Mes imsime paskolą, kad nebūtų amžiaus statybos, bet stengsimės kuo mažiau, nes algos palyginus su čia pasisakiusiai mano ir vyro labai mažos. Sklypą jau turime, bet sklypas tik lašas jūroje su visomis kitomis išlaidomis paskaičiavus.
QUOTE(Kozete @ 2005 07 11, 14:51)
Mes imsime paskolą, kad nebūtų amžiaus statybos, bet stengsimės kuo mažiau, nes algos palyginus su čia pasisakiusiai mano ir vyro labai mažos. Sklypą jau turime, bet sklypas tik lašas jūroje su visomis kitomis išlaidomis paskaičiavus.
Aš manau geriausia stytis be paskolos

O kur sklypelis, kuriam mieste statysites?

Mes statomės be paskolos. Jau 3 metai. Planai pavasarį keltis ir baigti įrenginėti.
QUOTE(gerlenda @ 2005 07 11, 14:19)
Aš manau geriausia stytis be paskolos
, tik pavogti mes nespėjome
, o santaupų tiek nepritaupysi
tai tenka imti paskola

Sklypas į Minsko pusę.
O paskolą imsime, tik norisi kuo mažiau, kad tie įsipareigojimai nebūtų labai skausmingi.

QUOTE(Kozete @ 2005 07 12, 08:44)
O paskolą imsime, tik norisi kuo mažiau, kad tie įsipareigojimai nebūtų labai skausmingi. 

Kokie jums priimtini, netokie skausmingi įsipareigojimai?

QUOTE(gerlenda @ 2005 07 12, 07:48)
Aš dabar nežinau kas bus po 10-20m. dėl to nežinau kokie bus skausmingi.

O dabar jei imsime, tai stengsimės imti tiek, kad suma neviršytų ketvirtadalį mūsų visų pajamų, kad negyventi nuo algos iki algos ir neturėti jokių santaupų.
\

Mes sklypui ir ėmėme vartojamąją.
Pamatam irgi planuojame vartojamąją, o po to žiūrėsime.
QUOTE(Kozete @ 2005 07 14, 08:37)
Mes sklypui ir ėmėme vartojamąją.
Vatojamosios paskolos dideli procentai

QUOTE(gerlenda @ 2005 07 14, 10:44)
Vatojamosios paskolos dideli procentai
, ar neapsimoka
tau iškarto imti paskolą namo statybai
?

Sklypui vartojamąją ėmėme dėl to, kad nenorėjome įkeisti sklypo ir norėjome gauti 100proc. paskolą, nes jeigu perki ž.ū. paskirties duoda tik 70proc. (ar kažkas panašaus) ir labai daug poperizmo.
O dėl pamatų, tai dar tik mastome. Gal imsime ir normalią paskolą, dar reiks į banką aiškintis.
Vis neturiu laiko dėl projekto eiti šnekėtis, tai pamatai dar toli.
O dėl pamatų, tai dar tik mastome. Gal imsime ir normalią paskolą, dar reiks į banką aiškintis.
Vis neturiu laiko dėl projekto eiti šnekėtis, tai pamatai dar toli.