Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 8

As dermovate kunui daug metu naudojau, nes kt priemones nepadejo, net ir hormonines, tik sitas tepalas. Kadangi pas mane nedaug palyginus tu demiu, tai as ir naudojau non stop gal 10 metu, o kai laukiausi nutraukiau ir man taip blogai pasidare... doh.gif baisu net prisiminti. Pries nestumo pabaiga kelis kartus pasitepiau nebeistverus, nes kasnakt nusikasydavau iki zaizdu ir labai labai skaudedavo, patalyne pastoviai kruvina...Dabar atsargiau naudoju as ji, darau pertraukas, bet vis tiek jis man vienintelis vaistas kuris padeda ir nepriprantu as prie jo, net keista. Ta prasme keista kad nesusilpneja poveikis mano odai.
Snd radau 2 naujas demes pas save, taip liudna paliko verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif turiu toki klausima, Vilnieciams. mirksiukas.gif ar yra Vilniuj koks nors padorus gydytojas, kuris ne tik israsines tepaliukus, bet ir skirs visokius tyrimus , kad patikrinti vidaus organus, juk visos mes zinom kad sita liga slepiasi musu organizmo viduj.
P.S. pries menesi buvau pas Lapinskaite, israse dermovate, elocon, nustojau teptis-viskas is naujo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 19, 14:44)
Sveikos mergaites  4u.gif turiu toki klausima, Vilnieciams.  mirksiukas.gif ar yra Vilniuj koks nors padorus gydytojas, kuris ne tik israsines tepaliukus, bet ir skirs visokius tyrimus , kad patikrinti vidaus organus, juk visos mes zinom kad sita liga slepiasi musu organizmo viduj.
P.S. pries menesi buvau pas Lapinskaite, israse dermovate, elocon, nustojau teptis-viskas is naujo  verysad.gif

Tikrai, butu idomu suzinoti ir man...Pati esu buvusi Vilniaus odos ir veneros ligų centre (Kauno g.) 2 kartus (pas vyra ir pas moteri, pavardziu, deja, neatsimenu), taciau abu tik tepalus siule... O kas del tyrimu, tai galbut maisto netoleravimo testo reiketu...Esu tik girdejus apie Zveryne esanti centra, bet labai daug priestaringu nuomoniu yra, tad... Nei nezinau, mano nuomone, gana daug literaturos yra internete, juk visu pirma susiziureti, kokiu produktu vengti sergant zvyneline, tada paciam galima valytis organizma, galu gale ir kepenis bei stengtis sveikiau maitintis smile.gif
BET: lengva pasakyti - sunku padaryti...ehhhh...
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 19, 13:44)
P.S. pries menesi buvau pas Lapinskaite, israse dermovate, elocon, nustojau teptis-viskas is naujo  verysad.gif

eisiu po poros dienų į ta odos centrą Kairiūkščio gatvėj, labai norėjau pas Lapinskaitę, bet registratūroj man pasakė, kad pas ją dabar tik su siuntimu priima, nes ji trečio laipsnio profesorė, bla bla, bla...
o kaip jūs pas ją papuolėt? ir kas siuntimą duoda pas ją? g.gif

Papildyta:
QUOTE(musexx @ 2010 01 19, 17:05)
Nei nezinau, mano nuomone, gana daug literaturos yra internete, juk visu pirma susiziureti, kokiu produktu vengti sergant zvyneline, tada paciam galima valytis organizma, galu gale ir kepenis bei stengtis sveikiau maitintis smile.gif
BET: lengva pasakyti - sunku padaryti...ehhhh...

Tai vat, kad ta liga sunkiai valdoma. Ir matyt ją valdyt reikia ne tik išoriškai , bet ir emociškai.

Vakar žiūrėjau tą rusų laidą "neobjesnimo no fakt". Tikiu tokiais dalykais, kad visos ligos nuo mūsų emocijų ir nervų. Tai ten pasakojo, kaip viena mergina stebuklingai (na, neaišku, ar ilgam) išgijo nuo pso. Atsirado jai nuo baisių nesutarimų su anyta, ji visada jausdavo nuoskaudas ir pyktį, o tipo, kai ji pasikalbėjo ir atleido savo anytai (jai patarė kažkoks atsitiktinis žmogus), tai po mėnesio visiškai išnyko.

Na, man remisija šios ligos buvo apie 10 metų, dabar, jau kokie 5 metai - tragedija ant kojų. Bet ir gyvenu tuos penkerius metus emociniam košmare unsure.gif Pati jaučiu, kad darausi ragana, ir kol nepašalinsiu priežasčių tokio gyvenimo, arba visiškai jo nepakeisiu, nieko gero su sveikata nebus, nes ligos puola dabar kaip skruzdėlės, ir ne tik odos. Va tep va verysad.gif
Atsakyti
As irgi ragana doh.gif gal mes visos nesam geri zmones, uztai mums cia taip? MB pastoviai priekaistauja kad as pikta, negera ir t.t. ir pati kartais jauciu kad ne taip tureciau elgtis, ale kitaip neiseina doh.gif
Atsakyti

As kaip tik nemanau, kad negeri esam zmones, o daznai pernelyg geri, arba greiciau pernelyg jautrus viskam, todel viska imam i sirdi, daug jaudinames, o juk visos ligos nuo nervu...Man irgi nuo didelio streso prasidejo... Ir dabar nejucia jauciu, kad kai tik pasimetu darbe ir nezinau ka atsakyti klientui, - jauciu kaip ranka kyla link pakausio pasidraskyt, cia jau net refleksas kazkoks... blush2.gif O kai kas nors is artimuju pamato, kad kasaus, iskart sako "Ko nerviniesi?" unsure.gif
Taip kad turbut organizmo valymas nuo neigiamu emocijos vijimo lauk bevertis...
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 01 08, 08:12)
tai va mergaitės man odos gydytojas liepė pasidaryt kepenų fermentus nes man jokia žvynelinė  blink.gif  buvau apakus. negaliu patikėt kad ir tokios bėdos pasirodo per nagus  blink.gif
Sena tema

nu geras, o tai kas jei ne žvynelinė? g.gif tai daugiau nieko tau nesakė ką įtaria? blink.gif pagal ką nusprendė, kad tau ne žvynelinė? o kiek laiko galvojai, kad tau žvynelinė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2010 01 19, 18:23)
eisiu po poros dienų į ta odos centrą Kairiūkščio gatvėj, labai norėjau pas Lapinskaitę, bet registratūroj man pasakė, kad pas ją dabar tik su siuntimu priima, nes ji trečio laipsnio profesorė, bla bla, bla...
o kaip jūs pas ją papuolėt? ir kas siuntimą duoda pas ją?  g.gif
Papildyta:

Siuntima paemiau pas savo terapeute polikliniokoj. Na ka as zinau, del tos daktares, zmones pas ja eina konvejeriu. prasedejau nuo 8 iki 12 eilej, (talonelis buvo 9 val. ) bet... tikejausi kad si gydytoja kazkaip bandys truputi giliau izvelgti ligos priezastis... bet deja., net nepakelus akiu surase mano istorija , paeme kompens. vaistu pasa ir israse tepalus. viskas. tepalai tokie patys- kaip is israse mano Kauno g. (dermovate, elocon ir viskas). kai paklausiau: ar yra galimybe lankyti sioj ligoninej PUVA proceduras? tai jinai taip kreivai paziurejo i mane ir pasake : vaikeli, tu ka, nori prisisaukti odos vezi? jokiu UVA spinduliu. Viso gero.
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 20, 11:31)
Siuntima paemiau pas savo terapeute polikliniokoj. Na ka as zinau, del tos daktares, zmones pas ja eina konvejeriu. prasedejau nuo 8 iki 12 eilej, (talonelis buvo 9 val. ) bet... tikejausi kad si gydytoja kazkaip bandys truputi giliau izvelgti ligos priezastis... bet deja., net nepakelus akiu surase mano istorija , paeme kompens. vaistu pasa ir israse tepalus. viskas. tepalai tokie patys- kaip is israse mano Kauno g. (dermovate, elocon ir viskas). kai paklausiau: ar yra galimybe lankyti sioj ligoninej PUVA proceduras? tai jinai taip kreivai paziurejo i mane ir pasake : vaikeli, tu ka, nori prisisaukti odos vezi? jokiu UVA spinduliu. Viso gero.

g.gif kai toks gydytojų požiūris į ligonius, tai kaip reikia nusiteikt gydymui???? g.gif tragedija kažkokia unsure.gif šiais laikais net baisu pas gydytojus eit, nes nežinai kaip jie reaguos į tavo atėjima, KATASTROFA
tikrai užjaučiu tave, gal bandyk dar pas kokį kitą gydytoją nueit, gal žmoniškesnis bus ir daugiau informacijos suteiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 20, 12:31)

Aš irgi esu pas ją buvus. Viskas vyko, kaip ir parašėt. Todėl man ji nelabai schmoll.gif Išrašo pačius stipriausius vaistus ir vsio. O teigiama, kad ji viena geriausių žvynelinės gydytojų. Po vizito smarkiai tuo suabejojau g.gif
Atsakyti
Na va, as senokai jau nebesilankau pas gydytojus ir visai del to nepergyvenu smile.gif Klausykit, o niekas nebandet kinu medicinos? nezinau, gal verta pabandyti, jie labai reklamuojasi kad gydo nuo zvynelines.
Kol kas tai bandau transferfaktorius gerti ir uzsisakiau rusiska vaista Kartalin, gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2010 01 20, 14:38)
Na va, as senokai jau nebesilankau pas gydytojus ir visai del to nepergyvenu smile.gif Klausykit, o niekas nebandet kinu medicinos? nezinau, gal verta pabandyti, jie labai reklamuojasi kad gydo nuo zvynelines.
Kol kas tai bandau transferfaktorius gerti ir uzsisakiau rusiska vaista Kartalin, gal kas bandet?

na as rusiskuose saitose aptikau foruma viena, tai kazkaip ten zmones visi nelabai gerai reaguoja i tuos transferfaktorius, bet tikekimes kad tai tik ju nuomone, ir tau jie pades 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2010 01 20, 13:30)
g.gif  kai toks gydytojų požiūris į ligonius, tai kaip reikia nusiteikt gydymui???? g.gif  tragedija kažkokia  unsure.gif  šiais laikais net baisu pas gydytojus eit, nes nežinai kaip jie reaguos į tavo atėjima, KATASTROFA
tikrai užjaučiu tave, gal bandyk dar pas kokį kitą gydytoją nueit, gal žmoniškesnis bus ir daugiau informacijos suteiks  g.gif

tai vat butent, jau ir nera jokio noro ieskoti kazkokiu kitu daktaru verysad.gif na dar sakiau bandysiu kita savaite nueit pas dar viena, nezinau pavardes, bet man rekomendavo, dirbo karoliniskese, kur ziedas buves 3.9 troleibusu. Vaivorykste berods stotele vadinasi. tai tenai yra kazkokia klinika.
Atsakyti