QUOTE(Ice tea @ 2010 01 22, 11:13)
[/color] už amarilius
Vakar pasodinau Evergreen'ą ir Black pearl'ą, nes abu su puviniais

Bet AČIŪ D, kad negilūs

Viską išskaptavau ir želionkės gavo. Dabar tupi sausai ant žemių. Evergrynas JAU kiša nosiukus du, o Pearl'as tik lapus kaišalioja, bet negalėjau aš jo palikti dėžėje

O Novella SVEIKUT SVEIKUTĖLĖ tupi kol kas dėžėj

BET TIKRAI NETURIU NIEKO PRIEŠ
(čia uups)
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 22, 12:00)
Tikrai tik sutapimas. Žaluma negali pakenkti žiedams, nebent juos teplojot.
Mano vienas Black Pearl su nedideliu puviniu, bet toks mažas, kad lukšto nelupau, o tik patepiau žaluma.
Kiek teko matyti beveik iš visur gaunam su puviniu. Rudenį buvau užsisalius iš Roylcolors, tai vaizdas tas pats. Taip, kad uups viskas ok.
zhinokit, gal ir mano kalte, del tu puviniu,- vistik, 3 savaites laikiau supakuotus rusyj...nenorejau krapshtyt ish maisheliu

ypach black pearl'ams, itariu, negerai buvo plastike sedet

nu, jei mirs kuris- prashom praneshti,- keisim...bo jauchiuos kalta bishki
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 22, 14:45)
Jei neturit medžio anglies namuose, tai
nedidelį kiekį galit pasigaminti pačios.
Suskaldykit kokį seną pieštuką ir uždekit. Kai sudegs ( tik ne iki pelenų) užpūskit ir turėsit anglies.
man regis, auginant amarilius, galima vasara ish kokios lauzhavietes pagali sudegusi pasiimti, ir bus visiems metams
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 01 22, 14:53)
Po savaitgalio aš pristatysiu žydintį Evergreen'ą

iš pumpurų matosi, kad tikrai toks bus
mmm...kaip lauksim

mano evergrynas jau irgi prasishiepe, matosi pumpurai,- bet kokie ryshkiai zhali

turbut augdami gerokai pashvieses
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 01 23, 10:55)
Va, mano eksperimentas. KUr buvo isgrauze didzkiai vabalai pamirke kirmelem mano visa grazu amarili lauke, liko tik puse keturiu isoriniu lukstu sluoksniu. Ale saknys tai buvo oho ho, tai as ji patupdziau i vazona, ir sausai kas kokios vdi trys savaites palaistydama padejau ant spintos. Stai, gerekites, trys vaikuciai is dugnelio isdygo

skaichiau, kad noredami padauginti kai kurie gelininkai svoguna pjausto....