Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

jungiuos ir as prie jusu,auksta,kudute ir su maza krutine blush2.gif

QUOTE(Montvile @ 2008 01 19, 22:44)
Jo, nepasisekė mums, kad mes ne ukrainietės  lotuliukas.gif jom gerai - jos gimsta papingos biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gustuke @ 2008 01 23, 19:13)
o ką daryt kai to maniškio nėra ir nieks nesako, kad mano maža krūtinė pati gražiausia ax.gif ot velnias hihihi.gif

aha,taip ir galvoji ar ims tave kas su maza doh.gif verysad.gif

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2008 01 31, 18:35)
oj merginos....radot problema...mano krutinė tai gal ta AA skaitosi,nes A liemenukai per dideli tongue.gif ir aš ja didžiuojuos nes ir kas kad maža,užtat stangri, nenukars, tobulos formos...o kadangi visa esu žiauriai liekna iš prigimties (tik dideliu užpakaliu) tai nemanau kad kam kliuna mano krutinė...o kaikurios draugės man dar ir pavydi,nes patogu, nereik daug ja rupintis, o ir galima be liemenėlės kaitais vaikščiuoti tongue.gif ...o beto mano vyrui tokios krutinės gražiausios...
jei visgi reik kiek padidint + kartu ir pagražint formą, tai padeda pratimai krutinės raumenims, raumenis kiek padideja, ir krutinė sustangrėja,žinau kad galima beveik vienu dydžiu taip padidint smile.gif

va kur optimiste!saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 26, 16:50)
Čia moterys mano, kad svarbiausia standi ir nenukarusi krūtinė. Vyrams svarbu didelė...  tongue.gif  Pamato kokią su gilia iškirpte ir varvina seilę. Ir nesvarbu, kad nutysusi  g.gif
O į stangrią gražią mažą krūtinę net dėmesio neatkreipia  doh.gif

Visiskai nesutinku. MB ir kiti mano pazistami vyrai VISUOMET mieliau renkasi nedideles, stangrias krutines. Dideles tik paziuret grazu. Be to, vyrai sako: maloniau stangria kruti glamoneti, nei ciupineti tesla tongue.gif:P (Cia akmuo i didziakruciu darza lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sakyt tai jie taip sako, bet pažiūrėkit, kaip jie žiopso į didelę krūtinę doh.gif Akių atitraukt negali...

Be to, ką tu turi omeny sakydama nedidelė stangri krūtinė? g.gif Abejoju, kad apie A dydį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga.: 27 kovo 2008 - 09:28
nagi nereikia uz visus kalbeti smile.gif vieniem graziau maza krutine,kitiem didele.gi nera taip,kad visiem tas pat patiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 27, 11:27)
Sakyt tai jie taip sako, bet pažiūrėkit, kaip jie žiopso į didelę krūtinę  doh.gif  Akių atitraukt negali...

Be to, ką tu turi omeny sakydama nedidelė stangri krūtinė?  g.gif  Abejoju, kad apie A dydį...

O kodel A dydis negali buti stangrus jus man paaiskinkit?
Tai tegu ziuri. Jie ziuri ir i ilgesnes kojas, ir i rietesni uzpakaliuka, ir i nagus kaip vanago ir i visa kita, ko neturi ju moteris. Bet atsiziureje vis tiek grizta pas saviskes, kad ir mazesnem krutinem. Ir nereikia sakyti, kad tu pati neziuri i kitus vyrus, nelygini ju turio kelnes ir pan. Bet vis tiek savas vyras juk mielesnis. Negi ne??
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 26, 16:50)
Čia moterys mano, kad svarbiausia standi ir nenukarusi krūtinė. Vyrams svarbu didelė...  tongue.gif  Pamato kokią su gilia iškirpte ir varvina seilę. Ir nesvarbu, kad nutysusi  g.gif
O į stangrią gražią mažą krūtinę net dėmesio neatkreipia  doh.gif

Nu gi ir aš paprieštarausiu. Kai kuriem patinka mažos, kai kuriem didelės...Nėra jau taip, kad visi alpsta dėl didelių krūtų schmoll.gif Ne kartą esu iš draugų išgirdusi apie didžiakrūtes :" O siaube kokie tešmenys" , tik nežinau, ar čia tipo gražu ar nelabai lotuliukas.gif
Ir man gražu kai pamatau nedidukę krūtinę blush2.gif , o ne nutysusius tešmenukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekas ir nekalba apie nutysusius tešmenis ax.gif Graži ta krūtinė bet kokio dydžio...svarbu, kad ji apskritai būtų bigsmile.gif Ši tema yra apie mažą krūtinę. Maža, mano manymu, yra tokia, kurios paprasčiausiai nėra. Kai be liemenuko matosi tik du spuogiukai. Va tokią krūtinę moterys turėdamos čia skundžiasi. O jei krūtinė 2 dydžio ir daugiau, tai ji yra normali, prie didesnių netgi. Nereikia jokių poroloninių liemenėlių ir pliaže galima atrodyti labai seksualiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 27, 23:35)
Niekas ir nekalba apie nutysusius tešmenis  ax.gif Graži ta krūtinė bet kokio dydžio...svarbu, kad ji apskritai būtų  bigsmile.gif  Ši tema yra apie mažą krūtinę. Maža, mano manymu, yra tokia, kurios paprasčiausiai nėra. Kai be liemenuko matosi tik du spuogiukai. Va tokią krūtinę moterys turėdamos čia skundžiasi. O jei krūtinė 2 dydžio ir daugiau, tai ji yra normali, prie didesnių netgi. Nereikia jokių poroloninių liemenėlių ir pliaže galima atrodyti labai seksualiai  wub.gif

Kaip suprasti "svarbu, kad ji apskritai būtų"? g.gif O jei jos nėra, kas tada?
Kadangi jos neturiu, tai ir nereikia. Mano vyrui tinka, o man tai svarbiausia 4u.gif
Nors kažkada laaaaabai kompleksavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 27 kovo 2008 - 23:20
o MB ir dabar man tvirtina, kad jam labai patinka mano krutine. po tokiu pasakymu ir komplimentu jauciuosi grazi ir seksuali. taciau kai pati viena nusirengiu pries veidrodi, tai norisi verkti - 2 spygos doh.gif beje as taip tikejausi, kad nors po gimdymo liks didesne (juk kai kurioms buna kad padideja), bet tai kur tau... svajonese doh.gif
Atsakyti
Čia kaip ir kalbėjom apie vyrų nuomonę. Tai jie tą ir mano: "svarbu, kad apskritai būtų..."
Žiauru, bet taip yra doh.gif
Šlykštu klausyt, kaip jie vertina merginas: "lenta", "nėr į ką žiūrėt", "papų neturi" verysad.gif
Pačios moterys irgi nepagaili "komplimentų" : "Dieve, pas tave visai krūtinės nėra..."

Argi neteko su tuo susidurt?

Deja, pas mus visuomenėj vyrauja didžiakrūčių mada. Ir jos pasitenkindamos atvirai demonstruoja savo atsikišimus. O iškirptes tokias pasidaro, kad net aš, moteris, būna neturiu kur akių dėt doh.gif
Atsakyti
ooo norejau paklaust: 32 dydis-tai A?o 34-B,36-C? man ta riba tarp 32 ir 34 kazkokia neaiski.. blush2.gif
Atsakyti
Su tais dydžiais tai ir man kyla problemų, nesuprantu aš jų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga.: 28 kovo 2008 - 10:59