Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Varu @ 2008 02 04, 19:04)
Tas ir idomiausia, kad kiteims ir MB mano figura atrodo labai grazi ir sexy  ax.gif  bet kad pas mane pacia problemos, tai cia faktas. Nes sakykim is mamos labai daznai girdziu neigiamus atsuliepimus mano figuros atzvilgiu. Del to nori nenori ir pati depresuot pradedu sad.gif

console.gif
Nesuprantu, kodėl mamos taip elgiasi? stenkis kuo mažiau dėmesio kreipti į jos pastabas 4u.gif nors nesu tavęs mačiusi, bet žinau (pasižiūrėjus į veidrodį), kad esi labai teisingos figūros žmogutis biggrin.gif
(man mama ir sesuo karts nuo karto vis primena apie mano ne pačius gražiausius dantis blush2.gif tai tam kartui ir aš susikompleksuoju, bet paskui nusispjaunu - kai bus galimybės susitvarkysiu. o jos taip sako iš rūpesčio, bet galėtų ir nesakyti - pati gi žinau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 02 05, 16:16)
console.gif
Nesuprantu, kodėl mamos taip elgiasi? stenkis kuo mažiau dėmesio kreipti į jos pastabas  4u.gif nors nesu tavęs mačiusi, bet žinau (pasižiūrėjus į veidrodį), kad esi labai teisingos figūros žmogutis  biggrin.gif
(man mama ir sesuo karts nuo karto vis primena apie mano ne pačius gražiausius dantis  blush2.gif  tai tam kartui ir aš susikompleksuoju, bet paskui nusispjaunu - kai bus galimybės susitvarkysiu. o jos taip sako iš rūpesčio, bet galėtų ir nesakyti - pati gi žinau  doh.gif )

Va su tokiais sakymais pačios nepamąsto, kad gali užgaut. Man irgi papriekaištauja - koks pilvas didelis... tai po to, kai siūlo dar ką nors pavalgyt, pareiškiu: "užteks, taigi sakei, kad pilvas didelis" smile.gif paprastai vieną kurį nors variantą užriša.
Tokius sakymus reikia ignoruot, kai iš giminių... jie galvoja, kad nori geriausio, bet tai nesutampa su mūsų nuomone.
Atsakyti
[B][B][B][B]Sveiki ! mirksiukas.gif labai kompleksuoju del savo krutines jis maza blush2.gif verysad.gif ka galetumet man patarti ? verysad.gif kazkaip operacijai nelabai ir lesu tiek yra smile.gif kokius vaistus gal zinote kur tikrai padeda tongue.gif [/B][/B][/B][/B]
Papildyta:
labai kompleksuoju del savo krutines jis maza ka galetumet man patarti ? kazkaip operacijai nelabai ir lesu tiek yra kokius vaistus gal zinote kur tikrai padeda
Papildyta:
sveika o kokius tu tus pratimus zinai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2008 01 29, 00:06)
Na mano C ir jokie marskiniai normaliai neuzsisega, ka jau kalbet apie svarkelius, o bet koks maudymosi kostiumelis be kauseliu susirisantis uz galvos atrodo vulgariai - nes yra per mazas ir uzdengia tik speneli..taigi..problemu jau ir su C nemazai unsure.gif

Na mano dydis taip pat C, bet niekada neturėjau problemų su neužsisegančiais drabužiais. O dėl maudimuko, tai gal buvai ne tą dydį pasiėmusi lotuliukas.gif Yra gražiai atrodančių ir su kaušeliais, ir be kaušelių maudimukų, paprasčiausiai gal pagal krūtinės formą netiko. O šiaip priežiūros tikrai daugiau reikia nei A dydžiui. Bet jei mėgsti sportą, palepini kūną kremais, masažais (kad ir pati sau), tai ir nenukara tie papukai. Reikia pasistengt, kad būtų graži, lygi, stangri oda smile.gif Šiaip baseinas gerai padeda...
Atsakyti
man patiko vienoj knygoj perskaityta mintis- "didelė krūtinė - vakarų civilizacijos kompleksas".mano pačios nėra didelė.nu ir kas?gyvenime esu laiminga 4u.gif
Atsakyti
o as kad ir kaip save "drasinciau" ar tvirtinciau, kad krutines dydis nesvarbus, bet vis vien giliai sirdyje zinau, kad man tai kompleksas verysad.gif taip noretusi bent vienu numeriu didesnes... nes dabar man maudimuka uzsideti yra kazkas tOkio doh.gif o kaip mane pavydukas griauzia, kai merginos gali papludymyje guleti "topless" ax.gif o man ka parodyti? savo 2 spygas? verysad.gif
beje neseniai ziurinejau Victorias secret puslapeli, tai ten pardavineja ir kosmetika. radau kazka panasaus i boob boost mirksiukas.gif gal sakau vertetu pabandyti, kadangi ten visos tos manekenes su dailiomis krutinemis kaip ir ju prekinis zenklas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nu žinokit net pikta darosi paskaičius komentarus tų kurios turi 75 B ir dievagojasi, kad joms per maži. Juk čia daugelio merginų svajonių papuliai ax.gif (bent jau mano tai tikrai blush2.gif )
Turiu mažą krūtinę ir ką čia bepadarysi...aišku išeitis yra - didintis liemenėlėmis (taip ir darau, nes be tų pagalvėlių ar silikoninių liemenėlių į gatvę neišeičiau doh.gif ), ar hirurginių būtų, bet čia irgi neišeitis, nes tas malonumas brangiai kainuoja ar gali būti komplikacijų unsure.gif .
Bet turbūt aš geriau būnu su savo mažiukais nei su kokiu D ar E dydžiu doh.gif , nes po gimdymo ar numetus svorio jie taip nukara, kad baisu ir žiūrėti blink.gif
Kaip pavyzdys: jauna panelė, nėra nei dvidešimties, turi E ar F nepamenu, po gimdymo krūtinė nutyso iki bambos ir čia ne juokauju unsure.gif . Ji pati nebežino ką ir bedaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 25, 21:22)
Sveikutes. Nu žinokit net pikta darosi paskaičius komentarus tų kurios turi 75 B ir dievagojasi, kad joms per maži. Juk čia daugelio merginų svajonių papuliai ax.gif (bent jau mano tai tikrai blush2.gif )
Turiu mažą krūtinę ir ką čia bepadarysi...aišku išeitis yra - didintis liemenėlėmis (taip ir darau, nes be tų pagalvėlių ar silikoninių liemenėlių į gatvę neišeičiau doh.gif ), ar hirurginių būtų, bet čia irgi neišeitis, nes tas malonumas brangiai kainuoja ar gali būti komplikacijų unsure.gif .
Bet turbūt aš geriau būnu su savo mažiukais nei su kokiu D ar E dydžiu doh.gif , nes po gimdymo ar numetus svorio jie taip nukara, kad baisu ir žiūrėti blink.gif
Kaip pavyzdys: jauna panelė, nėra nei dvidešimties, turi E ar F nepamenu, po gimdymo krūtinė nutyso iki bambos ir čia ne juokauju unsure.gif . Ji pati nebežino ką ir bedaryti verysad.gif

Rinktis tinkamas liemenėles - mano mamos didesnė, negu F, ir jaunos gana tokie buvo - tikrai ne iki bambos, bet be liemenėlės niekur neišeis. Na dar galimybė stiprinti krūtinės raumenis, bet visu tuo reikia rūpintis dar iki gimdymo, ne po jo...
Atsakyti
Niu va, prisiruosiau ir nusiaubiau apatinio trikotazo parduotuves smile.gif Dariau apatiniu atnaujinimo akcija lotuliukas.gif Tai isigijau keleta nedideliu, bet nuostabiu liemeneliu savo papuliams blush2.gif Ir supratau, kad mano 70B dar ne blogiausias atvejis ... Zodziu, pamilau savo krutis is naujo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 03 26, 00:38)
Niu va, prisiruosiau ir nusiaubiau apatinio trikotazo parduotuves smile.gif Dariau apatiniu atnaujinimo akcija  lotuliukas.gif  Tai isigijau keleta nedideliu, bet nuostabiu liemeneliu savo papuliams blush2.gif  Ir supratau, kad mano 70B dar ne blogiausias atvejis ...  Zodziu, pamilau savo krutis is naujo  thumbup.gif

O kodėl tu turėtum jų nemylėti g.gif Juk ji tokia pati pačiausia bigsmile.gif Beje ir vyrams tokios labiausiai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
visi sako, kad vyrams patinka nesvarbu kokio dydzio, bet standi, nenutysusi ir apvali krutine. tik idomu kodel tada visa vyriska gimine apsiseileja pamate didziakrute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 26, 14:03)
visi sako, kad vyrams patinka nesvarbu kokio dydzio, bet standi, nenutysusi ir apvali krutine. tik idomu kodel tada visa vyriska gimine apsiseileja pamate didziakrute  doh.gif

Čia moterys mano, kad svarbiausia standi ir nenukarusi krūtinė. Vyrams svarbu didelė... tongue.gif Pamato kokią su gilia iškirpte ir varvina seilę. Ir nesvarbu, kad nutysusi g.gif
O į stangrią gražią mažą krūtinę net dėmesio neatkreipia doh.gif
Atsakyti