Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

man kazkaip keista butu nesiot tas liemeneles su visokiais implantais rolleyes.gif jausciaus kvailokai,kad vaizduoju jog turiu ta ko neturiu realiai,nes visi aplinkui gi mato mazdaug kokio dydzio ji blush2.gif deciaus tokias nebent po tokiais drabuziais,is po kuriu nesimatytu krutines su iprasta liemenele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 03 30, 22:23)
man kazkaip keista butu nesiot tas liemeneles su visokiais implantais rolleyes.gif  jausciaus kvailokai,kad vaizduoju jog turiu ta ko neturiu realiai,nes visi aplinkui gi mato mazdaug kokio dydzio ji blush2.gif  deciaus tokias nebent po tokiais drabuziais,is po kuriu nesimatytu krutines su iprasta liemenele smile.gif

Vat butent del to ir as tokiu neperku... Kazkaip nesinori nei saves, nei kitu apgaudineti. Ir durnai labai atrodo, kai pvz buni su kokiais draugais ar pan kokiame pasisedejime su pirtele ir pan. Sedi pana su megztuku - krutine ohoho atrodo. Nueini i ta pirtele ir matai kad is tos ohoho belike du spuogiukai maudymosi kostiumelyje doh.gif O tokios tinka manyciau prie kokiu vakariniu suknelliu kai kuriu labai atviru, kai reikia, kad krutine matytusi bent kiek...
Atsakyti
Juk yra ir maudymukų su pagalvėlėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 30, 20:39)
Juk yra ir maudymukų su pagalvėlėm  smile.gif

bet ne visos susipranta ju paieskoti ir isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, mergaites, vakar ziurejau filma, kuriame pagrindini vaidmeni atliko aktore, kuri beveik neturi krutines. taciau visus drabuzius (ir net vakarine suknele) ji devejo be liemeneles. zinokit atrode tikrai pritrenkiamai! thumbup.gif labai seksuali, zavi ir gundanti thumbup.gif man tai kaip koks vejo gusis ikvepe pasitikejimo savimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 30, 21:59)
oi, mergaites, vakar ziurejau filma, kuriame pagrindini vaidmeni atliko aktore, kuri beveik neturi krutines. taciau visus drabuzius (ir net vakarine suknele) ji devejo be liemeneles. zinokit atrode tikrai pritrenkiamai!  thumbup.gif labai seksuali, zavi ir gundanti  thumbup.gif man tai kaip koks vejo gusis ikvepe pasitikejimo savimi  ax.gif

Gal Kate Hudson? smile.gif

user posted image

user posted image

Man ji labai simpatiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 03 30, 21:07)
Gal Kate Hudson?  smile.gif

user posted image
user posted image

Man ji labai simpatiška  thumbup.gif

jo,as irgi neseniai ziurejau filma su ja "kaip atsikratyti vaikino per 10 dienu" tai ji tikrai liuksiskai atrode su tokia geltona vakarine suknele be liemeneles:super
http://www.actressar...p...x.php?pg=16
cia dar viena jos foto su vakarine suknute

tik as pvz vasara na negaliu vaiksciot be liemeneles doh.gif nors jus ka,o dauguma raset,kad vaikstot vasara be jos...
Atsakyti
Pažiūrėjau nuotrauką ir pagalvoja, kad aš tai neišdrįsčiau taip išeiti doh.gif Visai nieko nėra...
Atsakyti
oi, mergaites, ir as taip negaleciau schmoll.gif bet tai va ka daro zmogui pasitikejimas savimi! kaip sakant nusispjove i visa pasauli - kam negrazu, tegul neziuri thumbup.gif

o as is tikruju ziurejau filma "Atonement" su Keira Knightley mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

bet man ji visose nuotraukose atrodo liuxiskai!!! thumbup.gif

tik mums, mergaites, vis drasos pritruksta blush2.gif
Atsakyti
aha,nei jos cia kur beda mato,nei ka,o galetu pasididint,bet,kad jau taip nedaro,matyt tai nesvarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir turiu ilga vasarine suknele ant sleikuciu. tai vis ziurinejau su kokiu liemenuku ja galeciau nesioti doh.gif jauciu, kad dabar tikrai nebereikes sukti galvos - geriausiai juk be jokio! blush2.gif
Atsakyti
Neee, aš tai tikrai neišeičiau be liemenėlės blush2.gif Neduok die, jei eičiau gatve su savo MB ir koks mažvaikis pradėtų iš manęs šaipytis, ar kokia lenta dar garsiai išvadintų doh.gif Turbūt į žemę prasmegčiau... unsure.gif
Geriau jau su padidintais papinykais (aišku proto ribose), nes pati jaukiau jaučiuosi blush2.gif
Atsakyti