Laukiam nuotraukyciu
kai tik turesiu laisva minute, nufotografuosiu
nuosekliai viską skaitau
nors mums dar labai nedaug laiko
bet tai taip įdomu - viskas man nauja
tikiuosi, viena kitai padėdamos - daugiau sužinosim
visoms lengvo nešiojimo
visoms lengvo nešiojimo
Visu pirma sveikinimai
butinai visos bendrom jegom apsipirksim geriausiai
QUOTE(Eagle78 @ 2010 02 03, 23:28)
nuosekliai viską skaitau
nors mums dar labai nedaug laiko
bet tai taip įdomu - viskas man nauja
tikiuosi, viena kitai padėdamos - daugiau sužinosim
visoms lengvo nešiojimo

visoms lengvo nešiojimo
gerai, kad uzklydai cia
o kelinta savaitele pasistaot lovyte?as jau taip nekantrauju... mum 32 sav ir kiekviena savaite su vyru sakom, na gal dar anksti, gal kita savaitele.. beje labai domina ar jus naujus drabuzelius ir pataliukus isskalbiat? kokius geriausia aplamai prikti miltelius leliukams? gal jau kuri isigyjot? acius uz atsakymus
QUOTE(someday... @ 2010 02 04, 14:34)
o kelinta savaitele pasistaot lovyte?as jau taip nekantrauju... mum 32 sav ir kiekviena savaite su vyru sakom, na gal dar anksti, gal kita savaitele.. beje labai domina ar jus naujus drabuzelius ir pataliukus isskalbiat? kokius geriausia aplamai prikti miltelius leliukams? gal jau kuri isigyjot? acius uz atsakymus

man 36 savaitele jau
Sveikos mamytes
kad ir ne pirma karta
esu ir ne taip senai tokia buvau, bet vis tiek pasimirsta... o tas sarasiukas temutes pradzioje tikrai
as su pirmu irgi buvau apimta pirkimo manijos
prisipirkau visko, bet dabar dziaugiuosi, nes ka nusipirkau-viska naudojau ir dabar nebereikes pirki
pirkau ir serilizatoriu, maistelio sildytuva, mobilia aukle, nes gyvename priemiestyje ir yra galimybe vaikeli kieme isvezus palikti... tikrai nesigailiu siu islaidu
nors jos be proto dideles buvo
taciau dabar gyvenu atsibutusi ir nieko dar nepirkau
bejeman buvo reikalingas ir pientraukis, o jo neturejau, tai mb nakti ieskojo kur nupirkti.. mp turejau prudus
o rankomis tikrai nieko neisejo nusitraukti
milteliai geriausi skysti neutral... ir geriau minkstikliu nepilti. jei skalbsite su skalbenke
tik patariu pajungti skalavima dviguba
o skysti geriau, nes milteliai buna kad ir neistirpsta, susiguzuoja...
ir fereti patalynes nepatariu pirkti- neapsimoka, nepraejo ne 1,5 metu, o ja ismeciau lauk
kad ir ne pirma karta
pirkau ir serilizatoriu, maistelio sildytuva, mobilia aukle, nes gyvename priemiestyje ir yra galimybe vaikeli kieme isvezus palikti... tikrai nesigailiu siu islaidu
bejeman buvo reikalingas ir pientraukis, o jo neturejau, tai mb nakti ieskojo kur nupirkti.. mp turejau prudus
milteliai geriausi skysti neutral... ir geriau minkstikliu nepilti. jei skalbsite su skalbenke
ir fereti patalynes nepatariu pirkti- neapsimoka, nepraejo ne 1,5 metu, o ja ismeciau lauk
QUOTE(Mamyte
@ 2010 02 04, 17:31)
Sveikos mamytes
kad ir ne pirma karta
esu ir ne taip senai tokia buvau, bet vis tiek pasimirsta... o tas sarasiukas temutes pradzioje tikrai
prisipirkau visko, bet dabar dziaugiuosi, nes ka nusipirkau-viska naudojau ir dabar nebereikes pirki
nors jos be proto dideles buvo
taciau dabar gyvenu atsibutusi ir nieko dar nepirkau
o rankomis tikrai nieko neisejo nusitraukti
tik patariu pajungti skalavima dviguba
o skysti geriau, nes milteliai buna kad ir neistirpsta, susiguzuoja...
kad ir ne pirma karta
labukas
QUOTE(tauteee @ 2010 02 04, 22:02)
labukas
aciu uz patarimus
as irgi pagalvojau, kad skalbikli geriau skysta pirkti, nes bijau kad neliktu po to granuleliu, ir negriauztu leliukui odytes. o skalavimo dvigubo tikrai manau turetu uztekti
ir ar klausimelis.. nuo kokio amziaus mazylio rubelius galima pradeti plauti su elementariais skalbimo milteliais, t.y., tokiais, kuriuos patys skalbimui naudojame? aciu is anksto, mamytes 
As kokia savaitele ploviau su ukisku muilu, rankom, aisq galima gi ir milteliu spec nusipirkt. Bet , kad tu rubeliu as nekaupiau tai issimurzindavo ir paplaudavau. O paskui visad naudojau paprastus, nebuvo jokiu blogu pasekmiu, cia matyt nuo lelkos priklauso
QUOTE(Kam @ 2010 02 04, 21:47)
As kokia savaitele ploviau su ukisku muilu, rankom, aisq galima gi ir milteliu spec nusipirkt. Bet , kad tu rubeliu as nekaupiau tai issimurzindavo ir paplaudavau. O paskui visad naudojau paprastus, nebuvo jokiu blogu pasekmiu, cia matyt nuo lelkos priklauso 
na man tikrai neisejo is karto skalbti, mazylis buvo neramus, nuolat pilvukas kankino, o kas padeda neturejau, mb is darbo tik vakarais parvaziuodavo, tai kaupdavau ir skalbdavau keliu dienu... nes perrengti teko po keleta kartu per diena ir daugiau-atpylinejo labai...
kas del milteliu, tai as vis dar skalbiu savo sunelio rubelius atskirai ir su neutral skystu, aplamai as naudoju ir musu su mv rubams skystus neutral miltelius, tai mums jokiu nepatogumu nesudaro
na cia kiekvienos jau apsisprendimo reikalas
jei turesit SVEIKATOS IR LAIKO, tai tikrai skalbkit su ukisku ir rankomis-tai yra sveikiausia
kas del milteliu, tai as vis dar skalbiu savo sunelio rubelius atskirai ir su neutral skystu, aplamai as naudoju ir musu su mv rubams skystus neutral miltelius, tai mums jokiu nepatogumu nesudaro
na cia kiekvienos jau apsisprendimo reikalas
jei turesit SVEIKATOS IR LAIKO, tai tikrai skalbkit su ukisku ir rankomis-tai yra sveikiausia