Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

Sveikos merginos ,cia as -buvusi burbanti princiesa biggrin.gif .Nusipirkau dabar "Pink impression" ir nezinau ka daryti .Zeme sausa , svogunas visiskai tuscias (miegantis) .Nezinau ar man ji laistyti ar dar tegul pamiega?
Atsakyti
diasaja,grazus sunlis tavo wub.gif o dar nenori jau paciam kokintis ka nors valgyti kita,nei ammkas pieniukas? 4u.gif as valgo jau kas priklauso?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 14, 11:38)
Sveikos merginos ,cia as -buvusi burbanti princiesa  biggrin.gif  .Nusipirkau dabar "Pink impression" ir nezinau ka daryti .Zeme sausa , svogunas visiskai tuscias (miegantis) .Nezinau ar man ji laistyti  ar dar tegul pamiega?

Tegul pamiega mirksiukas.gif Kišk kur tamsiau ir vėsiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 14, 11:43)
Tegul pamiega  mirksiukas.gif Kišk kur tamsiau ir vėsiau  rolleyes.gif

Gerai ,ikisiu kur tamsiau ,nes dabar padejus ant palanges laikau .
Atsakyti
user posted image
va ši nuotrauka su daug amarilių man patiko,matosi kad ir vaikai kartu žydi.Tik kažkodėl neišsidydina kaip reikiant foto ,perkelus į šitą forumą.
Papildyta:
diasaja, nu čia aišku ne tokia įspūdinga foto kaip tu įdėjai,bet gi čia stambiažiedžiai daug žiedų ir negali būti,bet vazdas vistiek man gražus.........
Ar aš teisingai suprantu, kad smulkiažiedžiai daugiau žiedstiebių išleidžia?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 01 14, 13:24)
  Ar aš teisingai suprantu, kad smulkiažiedžiai daugiau žiedstiebių išleidžia?

na nežinau. dabar tik pirmi metai turiu Supreme Garden. Pasodinau keletą į vieną vazoną. tai iš vieno svogūno lenda jau 3, o iš kito-2 žiedstiebiai thumbup.gif :

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2010 01 14, 12:38)
as valgo jau kas priklauso?

valgo ir košes smile.gif o aš-desertui doh.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savo žiedukus smile.gif
Cia turejo but WHITE NYMPH ,bet kazko tai nepanasu g.gif user posted image

Anksciau zydejusi NYMPHA (Ice tea pageidavimu -juodo svarko fone) lotuliukas.gif(dar augina antra labai stambu žiedkoti)

user posted image
O cia tai labai mielas mano sirdziai Teskos dryžius
naturoj jis siek tiek kitoks,dar grazesnis ,nes pagrindas ne baltas o žalsvas wub.gif ir dar su kruva vaikų thumbup.gif .Juos visus žadu vienam vazone augint..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 01 14, 13:21)

AŠ IRGI TOKIO NORIU ploja.gif ploja.gif

Sukėliau tavo gėliukus į albumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 01 14, 14:21)

Anksciau zydejusi NYMPHA (Ice tea pageidavimu -juodo svarko fone) lotuliukas.gif(dar augina  antra labai stambu žiedkoti)

user posted image
naturoj jis siek tiek kitoks,dar grazesnis ,nes pagrindas ne baltas o žalsvas wub.gif ir dar su kruva vaikų thumbup.gif .Juos visus žadu vienam vazone augint..

user posted image

Jau labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 01 14, 15:21)

Labai nenusiminkit dėl WHITE NYMPH. Kartais dėl įvairių priežasčių žiedai būna išsigimę. Tikėkimės, kad kitu žydėjimu bus teisingi žiedai. Man dabar tas atsitiko su Nymph. Pirmas stiebas pražydo teisingais žiedais, o antras nei į tvorą, nei į mietą.
O tas "dryžius" labai panašus į Ambiance
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 14 sausio 2010 - 14:32
Va ir man isejo nufotkinti savo ziedelius kol dar nenuzydejo....
user posted imageuser posted imageuser posted image
Nekokybiskos tos mano nuotraukos bet vistiek....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 14 sausio 2010 - 15:38
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 14, 14:28)
Labai nenusiminkit dėl WHITE NYMPH. Kartais dėl įvairių priežasčių žiedai būna išsigimę. Tikėkimės, kad kitu žydėjimu bus teisingi žiedai. Man  dabar tas atsitiko su Nymph. Pirmas stiebas pražydo teisingais žiedais, o antras nei į tvorą, nei į mietą.
O tas "dryžius" labai panašus į Ambiance

Aciukas 4u.gif Nuraminot del baltosios nimfos,nors ir man tokiu minciu kilo,bet ..suabejojau kad gal ir ne ta veisle ax.gif
Matot ,as ji priverstinai pazadinau anksciau negu jis pats butu nubudes-smarkiai nuoperavau ta sona kur buvo ziedkotis ,taip ji apnuogindama be laiko,ir paskatidama pradet augt..o jis turbut dar ne visai ten buvo baiges susiformuot g.gif
Na ziuresim,-lenda antras ziedkotis ,gal tas atskleis tikraji varda biggrin.gif
Ice tea dryziaus vaikiukai dar labai mazi,kazi ar uzteks kantrybes laukt doh.gif lotuliukas.gif Jei taip ,tai -pazadu..o jei ne tai gal Teska didesniu kartais dar turi? g.gif Užklausk mirksiukas.gif Ir aciu ,kad sukelei nuotraukytes 4u.gif
daivasen gražuoliai pas tave thumbup.gif ypac Lady Jane wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 14 sausio 2010 - 16:01