Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 14:04)

Ir Elvą Elwu išvadinai  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif Tai, kad pas mane ant kortelės (kur būna prie svogūno pridėta) "Elwas" parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 19, 14:39)
blink.gif Tai, kad pas mane ant kortelės (kur būna prie svogūno pridėta) "Elwas" parašyta g.gif

Nu bet NĖRA tokios rūšies doh.gif Tiek to mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif as suzaveta, geliu pavadinimais svaistotes kaip vaiku vardais , sakes
smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(AGkatulis @ 2010 01 19, 15:02)
doh.gif  as suzaveta, geliu pavadinimais svaistotes kaip vaiku vardais , sakes
smartass.gif

Internetas visagalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 15:50)
Nu bet NĖRA tokios rūšies  doh.gif Tiek to  mirksiukas.gif

tai cia gal lenkai prikure... biggrin.gif kawa, herbata...
Atsakyti
uups
ta Jūsų "Flaming Peacock" greičiausiai ir bus Obels žiedas, tik matomai svogūnas pripumpuotas harmonų ir visokių stimuliatorių, todėl ir žiedai išsigimę. Dar gali būti vienas variantas, kad jie daugina meilenius sėklomis.
Palaukim kito žydėjimo ir viskas bus aišku
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 15:50)
Nu bet NĖRA tokios rūšies  doh.gif

Nenoriu būti melage blink.gif Kortelės fotikas nepaima-nesimato užrašas, tai radau jų internetinį psl (čia iš Švedijos, tai gal sušvedintas pavadinimas?). Įdomu, kaip turi būti iš tikrųjų? g.gif :

http://www.nelson.se...a...103&lng=SWE
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 19, 17:44)
Nenoriu būti melage blink.gif Kortelės fotikas nepaima-nesimato užrašas, tai radau jų internetinį psl (čia iš Švedijos, tai gal sušvedintas pavadinimas?). Įdomu, kaip turi būti iš tikrųjų? g.gif :

http://www.nelson.se...a...103&lng=SWE

gal kai kurios shalys ir 'perrasho' pavadinimus g.gif
Tarkim, vokishkai raide 'v' tariama kaip 'f', o raide 'w',- kaip 'v' g.gif
Ish principo taip neturetu but daroma, bet kai kur praktikuojama.
Pamenu, kai gyvenau suomijoj kambariokes raitydavosi skaitydamos mano lietuvishkuose zhurnaluose izhymybiu vardus ir pavardes 'Briu-sas Vi-li-sas' lotuliukas.gif doh.gif

O tas manishkis amarilis gal ir bus Obuolinis g.gif 2 zhiedai lyg panashesni i obuolinius, o 2 labai ryshkiais rausvais galiukais. Lauksiu kito zhydejimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 01 19, 14:59)
Vat butent - svoguninis, o svoguno neturi smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O sakykit kas nors gal mano sitie visai ne red lion o orange turetu buti...as cia juos pati pakrikstijau, kai pirkau vardo nebuvo....user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 19, 23:45)
O sakykit kas nors gal mano sitie visai ne red lion o orange turetu buti...as cia juos pati pakrikstijau, kai pirkau vardo nebuvo

O gavosi nuotraukoje spalvos kaip ir natūroje? Nes man tas raudonas labiau į oranžinę spalvą panašus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 20, 02:11)
O gavosi nuotraukoje spalvos kaip ir natūroje? Nes man tas raudonas labiau į oranžinę spalvą panašus.

drinks_cheers.gif Red lion spalva daug ryškesnė ax.gif
Atsakyti