Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

QUOTE(Mader @ 2010 01 24, 17:30)
nu ka reikia pasidziagti ziesais biggrin.gif

vis dar zydi vazoje user posted image

ir nauji ziedai, nors visas grozis bus matyti ryt kai trecias ziedas suzydes pilnai wub.gif
user posted image

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 24, 17:48)
diasaja
kokia puiki puokštė clap_1.gif

ačiū 4u.gif Aš labai džiaugiuosiu biggrin.gif tokia netradicinė bigsmile.gif Ir žemai lenkiuosiu Jediarai už tokį grožį.
O čia dar vienas grožis (ačiū ačiū ačiū DVI). Žiedas įspūdingas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokios jusu visos grazios smile.gif kaip as jums baltai pavydziu
Atsakyti
diasaja labai gražu thumbup.gif , ypač Supreme garten, kai tiek žiedų vienu metu wub.gif (o kiek bus kitais metais bigsmile.gif )
Atsakyti
Merginos ,mano vienas amarilis dar prieš naujus pradėjo žiedą leisti,iškišo snapą kokius 1.5 cm ir sustojo verysad.gif ,stovėjo jis pas mane kelis mėnesius nelaistytas ,tai apsidžiaugiau ,kad atsibudo ,o dabar verkt norisi ,kad nebebus ko gero to žiedo,laistyt nelaisčiau ,kaip kad jūs sakot ,laukiau kol bent 7 cm paaugs ,ir še tau,gal man lieti pradėt ar ką? ar čia jau viskas?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 24, 16:45)
mader, super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O antrasis žiedas kas?

Lady Jane ir Nymph...
mano Supreme garden miega doh.gif tik vienas Red Lion jau bunda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 24, 19:36)
Merginos ,mano vienas amarilis dar prieš naujus pradėjo žiedą leisti,iškišo snapą kokius 1.5 cm ir sustojo verysad.gif ,stovėjo jis pas mane kelis mėnesius nelaistytas ,tai apsidžiaugiau ,kad atsibudo ,o dabar verkt norisi ,kad nebebus ko gero to žiedo,laistyt nelaisčiau ,kaip kad jūs sakot ,laukiau kol bent 7 cm paaugs ,ir še tau,gal man lieti pradėt ar ką? ar čia jau viskas?

nelabai supratau g.gif ,ko verkti jai jis jau 7 cm isaugo,palauk dar kokius 3cm kol daugs ir po truputi pradek lieti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 01 24, 20:36)

mano Supreme garden miega  doh.gif

Ir mano dar miega doh.gif , net keista, kaip čia diasajos prabudo ir žydėti pradėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 24, 19:36)

tai suprantu, kad tik 1.5 cm stovi? pas mane taip nuo veliniu stovejo. Tai kai uzkniso, perkeliau i siltesne vieta. Dabar vel pajudejo ir naujo. Nelaistyk visai, arba saikingai, jeigu augimo tikro nera - gali supudyt. Pabandyk i siltesne vieta perkelt - gal pades?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 24, 21:07)
net keista, kaip čia diasajos prabudo ir žydėti pradėjo  bigsmile.gif

Kai gavau svogūnus, aš iš karto pasodinau ir padėjau ant palangės, kur salotas augina. O vokiečiai užsispyrę, nenorėjo nusileisti lietuviams, švedams ir olandams. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 24, 20:07)
Ir mano dar miega  doh.gif , net keista, kaip čia diasajos prabudo ir žydėti pradėjo  bigsmile.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 01 24, 20:55)
Kai gavau svogūnus, aš iš karto pasodinau ir padėjau ant palangės, kur salotas augina. O vokiečiai užsispyrę, nenorėjo nusileisti lietuviams, švedams ir olandams.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, kitus visus sukisau ir man zydi, o si galvojau palauksiu paziuresiu ar miegos...miega... ryt sodinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Diasaja, manau, tavo "supreme garden" reikės perkrikštyti į "Lovely garden". Aš rytoj dar pasitikslinsiu (paieškosiu internete), bet man atrodo, kad "supreme garden" pats vidurys prie žiedstiebio turėtų būti žalias/geltonas... g.gif
Aš i tą pirkimo kompaniją irgi įsipaišiau, tai labai džiaugsiuos, jei ir pas mane bus "lovely garden" ax.gif . Maniškiai miega, bet šiandien jau ikišau į žemes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 24 sausio 2010 - 21:39