Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(inga. @ 2008 03 28, 15:43)
Peržiūrėjau savo liemenukus ir pasimečiau  g.gif  Vieni yra 75 A, kiti 75 B, o yra ir 70 C. Tai net nežinau, koks mano dydis  doh.gif
Čia, ko gero, nuo firmos priklauso.
O jūs, beje, nešiojat nekietas liemenėles, kuriose nėra jokio pakietinimo, vien tik medžiaga?
Kažkaip nedrįstu tokios pirkti. Jaučiu krūtinės visai nesimatys  blush2.gif

Tokiu tai bent jau man is viso neteko matyti mazu dydziu lotuliukas.gif Nes dazniausiai tokias nesioja didesnes krutis turincios moterys.
As cia ka tik prisiminiau, ka MB sake, kai verkslenau, kad mano krutys mazos. Nelabai as megstu stipriai kimstu liemeneliu, tai perku tokias su vos vos poralonu, tai po storesniu megztiniu ir atrodo, kad jos mazytes. Tai MB ir sako: "nusipirk normalia, kimsta liemenele ir verkslenk maziau. Kitiems atrodys, kad krutine didesne, o kaip jau be jos atrodai, tai cia tik mano ir tavo reikalas". Tai vat, kazkaip ir geriau pasidare ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 03 28, 16:36)
Tokiu tai bent jau man is viso neteko matyti mazu dydziu  lotuliukas.gif Nes dazniausiai tokias nesioja didesnes krutis turincios moterys.
As cia ka tik prisiminiau, ka MB sake, kai verkslenau, kad mano krutys mazos. Nelabai as megstu stipriai kimstu liemeneliu, tai perku tokias su vos vos poralonu, tai po storesniu megztiniu ir atrodo, kad jos mazytes. Tai MB ir sako: "nusipirk normalia, kimsta liemenele ir verkslenk maziau. Kitiems atrodys, kad krutine didesne, o kaip jau be jos atrodai, tai cia tik mano ir tavo reikalas". Tai vat, kazkaip ir geriau pasidare ...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Teisybę vyras sako thumbup.gif Nusipirk storesniu parlonu su didesnem pagalvelėm, ar kokia nors silikonu kimšta liemenėlę ir baigsis tavo vargai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi perku su pakietinimu, bet taip norisi kokios nors nėriniuotos... ax.gif Bet su megztiniu, tai jos nesimatys doh.gif

O 75A ar 75B nėra dideli dydžiai, bent jau tie pakietinti liemenukai.
Atsakyti
Dideli dydžiai yra 75D, E ir pan. Pvz, siauras sukabinimas priekyje (kur vos vos juostelė) baigiasi nuo C dydžio. Be petnešėlių irgi panašiai, maksimalus C dydis.
Kitas klausimas - dėl žvalgymosi į dideles. Kažkodėl man priminė anekdotą: jei šuo bėga paskui visas mašinas lodamas, tai nereiškia, kad nori jas vairuoti biggrin.gif Instinktas verčia kliūti už didesnių, nes tai kažkada reiškė vaisingumą ir pan. O protui ir estetiniam jausmui gal tai visai nepriimtina.
Aš, pvz, jums labai pavydžiu, kad galit vasarą užsidėt bliuzelę ant petnešėlių ir be liemenėlės. O kiek gražių bliuzelių yra tokiems minimaliems dydžiams, galų gale ir tų pačių liemenėlių, kad ir A, tikrai netrūksta. Ir su maudymukais maža problema. Pasidomėtumėt kada nors, kaip sekasi rinktis drabužius toms, kurių dydis didesnis, nei C - atskira tema yra, nes dalis siuvasi pagal užsakymą, kitos siaurina per liemenį ir pan - jaunatviškų ir su žiburiu nerasi.
Dėl dydžių - pvz, 75B daugmaž atitinka 70C., 75A daugmaž atitinka 70B ir t.t. yra netgi puslapiukas-skaičiuoklė. Jei pakeitus apimtį apatinę, tarkim, per vieną į didesnę, galime stebėti, kad keičiasi ir kaušelių dydis galutiniame rezultate smile.gif
Sėkmės džiaugiantis nenusvirusiomis krūtinėmis wink.gif (ech, ir aš kažkada nedidelę turėjau.... pagal išvaizdą ir dabar niekas nepasakytų, kad didesnė, nei b-c, bet va drabužiams atsiliepia sad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 28 kovo 2008 - 20:16
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 28, 18:38)
Teisybę vyras sako thumbup.gif  Nusipirk storesniu parlonu su didesnem pagalvelėm, ar kokia nors silikonu kimšta liemenėlę ir baigsis tavo vargai  mirksiukas.gif

Tai panasiu ir isigyjau jau. Proto ribose, zinoma lotuliukas.gif Tiesa, teko, taip sakant, paciupineti liemenele su normaliom, tikrom ir pakankamai didelem silikono pagalvem. Dydis buvo maniskis - 70B/75A, nu bet zinot, su tokia liemenele zmogu primust imanoma blink.gif Jau tokia sunki, kad as nzn... Isijauntus jei svystelesi kur i vyra, tai gerai uztvot jam galima su tokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 28, 12:43)
O jūs, beje, nešiojat nekietas liemenėles, kuriose nėra jokio pakietinimo, vien tik medžiaga?
Kažkaip nedrįstu tokios pirkti. Jaučiu krūtinės visai nesimatys  blush2.gif

as visada su kauseliais ir pakietinimais blush2.gif o tokiu paprastu neriniuotu tai yra pirkti, taciau ir as kazkaip susilaikau - juk tikrai is po rubu nieko nesimatys doh.gif

QUOTE(Varu @ 2008 03 28, 20:06)
Isijauntus jei svystelesi kur i vyra, tai gerai uztvot jam galima su tokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

isivaizduoju: nuvezi SB i ligonines priimamaji sutvarstyti ismustos akies, o gydytojas klausia, kaip susizeide lotuliukas.gif negi prisipazins, kad zmona su liemenuku primuse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 29, 01:06)
isivaizduoju: nuvezi SB i ligonines priimamaji sutvarstyti ismustos akies, o gydytojas klausia, kaip susizeide  lotuliukas.gif negi prisipazins, kad zmona su liemenuku primuse  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 29, 01:06)
as visada su kauseliais ir pakietinimais  blush2.gif o tokiu paprastu neriniuotu tai yra pirkti, taciau ir as kazkaip susilaikau - juk tikrai is po rubu nieko nesimatys  doh.gif
isivaizduoju: nuvezi SB i ligonines priimamaji sutvarstyti ismustos akies, o gydytojas klausia, kaip susizeide  lotuliukas.gif negi prisipazins, kad zmona su liemenuku primuse  lotuliukas.gif

Nu geras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tokių pas mus dar nemačiau, bet jei pamatysiu tikrai nusipirksiu bigsmile.gif Gal pravers gyvenime saviginai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 03 28, 23:06)
Tai panasiu ir isigyjau jau. Proto ribose, zinoma  lotuliukas.gif  Tiesa, teko, taip sakant, paciupineti liemenele su normaliom, tikrom ir pakankamai didelem silikono pagalvem. Dydis buvo maniskis - 70B/75A, nu bet zinot, su tokia liemenele zmogu primust imanoma  blink.gif  Jau tokia sunki, kad as nzn... Isijauntus jei svystelesi kur i vyra, tai gerai uztvot jam galima su tokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Čia geras biggrin.gif
Atsakyti
LT nežinau ar tokių yra smile.gif Žinau, kad užsakinėja meginos iš VS (forume), pati pirkau JAV išparduotuvėj drabužių, ten buvo likę po 1-2 dydžius to paties drabužio, ir vos po kelis vienetus. Nusipirkau vieną nėriniuotą, labai gražiai pakelia, gelis tikrai sunkokas, bet ant kūno nesijaučia, sušyla, suformuoja gražia iškirptę, natūralaus minkštumo. Kitą pirkau labiau dekoratyvinį, ten gelio buvo mažiau, jis buvo su blizgučiais. Buvo viena paprasta, lygi, irgi su geliu, gaila, dydis tada man buvo mažokas. Šiaip nuostabus išradimas, labai gerai suformuoja gražią iškirptę... dabar, nors dydis gerokai padidėjęs (t.y. viršutinis liemenėlės kraštas įsiveržia), aš jos vis dar neturiu, o tokio dydžio gelinių ar šiaip formuojančių iškirptę sunku rast sad.gif
Atsakyti
As tokiu su silikonu esu maciusi pries mazdaug 1.5 metu "Sappala" parduotuveje. Tai kazkaip vis ir prisimenu, nes labai gilu ispudi tas sunkumas paliko lotuliukas.gif Nors dabar jau gailetis pradedu, kad neisigyjau ... blush2.gif
Atsakyti
O man labai patinka "La Senza" nėriniuotos liemenėlės su oro pagalvėlėm bigsmile.gif Tokios gražios ir pakelia neblogai blush2.gif
Atsakyti