QUOTE(arana81 @ 2013 12 01, 12:38)
Na as dar prideciau pramogas i sarasa. Kazkaip iki mokyklos viskas paprasciau buvo. O dabar laikas nuo laiko prireikia kazkur nueiti arba tokio nekalto daikto kaip iPad, nes visi jau buvo arba visi klaseje turi. Tas "visi" tai dazniausiai trys keturi sauniausi pasidomejus. Bet jei jau gali tai duoti, tai negi vaikui gailesi
Korepetitoriu dar nereikia, bet draugu paklausius apie jiems sukisamas sumas, maza neatrodo.
QUOTE(arana81 @ 2013 12 05, 19:34)
O kodel gaileti, jei vaikui gali duoti? Vaikyste tik viena ir ji greitai prabega. Kazkada is namu iseis ir gyvens savo gyvenima, tegul lieka grazus prisiminimai ir jausmas, kad visada buvo ir bus mylimas. Mano meile turi materialia israiska, kitiems gal svarbiau grazus, bet tusti zodziai. Visu gi musu vaikai skirtingi
iPad, nera jau toks ir nekaltas daikciukas

Jis kainuoja ir sakyciau visai neblogai kainuoja.
Vaikai nori visko ir tuoj pat. Tevai turi gerai pamastyti ar istiesu verta pildyti kiekviena pyplio nora. Ypac juokingai skamba, kai tevai pildo tuos norus, net neturedami is ko. Nu kaip gi ju vaikas nebus tas "saunuolis". Esu kategoriskai pries prabanga vaikams: vardiniai rubai, prabangus telefonai ir t.t.
Ponia Arana81, grazius vaikystes prisiminimus palieka ne nupirkti daiktai, o kartu patirti isgyvenimai

Ir meile daiktais nematuojama
Man patys nuostabiausi vaikystes prisiminimai yra keliones, o ne nupirktos leles. Musu seimos finansai leidzia mums daug. Bet dukra savo uzgaidos daikciukus turi uzsidirbti pati. Budama 6m susitaupe TV i savo kambary , 7m susitaupe iPad. Dabar taupo MAC“ui. Galiu uztikrinti vaiko poziuris i daiktus, kuriuos isigyjo pats yra visai kitoks nei tevu lengva ranka nupirktas.