragyvensi. Turi su tuo kovoti, o jei tam nepakanka tavo jėgų - tikrai yra, kas gali padėti drinks_cheers.gif
Atsakyti