Įkraunama...
Įkraunama...

Ar realu pasistatyti namą be paskolos ?

Mes imsime paskolą, kad nebūtų amžiaus statybos, bet stengsimės kuo mažiau, nes algos palyginus su čia pasisakiusiai mano ir vyro labai mažos. Sklypą jau turime, bet sklypas tik lašas jūroje su visomis kitomis išlaidomis paskaičiavus.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 11, 14:51)
Mes imsime paskolą, kad nebūtų amžiaus statybos, bet stengsimės kuo mažiau, nes algos palyginus su čia pasisakiusiai mano ir vyro labai mažos. Sklypą jau turime, bet sklypas tik lašas jūroje su visomis kitomis išlaidomis paskaičiavus.

Aš manau geriausia stytis be paskolos ax.gif , tik pavogti mes nespėjome biggrin.gif , o santaupų tiek nepritaupysi biggrin.gif tai tenka imti paskola cool.gif
O kur sklypelis, kuriam mieste statysites?
Atsakyti
mirksiukas.gif ar kas čia bloga paimti paskolą, aišku kiekvienam skirtinga situacija, bet geriau pasiskolinti ir turėti negu visa gyvenima taupyti ir su anukais statyti.
Atsakyti
Mes statomės be paskolos. Jau 3 metai. Planai pavasarį keltis ir baigti įrenginėti.
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 07 11, 14:19)
Aš manau geriausia stytis be paskolos ax.gif , tik pavogti mes nespėjome  biggrin.gif , o santaupų tiek nepritaupysi  biggrin.gif  tai tenka imti paskola  cool.gif
O kur sklypelis, kuriam mieste statysites?

Sklypas į Minsko pusę.
O paskolą imsime, tik norisi kuo mažiau, kad tie įsipareigojimai nebūtų labai skausmingi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 12, 08:44)
O paskolą imsime, tik norisi kuo mažiau, kad tie įsipareigojimai nebūtų labai skausmingi. biggrin.gif

Kokie jums priimtini, netokie skausmingi įsipareigojimai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 07 12, 07:48)
Kokie jums priimtini, netokie skausmingi įsipareigojimai?  blush2.gif

Aš dabar nežinau kas bus po 10-20m. dėl to nežinau kokie bus skausmingi. biggrin.gif
O dabar jei imsime, tai stengsimės imti tiek, kad suma neviršytų ketvirtadalį mūsų visų pajamų, kad negyventi nuo algos iki algos ir neturėti jokių santaupų.
Atsakyti

\
mirksiukas.gif jei imtumetė vartojimo paskolą. tai nieko čia tokio kaip ir koks lizingas, bet turėkit omenyje kad imti paskolą grynai statyboms (kaip busto paskola) yra daug sudetingiau ir brangiau daug poperių ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
Mes sklypui ir ėmėme vartojamąją.
Pamatam irgi planuojame vartojamąją, o po to žiūrėsime.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 14, 08:37)
Mes sklypui ir ėmėme vartojamąją.
Pamatam irgi planuojame vartojamąją, o po to žiūrėsime.

Vatojamosios paskolos dideli procentai blink.gif , ar neapsimoka g.gif tau iškarto imti paskolą namo statybai unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 07 14, 10:44)
Vatojamosios paskolos dideli procentai blink.gif  , ar neapsimoka  g.gif  tau iškarto imti paskolą namo statybai unsure.gif ?

4u.gif žinoma geriau iš karto imti statyboms, ka ten vartojamoji 5 metai ir max 40 000 tūks. bet klausimas ką užstatyti ? doh.gif pvz gerai būtų užstatyti žemę su pamatais iš karto vertė didesnė smile.gif paskola didesnė laikotarpis ir palūkanos mažos biggrin.gif
Atsakyti
Sklypui vartojamąją ėmėme dėl to, kad nenorėjome įkeisti sklypo ir norėjome gauti 100proc. paskolą, nes jeigu perki ž.ū. paskirties duoda tik 70proc. (ar kažkas panašaus) ir labai daug poperizmo.
O dėl pamatų, tai dar tik mastome. Gal imsime ir normalią paskolą, dar reiks į banką aiškintis.
Vis neturiu laiko dėl projekto eiti šnekėtis, tai pamatai dar toli. smile.gif
Atsakyti