QUOTE(Lialyna @ 2010 01 19, 13:44)
P.S. pries menesi buvau pas Lapinskaite, israse dermovate, elocon, nustojau teptis-viskas is naujo
eisiu po poros dienų į ta odos centrą Kairiūkščio gatvėj, labai norėjau pas Lapinskaitę, bet registratūroj man pasakė, kad pas ją dabar tik su siuntimu priima, nes ji trečio laipsnio profesorė, bla bla, bla...
o kaip jūs pas ją papuolėt? ir kas siuntimą duoda pas ją?
Papildyta:
QUOTE(musexx @ 2010 01 19, 17:05)
Nei nezinau, mano nuomone, gana daug literaturos yra internete, juk visu pirma susiziureti, kokiu produktu vengti sergant zvyneline, tada paciam galima valytis organizma, galu gale ir kepenis bei stengtis sveikiau maitintis
BET: lengva pasakyti - sunku padaryti...ehhhh...
Tai vat, kad ta liga sunkiai valdoma. Ir matyt ją valdyt reikia ne tik išoriškai , bet ir emociškai.
Vakar žiūrėjau tą rusų laidą "neobjesnimo no fakt". Tikiu tokiais dalykais, kad visos ligos nuo mūsų emocijų ir nervų. Tai ten pasakojo, kaip viena mergina stebuklingai (na, neaišku, ar ilgam) išgijo nuo pso. Atsirado jai nuo baisių nesutarimų su anyta, ji visada jausdavo nuoskaudas ir pyktį, o tipo, kai ji pasikalbėjo ir atleido savo anytai (jai patarė kažkoks atsitiktinis žmogus), tai po mėnesio visiškai išnyko.
Na, man remisija šios ligos buvo apie 10 metų, dabar, jau kokie 5 metai - tragedija ant kojų. Bet ir gyvenu tuos penkerius metus emociniam košmare

Pati jaučiu, kad darausi ragana, ir kol nepašalinsiu priežasčių tokio gyvenimo, arba visiškai jo nepakeisiu, nieko gero su sveikata nebus, nes ligos puola dabar kaip skruzdėlės, ir ne tik odos. Va tep va