Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiui reikalingų daiktų sarašėlis

Va skaitau ir man beproto idomu darosi,tai ko istikruju LABIAUSIAI reikia tureti naujagimiui is reikmenu? del vezimelio,lovytes ir pan tai aisku,bet vat is tu tepaliuku,sampunu,muilu ir t.t. nesusigaudau ko istikruju reiktu tureti. g.gif 4u.gif

O beto mamytes parasykite,bent pagal save kiek ko reikia is rubeliu? va pvz: is bodziuku (kiek ju reiktu tureti),sliauztinuku ir t.t.? Musu kudikelis gims vasara,tai siu rubeliu reiktu tureti nemazai?

Aciu labai! nestuke.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2011 02 08, 21:05)

O beto mamytes parasykite,bent pagal save kiek ko reikia is rubeliu? va pvz: is bodziuku (kiek ju reiktu tureti),sliauztinuku ir t.t.? Musu kudikelis gims vasara,tai siu rubeliu reiktu tureti nemazai?

Aciu labai! nestuke.gif  aciuks.gif

http://www.tevu-darz...ikio-kraitelis/
O šiaip aš pati neskaičiavau, išties vaikas labai greit auga,todėl neužsipirk daug newborn, pas mane viskas 0-3mėn. Šiaip bodžiukų daug turiu vasarai, nes jei tokia karšta bus kai praėjus, tai manau bodžio tik ir užteks einant diena į lauką. Šliaužtų irgi daug, nes man jie patogiau, nei atskiri kokie komplektukai, šliaužtinukai nenusmuks, neliks vaikas nuogu pilvu ,kai pakelsi ir pan. Be to šliaužtinukus pirkau tik prieky užsegamus ,man asmeniškai buvo labai nepatogu aprenginėt vaiką su gale užsegamais rūbeliais.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 02 08, 19:01)
http://www.tevu-darz...ikio-kraitelis/
O šiaip aš pati neskaičiavau, išties vaikas labai greit auga,todėl neužsipirk daug newborn, pas mane viskas 0-3mėn. Šiaip bodžiukų daug turiu vasarai, nes jei tokia karšta bus kai praėjus, tai manau bodžio tik ir užteks einant diena į lauką. Šliaužtų irgi daug, nes man jie patogiau, nei atskiri kokie komplektukai, šliaužtinukai nenusmuks, neliks vaikas nuogu pilvu ,kai pakelsi ir pan. Be to šliaužtinukus pirkau tik prieky užsegamus ,man asmeniškai buvo labai nepatogu aprenginėt vaiką su gale užsegamais rūbeliais.

Tai va pas mane pirmagimis zada pasirodyti liepos menesio gale (tfu tfu tfu) biggrin.gif tai manau kaip tu sakai reikia uzsipirkti nemazai tu bodziuku ir sliauztinuku,bet reiks paivairinti,pirkti ir 0-3 men ir 3-6. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2011 02 08, 22:44)
Tai va pas mane pirmagimis zada pasirodyti liepos menesio gale (tfu tfu tfu) biggrin.gif tai manau kaip tu sakai reikia uzsipirkti nemazai tu bodziuku ir sliauztinuku,bet reiks paivairinti,pirkti ir 0-3 men ir 3-6. g.gif

Na pas mane galima sakyt visi 0-3 mėn, 3-6mėn ir 6-9mėn. Tie bodžiukai išvis labai geras daiktas, visad po rūbeliais kiek tekdavo vaikus kokius prižiūrėt ar ką tai rengdavau,kad pampis nesmuktu ir šiaip kažkoks įprotis,kad bodžiukas turi būt biggrin.gif
Bet kol bambytė nesugis, tai geriau siaustinukų pora turėt, nes bodis trina lygtais tą viršktelę ar kaip ten būna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elee: 08 vasario 2011 - 22:40
QUOTE(Elee @ 2011 02 08, 21:38)
Na pas mane galima sakyt visi 0-3 mėn, 3-6mėn ir 6-9mėn. Tie bodžiukai išvis labai geras daiktas, visad po rūbeliais kiek tekdavo vaikus kokius prižiūrėt ar ką tai rengdavau,kad pampis nesmuktu ir šiaip kažkoks įprotis,kad bodžiukas turi būt biggrin.gif
Bet kol bambytė nesugis, tai geriau siaustinukų pora turėt, nes bodis trina lygtais tą viršktelę ar kaip ten būna  g.gif

o kiek laiko ta bambyte gyja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2011 02 09, 00:22)
o kiek laiko ta bambyte gyja? g.gif

Labai skirtingai, mum po savaites nukrito. O mazdaug apie 2 sav.
Atsakyti
Aš dar kažkaip neskubu pirkti ,b et ir jau pradedu galvoti kad vaikelis gims rugsėji oras jau bus nebe toks šiltas tai reiks su vaikeliu namie daugiau pabūt ir tada galvoju ką čia įsigyt kad būt kaip užimt leliuką ir save. O ir rubelių vasariškų mažiau reiks. sunku pirkt tokiam mažučiui šiltus rūbelius. Dėl to neperku nieko kol kas. sesuo atidave nuo saviškių vaikų sakiau kai truks kažko iš rubelių nusipirksiu kai žinosiu ko reik. O iš daiktelių tai taip pat kaip ir kažkas pasakė manau. Pradžiai užtenka pagrindinių dalykų kad apsiverst namus iš pat pradžių kalnu daiktų
Atsakyti
Dabar jau is patirties galiu pasakyti, kad drabuzeliu ne taip jau mazai ir reikia. Atrode, kaip naujagimis gali issitepti? Pasirodo, gali biggrin.gif Perrengiu ji kiekviena ryta, bet daznai ir dienos metu tenka perrengti, nes buna, kad atpila nemazai, tai slapio gi nelaikysi. Arba kartais sauskelnes kaip nors negerai uzsegu, tai pro sona prabega, vel keisti drabuzelius reikia doh.gif Dabar mazius miega be kelnyciu, nes vel nelaime su sauskelnem apturejom, o visos kelnytes ir kombinezoniukai dar nespeje isdziuti po siandienos skalbimo doh.gif
Atsakyti
Oho . skamba gan chaotiskai. Reiks turėt omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 05 10, 21:53)
Dabar jau is patirties galiu pasakyti, kad drabuzeliu ne taip jau mazai ir reikia. Atrode, kaip naujagimis gali issitepti? Pasirodo, gali biggrin.gif Perrengiu ji kiekviena ryta, bet daznai ir dienos metu tenka perrengti, nes buna, kad atpila nemazai, tai slapio gi nelaikysi. Arba kartais sauskelnes kaip nors negerai uzsegu, tai pro sona prabega, vel keisti drabuzelius reikia doh.gif Dabar mazius miega be kelnyciu, nes vel nelaime su sauskelnem apturejom, o visos kelnytes ir kombinezoniukai dar nespeje isdziuti po siandienos skalbimo doh.gif

drinks_cheers.gif aišku, dar priklauso, kiek dažnai skalbiam. Aš, taupumo sumetimais, neskalbiu pustuštės skalbimo mašinos, todėl man reikia 15 - 20 komplektų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 05 11, 10:26)
drinks_cheers.gif aišku, dar priklauso, kiek dažnai skalbiam. Aš, taupumo sumetimais, neskalbiu pustuštės skalbimo mašinos, todėl man reikia 15 - 20 komplektų  blush2.gif

As skalbiu rankomis kasdien, bet jei patinginiauju kuria diena, tai turimu 6 komplekteliu pasidaro per mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 05 11, 23:18)
As skalbiu rankomis kasdien, bet jei patinginiauju kuria diena, tai turimu 6 komplekteliu pasidaro per mazai doh.gif

Vaje rankom visai liūdnas reikalas
Atsakyti