Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 11:40)
Mano Estella pavirto Pink Surprise  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gerai, nes TOKIO dar neturiu  mirksiukas.gif

user posted image

O čia antras Orange žiedstiebis su 5 žiedais  mirksiukas.gif

user posted image

O Tu ji is manes emei? unsure.gif Estella.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 19 sausio 2010 - 10:41
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 09:34)
Anas turi vaiką  bigsmile.gif

shita....ash pas jus vis laiks nuo laiko vaikus mintyse 'uzhsisakau' ax.gif va, pamenu, 'Night Star' irgi uzhsisakiau...tai kai jie paaugs, labai nenustebkit, kai reikalaut pradesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo man vis atrodo, kad ish tikruju uzhsisakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 01 19, 10:35)
O Tu ji is manes emei? unsure.gif Estella.

Aha rolleyes.gif Bet nieko čia tokio mirksiukas.gif Jei pas tave TIKRA Estella sužydės, tai paimsiu ir tą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 01 19, 10:38)
shita....ash pas jus vis laiks nuo laiko vaikus mintyse 'uzhsisakau' ax.gif  va, pamenu, 'Night Star' irgi uzhsisakiau...tai kai jie paaugs, labai nenustebkit, kai reikalaut pradesiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bo man vis atrodo, kad ish tikruju uzhsisakau lotuliukas.gif

Night Star aš neturiu verysad.gif Nors NORĖČIAU mirksiukas.gif

O Pink Surprise vaiką galiu rezervuoti tau mirksiukas.gif Vaikas jau beveik savarankiškas- visas nuo mamos atšokęs, tik dar dugneliu tuo pačiu dalinasi rolleyes.gif bet jau savo nuosavus lapelius ruošiasi leisti mirksiukas.gif vakare nufotkinsiu ir įkelsiu ryt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 19 sausio 2010 - 11:09
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 13:03)
Aha  rolleyes.gif Bet nieko čia tokio  mirksiukas.gif Jei pas tave TIKRA Estella sužydės, tai paimsiu ir tą  thumbup.gif
Papildyta:

Night Star aš neturiu  verysad.gif Nors NORĖČIAU  mirksiukas.gif

O Pink Surprise vaiką galiu rezervuoti tau  mirksiukas.gif Vaikas jau beveik savarankiškas- visas nuo mamos atšokęs, tik dar dugneliu tuo pačiu dalinasi  rolleyes.gif bet jau savo nuosavus lapelius leidžia ir jau pilnai svogūnėlis susiformavęs  mirksiukas.gif  vakare nufotkinsiu ir įkelsiu ryt  rolleyes.gif

Kazkodel itariu, kad ne savo maiseli pasiemei imdama kartu ir vilnieciu...
O pas vilnietes viskas ok? Nes daugiau pas nieka tokiu bajeriu nebuvo.
Eglute, Giedre, cunami, Dvi ??? Grizus namo dar patikrinsiu sarasiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 19 sausio 2010 - 11:13
QUOTE(kristele10 @ 2010 01 19, 11:10)
Kazkodel itariu, kad ne savo maiseli pasiemei imdama kartu ir vilnieciu...
O pas vilnietes viskas ok? Nes daugiau pas nieka tokiu bajeriu nebuvo.
Eglute, Giedre, cunami, Dvi ??? Grizus namo dar patikrinsiu sarasiukus.

Bet Exotica juk tik MANO krepšelyje buvo ax.gif

Beje, Lima juk ėmiau atskirai, kitą dieną, tai JOKIAM vilniečių krepšelyje nebuvo tongue.gif
Tu nesinervuok console.gif Man Pinkas SUPER, tik va dėl Limos gaila, bet.... juk mes sutarėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 13:17)
Bet Exotica juk tik MANO krepšelyje buvo  ax.gif

Beje, Lima juk ėmiau atskirai, kitą dieną, tai JOKIAM vilniečių krepšelyje nebuvo  tongue.gif
Tu nesinervuok  console.gif Man Pinkas SUPER, tik va dėl Limos gaila, bet.... juk mes sutarėm  mirksiukas.gif

O Lima jau prazydo? Idek fotke, idomu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 01 19, 11:21)

Dar rausta lotuliukas.gif lotuliukas.gif vakare arba ryt turėtų jau būt prasižiojus mirksiukas.gif BŪTINAI įkelsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Charizma pražydo:

user posted image

4 žiedai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 19, 11:36)
Charizma pražydo:

SUPER mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pink surprise, aishku noriu ax.gif ale mainams ne kazhka pasiulyt turiu...nu bet gal turesiu kol uzhaugs biggrin.gif

QUOTE(kristele10 @ 2010 01 19, 10:21)

tuoj savo lima ikelsiu smile.gif nors dar nezhydi, ale fotosesija dariau, tai ir ja nupyshkinau tongue.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 01 19, 10:36)
Charizma pražydo:

aaaa....kokia grazhi blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 19, 11:42)
Pink surprise, aishku noriu ax.gif  ale mainams ne kazhka pasiulyt turiu...nu bet gal turesiu kol uzhaugs biggrin.gif

Pasakyk savo Limai arba kitiems Cybisteriams, kad DAUGINTŲSI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
žiūrėkit kaip įdomiai Elwas žiedai žydi. Nuo to pačio žiedstiebio

user posted image

user posted image

atrodo, kaip skirtingos veislės.
Atsakyti