QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 10 08, 16:32)
Pas mane irgi daug kas prigimdė aplink, bet nei viena neatiduotų lovytės
na, pas mane taip pat kelios papuolė su priekaištais, kad tiek daug aplink su paaugusiais vaikais, o nieko net nepasiūlo. Tiesiog ne visas norinčias vieną vaiką auginant galima ir aprūpinti.
Be to, vienos ir šiaip prioritetai nepatiko. Alkoholiui nusipirkti pinigų visada atsirasdavo.
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 08, 18:08)
dar yra galimybė po mamyčių turgelius pasidairyt. Vilniuj, Kaune teko matyt tokių reklamas.
QUOTE(given444 @ 2013 10 08, 19:42)
gal paveluotai, bet pakartosiu ta pacia minti. nesutinku su gaudviles ir lyrikos uzsipuolimais ant perkunkiemes.
mano drauges verslininkes pavyzdys, bei taip, kaip jie tvarkosi. vadovams skirtuose seminaruose ne veltui pabreziama, kas yra NASUS darbininkas. ogi tas gali dirbti nasiai, kuris RAMUS del savo vaiku, del ju prieziuros, kuriam gerai namie sekasi (ypac imant tuos visus, sirgimus, negalavimus, ir tt.). vat toks darbuotojas ir dirba noriai ir gali darbui atsiduoti. kolektyvo nasumas labai priklauso nuo zmogiskumo, is viso tos "geros atmosferos darbe", apie ka kalba kad ir ultramadingai dabar visokie seminarai visokiems lyderiams
mano ta pazistama verslininke isvis svajojo apie utopija: darbuotojai kaip seima. darbuotoju vaikai eina i salia esanti darzeli, ar yra, kas juos priziuri EKSTRA ATVEJAIS (kokia samdoma aukle, profesionali), visus darbuotojus aptarnauja tapati seimos klinika, zodziu, jei kas serga, jauciamas palaikymas, istiesta ranka, nuolatinis derinimasis, derinimasis, derinimasis. nei darbuotojas nespjauna i darba kai vaikas serga (sudaromos visos salygos slaugai ar prieziurai), nei darbdavys snairuoja, jei vaikas serga... taip dirbti butu idealu, ar ne>? antru atveju, kaip sakiau - tebedreba tas, kuris turi vaikus iki 10-12m, arba kol jie isauga tuos sirgimus....
Jūs neatidžiai perskaitėt Perkunkiemės komentarus. Iš mano asmeninės patirties: ar labai draskytumėt akis stipriai vyresnėms pareiškėjoms, kurioms svarbiau galimas būsimas nėštumas, nei būsimo darbuotojo kvalifikacija ir kompetencija. O ir siaubą kelia pats faktas, kad taip smagiai rašo mokytoja. Ir dar iš savo, kaip mamos, pusės pasakysiu, vaiką auginant ne slauga džiaugtis reikia, o naudot profilaktines priemones. Nuo kada mamos meilė skaičiuojama pagal sugirdytų antibiotikų kiekį? Visai nenuostabu, kai darbdaviai atmeta darbuotojas vien dėl galimo nėštumo ar turėjimo mažų vaikų.
Ir dar iš artimų draugių tarpo: vaiko ligos savo keliu, neplanuotos atostogos savo keliu. Kiek visko namie susitvarko ir t.t.