shita....ash pas jus vis laiks nuo laiko vaikus mintyse 'uzhsisakau' va, pamenu, 'Night Star' irgi uzhsisakiau...tai kai jie paaugs, labai nenustebkit, kai reikalaut pradesiu bo man vis atrodo, kad ish tikruju uzhsisakau
Aha Bet nieko čia tokio Jei pas tave TIKRA Estella sužydės, tai paimsiu ir tą Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 01 19, 10:38)
shita....ash pas jus vis laiks nuo laiko vaikus mintyse 'uzhsisakau' va, pamenu, 'Night Star' irgi uzhsisakiau...tai kai jie paaugs, labai nenustebkit, kai reikalaut pradesiu bo man vis atrodo, kad ish tikruju uzhsisakau
O Pink Surprise vaiką galiu rezervuoti tau Vaikas jau beveik savarankiškas- visas nuo mamos atšokęs, tik dar dugneliu tuo pačiu dalinasi bet jau savo nuosavus lapelius ruošiasi leisti vakare nufotkinsiu ir įkelsiu ryt
Aha Bet nieko čia tokio Jei pas tave TIKRA Estella sužydės, tai paimsiu ir tą Papildyta:
Night Star aš neturiu Nors NORĖČIAU
O Pink Surprise vaiką galiu rezervuoti tau Vaikas jau beveik savarankiškas- visas nuo mamos atšokęs, tik dar dugneliu tuo pačiu dalinasi bet jau savo nuosavus lapelius leidžia ir jau pilnai svogūnėlis susiformavęs vakare nufotkinsiu ir įkelsiu ryt
Kazkodel itariu, kad ne savo maiseli pasiemei imdama kartu ir vilnieciu...
O pas vilnietes viskas ok? Nes daugiau pas nieka tokiu bajeriu nebuvo. Eglute, Giedre, cunami, Dvi ??? Grizus namo dar patikrinsiu sarasiukus.
Kazkodel itariu, kad ne savo maiseli pasiemei imdama kartu ir vilnieciu...
O pas vilnietes viskas ok? Nes daugiau pas nieka tokiu bajeriu nebuvo. Eglute, Giedre, cunami, Dvi ??? Grizus namo dar patikrinsiu sarasiukus.
Beje, Lima juk ėmiau atskirai, kitą dieną, tai JOKIAM vilniečių krepšelyje nebuvo
Tu nesinervuok Man Pinkas SUPER, tik va dėl Limos gaila, bet.... juk mes sutarėm
Beje, Lima juk ėmiau atskirai, kitą dieną, tai JOKIAM vilniečių krepšelyje nebuvo
Tu nesinervuok Man Pinkas SUPER, tik va dėl Limos gaila, bet.... juk mes sutarėm