Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

QUOTE(zebrina @ 2010 01 14, 16:00)
Ice tea dryziaus vaikiukai dar labai mazi,kazi ar uzteks kantrybes laukt doh.gif  lotuliukas.gif Jei taip ,tai -pazadu..o jei ne tai gal  Teska didesniu kartais dar turi? g.gif Užklausk mirksiukas.gif

TESKA ploja.gif ploja.gif , gal galėtumėm pakalbėti apie dryžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 sausio 2010 - 16:21
Tiksliai turiu tik vieną dryžių su keletu vaikų, dar turiu kelis nežiniukus, tai kol nežydi negaliu sakyt, kad turiu...
jei atsiras daugiau nei du (mama mano labai nori) dryžiai Eglužei pažadėjau vieną, o jei bus daugiau tai tada bus dalybų...
BET DAR NEŽINAU NES TIK VIENAS DRYŽIUS ŽYDĖJO IR JIS MANO IR JEI DAR VIENAS BUS, TADA MAMAI...TOLIAU EGLUŽĖturiu ganėtinai nemažai bet vieni dar lašišiukai, kiti raudoniukai smailais žiedlapiais, ir dryžiai, kur kurie nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 01 14, 16:36)
Tiksliai turiu tik vieną dryžių su keletu vaikų, dar turiu kelis nežiniukus, tai kol nežydi negaliu sakyt, kad turiu...
jei atsiras daugiau nei du (mama mano labai nori) dryžiai Eglužei pažadėjau vieną, o jei bus daugiau tai tada bus dalybų...
BET DAR NEŽINAU NES TIK VIENAS DRYŽIUS ŽYDĖJO IR JIS MANO IR JEI DAR VIENAS BUS, TADA MAMAI...TOLIAU EGLUŽĖturiu ganėtinai nemažai bet vieni dar lašišiukai, kiti raudoniukai smailais žiedlapiais, ir dryžiai, kur kurie nežinau...

AŠ kantri rolleyes.gif palauksiu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 14, 17:37)
AŠ kantri  rolleyes.gif palauksiu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

okis pokis aš jau pradėjau visus vardais vadint, tai bus lengviau atpažint, nes kažkaip pas mane be vardų... tai kai bus atpažinti...bus dalybų... Tu gi man tokia gera, vaikus mano augini mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 01 14, 16:42)
okis pokis aš jau pradėjau visus vardais vadint, tai bus lengviau atpažint, nes kažkaip pas mane be vardų... tai kai bus atpažinti...bus dalybų... Tu gi man tokia gera, vaikus mano augini  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu joooo, turiu kelis tavo įvaikius rolleyes.gif Bet dėl gėrio, tai dar pasiginčytų mano vyrai tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zebrina gali būt kad sublūdijo ir nedasivytė žiedas. Maniškius gi matei Papilio. Pas Dvi tokie gražūs žiedai buvo, o maniškiai - ant nedidelio koto (gal ir bus kokis 20cm) žiedukai nedideli, susispaudę kažkokie doh.gif Nusprendžiau, kad kitąmet žydės jau normaliai- svogūno šaknys įsitvirtinę, pats praėjęs aklimatizaciją biggrin.gif
Teska, nebeliks pačiai dryžių lotuliukas.gif visoms prireikė kai tik pamatė žiedus lotuliukas.gif
O man gali ir nedidelį vaikiuką, kantrybės aš tai auksinės (kai kuriose srityse blush2.gif ) išauginsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 sausio 2010 - 16:52
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 14, 17:44)
Nu joooo, turiu kelis tavo įvaikius  rolleyes.gif Bet dėl gėrio, tai dar pasiginčytų mano vyrai  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kokia Tu vyrams man kaip ir nelabai... svarbu mano amariliniams vaikams gera būtum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš merginos Jus apleidau, bet širdim su Jumis... Mano Chikas tuoj išsiskleis, gal jau net rytoj, Sweet Nymfutė su trim žiedstiebiais, Nymfutė su dviem, Misty su vienu, Benfika, Novella, Janė, Pasadena, garbanius, ir dar keli po vieną žiedstiebiuką, meiliai vadinamas visada žalias su dviem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kai jau turėsiu kuom girtis būtinai pasirodysiu... Sorry sesija... ir gėlės žino, kad laukiam kol išsilaikysiu ir turėsiu laiko džiaugtis...
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2010 01 14, 16:50)
Tai kokia Tu vyrams man kaip ir nelabai... svarbu mano amariliniams vaikams gera būtum  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš merginos Jus apleidau, bet širdim su Jumis... Mano Chikas tuoj išsiskleis, gal jau net rytoj, Sweet Nymfutė su trim žiedstiebiais, Nymfutė su dviem, Misty su vienu, Benfika, Novella, Janė, Pasadena, garbanius, ir dar keli po vieną žiedstiebiuką, meiliai vadinamas visada žalias su dviem  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kai jau turėsiu kuom girtis būtinai pasirodysiu... Sorry sesija... ir gėlės žino, kad laukiam kol išsilaikysiu ir turėsiu laiko džiaugtis...

Oi kiek pas Tave nusimato ziedeliu blink.gif nu laukiam,laukiam pasirodant su grazuoliukais mirksiukas.gif
Negaliu atsidziaugt gražuoliu dryzium wub.gif labai Tau dekinga 4u.gif
Egluže žiemos gerai butu kad pasitvirtintu musu spejimai ,ir kitas ziedkotis padovanotu normaliai issivysciusius tikrosios nimfos ziedukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 01 14, 11:38)
diasaja,grazus sunlis tavo wub.gif  o dar nenori jau paciam kokintis ka nors valgyti kita,nei ammkas pieniukas? 4u.gif as valgo jau kas priklauso?

Kas čia parašyta? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Ir kokia kalba? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Jei čia lietuvių, tai kuom apsikokinus rašė? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, labai gražiais žiedais šiandien ši tema sužydėjo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 14, 13:42)
na nežinau. dabar tik pirmi metai turiu Supreme Garden. Pasodinau keletą į vieną vazoną. tai iš vieno svogūno lenda jau 3, o iš kito-2 žiedstiebiai thumbup.gif :

user posted image
Papildyta:

valgo ir košes smile.gif o aš-desertui doh.gif

O man tai sitas lizdas labai patinka... thumbup.gif
As ir tokio noreciau
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 14, 20:46)
O man tai sitas lizdas labai patinka... thumbup.gif
As ir tokio noreciau

labai jau apetitnas lizdas, kad pas mane ant palangės toks puikuotūsi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti