Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiui reikalingų daiktų sarašėlis

Laukiam nuotraukyciu clap.gif 4u.gif
Atsakyti
kai tik turesiu laisva minute, nufotografuosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
nuosekliai viską skaitau 4u.gif nors mums dar labai nedaug laiko ax.gif bet tai taip įdomu - viskas man nauja ax.gif tikiuosi, viena kitai padėdamos - daugiau sužinosim 4u.gif
visoms lengvo nešiojimo nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Visu pirma sveikinimai nestuke.gif 4u.gif butinai visos bendrom jegom apsipirksim geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2010 02 03, 23:28)
nuosekliai viską skaitau  4u.gif nors mums dar labai nedaug laiko  ax.gif bet tai taip įdomu - viskas man nauja  ax.gif tikiuosi, viena kitai padėdamos - daugiau sužinosim  4u.gif
visoms lengvo nešiojimo  nestuke.gif  smile.gif

gerai, kad uzklydai cia 4u.gif kaip malonu paplepeti su busimom mamytem ir pasidziaugti kartu:) nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
o kelinta savaitele pasistaot lovyte?as jau taip nekantrauju... mum 32 sav ir kiekviena savaite su vyru sakom, na gal dar anksti, gal kita savaitele.. beje labai domina ar jus naujus drabuzelius ir pataliukus isskalbiat? kokius geriausia aplamai prikti miltelius leliukams? gal jau kuri isigyjot? acius uz atsakymus smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 02 04, 14:34)
o kelinta savaitele pasistaot lovyte?as jau taip nekantrauju... mum 32 sav ir kiekviena savaite su vyru sakom, na gal dar anksti, gal kita savaitele.. beje labai domina ar jus naujus drabuzelius ir pataliukus isskalbiat? kokius geriausia aplamai prikti miltelius leliukams? gal jau kuri isigyjot? acius uz atsakymus smile.gif 4u.gif  biggrin.gif

man 36 savaitele jau smile.gif bet dar nesurinkom lovytes lotuliukas.gif vakar ja tenusipirkom smile.gif visiem blevyzgojau, kad jau galiu vaziuot gimdyt, bet vat dar paskutini darba-lovyte susistatyt reikia lotuliukas.gif nestuke.gif as tai rubelius su rankytem perploviau, truputi ukisko muiliuko patrynus. po to islyginau, ir susidejau viska paciai pradziai:) siaip reikia miltuku specialiu nusipirkt, bet vat reiktu patarimo, kurie geresni 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

kad ir ne pirma karta nestuke.gif esu ir ne taip senai tokia buvau, bet vis tiek pasimirsta... o tas sarasiukas temutes pradzioje tikrai thumbup.gif

as su pirmu irgi buvau apimta pirkimo manijos rolleyes.gif prisipirkau visko, bet dabar dziaugiuosi, nes ka nusipirkau-viska naudojau ir dabar nebereikes pirki thumbup.gif

pirkau ir serilizatoriu, maistelio sildytuva, mobilia aukle, nes gyvename priemiestyje ir yra galimybe vaikeli kieme isvezus palikti... tikrai nesigailiu siu islaidu blush2.gif nors jos be proto dideles buvo doh.gif taciau dabar gyvenu atsibutusi ir nieko dar nepirkau thumbup.gif

bejeman buvo reikalingas ir pientraukis, o jo neturejau, tai mb nakti ieskojo kur nupirkti.. mp turejau prudus doh.gif o rankomis tikrai nieko neisejo nusitraukti schmoll.gif

milteliai geriausi skysti neutral... ir geriau minkstikliu nepilti. jei skalbsite su skalbenke smile.gif tik patariu pajungti skalavima dviguba 4u.gif o skysti geriau, nes milteliai buna kad ir neistirpsta, susiguzuoja...

ir fereti patalynes nepatariu pirkti- neapsimoka, nepraejo ne 1,5 metu, o ja ismeciau lauk verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 04, 17:31-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 02 04, 17:31)
Sveikos mamytes  4u.gif

kad ir ne pirma karta  nestuke.gif  esu ir ne taip senai tokia buvau, bet vis tiek pasimirsta... o tas sarasiukas temutes pradzioje tikrai  thumbup.gif

as su pirmu irgi buvau apimta pirkimo manijos  rolleyes.gif  prisipirkau visko, bet dabar dziaugiuosi, nes ka nusipirkau-viska naudojau ir dabar nebereikes pirki  thumbup.gif 

pirkau ir serilizatoriu, maistelio sildytuva, mobilia aukle, nes gyvename priemiestyje ir yra galimybe vaikeli kieme isvezus palikti... tikrai nesigailiu siu islaidu  blush2.gif  nors jos be proto dideles buvo  doh.gif  taciau dabar gyvenu atsibutusi ir nieko dar nepirkau  thumbup.gif

bejeman buvo reikalingas ir pientraukis, o jo neturejau, tai mb nakti ieskojo kur nupirkti.. mp turejau prudus  doh.gif  o rankomis tikrai nieko neisejo nusitraukti  schmoll.gif

milteliai geriausi skysti neutral... ir geriau minkstikliu nepilti. jei skalbsite su skalbenke smile.gif tik patariu pajungti skalavima dviguba 4u.gif  o skysti geriau, nes milteliai buna kad ir neistirpsta, susiguzuoja...

ir fereti patalynes nepatariu pirkti- neapsimoka, nepraejo ne 1,5 metu, o ja ismeciau lauk  verysad.gif

labukas nestuke.gif 4u.gif aciu uz patarimus 4u.gif as irgi pagalvojau, kad skalbikli geriau skysta pirkti, nes bijau kad neliktu po to granuleliu, ir negriauztu leliukui odytes. o skalavimo dvigubo tikrai manau turetu uztekti blush2.gif ir ar klausimelis.. nuo kokio amziaus mazylio rubelius galima pradeti plauti su elementariais skalbimo milteliais, t.y., tokiais, kuriuos patys skalbimui naudojame? aciu is anksto, mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 02 04, 22:02)
labukas nestuke.gif  4u.gif aciu uz patarimus 4u.gif as irgi pagalvojau, kad skalbikli geriau skysta pirkti, nes bijau kad neliktu po to granuleliu, ir negriauztu leliukui odytes. o skalavimo dvigubo tikrai manau turetu uztekti  blush2.gif ir ar klausimelis.. nuo kokio amziaus mazylio rubelius galima pradeti plauti su elementariais skalbimo milteliais, t.y., tokiais, kuriuos patys skalbimui naudojame? aciu is anksto, mamytes  4u.gif

As kokia savaitele ploviau su ukisku muilu, rankom, aisq galima gi ir milteliu spec nusipirkt. Bet , kad tu rubeliu as nekaupiau tai issimurzindavo ir paplaudavau. O paskui visad naudojau paprastus, nebuvo jokiu blogu pasekmiu, cia matyt nuo lelkos priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 02 04, 21:47)
As kokia savaitele ploviau su ukisku muilu, rankom, aisq galima gi ir milteliu spec nusipirkt. Bet , kad tu rubeliu as nekaupiau tai issimurzindavo ir paplaudavau. O paskui visad naudojau paprastus, nebuvo jokiu blogu pasekmiu, cia matyt nuo lelkos priklauso smile.gif

4u.gif tai gal ir as apsieisiu su ukisku muileliu smile.gif manau neverta kaupt, o tik susitepa, iskart paplauni. maziau laiko uzims smile.gif svarbu, kad gerai issiskalbtu, tad ir tie paprasti milteliai neturetu pakenkt jei leliuko odele nebus jautri smile.gif aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
na man tikrai neisejo is karto skalbti, mazylis buvo neramus, nuolat pilvukas kankino, o kas padeda neturejau, mb is darbo tik vakarais parvaziuodavo, tai kaupdavau ir skalbdavau keliu dienu... nes perrengti teko po keleta kartu per diena ir daugiau-atpylinejo labai...

kas del milteliu, tai as vis dar skalbiu savo sunelio rubelius atskirai ir su neutral skystu, aplamai as naudoju ir musu su mv rubams skystus neutral miltelius, tai mums jokiu nepatogumu nesudaro smile.gif

na cia kiekvienos jau apsisprendimo reikalas 4u.gif

jei turesit SVEIKATOS IR LAIKO, tai tikrai skalbkit su ukisku ir rankomis-tai yra sveikiausia 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti