Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(indregu @ 2010 02 11, 12:07)
As sakau ateinačioms Kalėdoms reikia irgi pažįstamus informuoti, kad neišlaidautų, o pasikuistų palėpėse ir dovanotų tokias dovanas, būčiau kur kas laimingesnė, negu gavusi eilinę prekę iš parduotuvės  blush2.gif

Bet čia tai gerai parašei thumbup.gif Baisiausia kai padovanoja kokį suvenyrą, jau geriau viena vienintelį gražų ir taip trokštamą seną eglutės žaisliuką.... wub.gif
Atsakyti
Visas visas bendramintes mirksiukas.gif sveikinu su trigubom sventem. thumbup.gif Lai jusu dieneles nuspalvina meile, laisve ir seliojancios linksmybes 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Su Valentino diena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 13 vasario 2010 - 22:17
wub.gif Oj kokių gražių sveikinimų čia yra. Na, tada ta proga linksmų ateinančių švenčių 4u.gif
O dar jeigu tuo pačiu, tai ir pasigirsiu blush2.gif

user posted image

Mano grobis ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
indregu fainas suniukas ir avietė 4u.gif apvalūs man irgi gražu, bet labiausiai figurėlės vilioja, aš irgi jau turiu naujų ir ketvirtadieni dar turėčiau gauti...
Atsakyti
Aha, man irgi figūrėlės labiau prie širdies, bet teko pirkti visus, kitaip būtų nesiuntę. Beje šie atkeliavo taip pat paštu, labai džiaugiuosi, kad visi sveikučiai thumbup.gif Na, Marija1, bus įdomu pamatyti ką gausi bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
indregu labai grazus zaisliukai wub.gif
Marija1 lauksim pasirodant bigsmile.gif
kai turesiu nauju ir as idesiu tikiuosi jau greit gausiu ax.gif
Atsakyti
Seksi gi Jums wub.gif Saunuoles thumbup.gif Tos sirdeles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Naujai įsigyti

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Marija1 labai grazus zaisliukai thumbup.gif sveikinu 4u.gif tas vistikes pirmoje foto ir as turiu draugas atidave bet jos tokios gana dideles biggrin.gif
Atsakyti
Na, Marija1, neblogai neblogai thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Sakyk dabar is kur gavai, ar teko pirkti, ar dovanu gavai? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Teko viską pirkti išskyrus namelis, juk iš indregu gavau,(tau dar neišsiunčiau) wub.gif rytoj 4u.gif O šiaip gana brangiai pirkau, ir po 2 ir po 2,5 net, o tas kas pažadėjo dykai duoti, tai neskuba, šiandien vakare įdėsiu naujų nuotraukų, jei atsiūs žaisliukus, nes sumokėjau, o dabar laukiu...
Atsakyti