Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Indregu labai graziu zaisliuku prisiziurejau wub.gif net seile nutyso biggrin.gif
Atsakyti
kaip grazu wub.gif kai vaikas buvau,taip man jie buvo atsibode doh.gif reiks pas mama pakapstyti gal dar keletas bus uzsilike g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 02 04, 04:49)
Barbadose, gal galit parasyti to zurnalo pavadinima ir numeri?  4u.gif  aciu labai.

Žurnaliukas yra atskiras „Moters savaitgalio“ priedas ir jis vadinasi „Namų dekoravimo idėjos“, 2006 m. Nr. 9. smile.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...3...664143&sk=5

cia idomiai rodo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

O aš šiandien labai laiminga user posted image Vat štaigi ką man pavyko gauti user posted image Labiausiai patenkinta drambliuku wub.gif wub.gif wub.gif
Džiaugiuosi kaip mažas vaikas user posted image
user posted image

Marija1, labai ačiū už nuorodą, įdomu kiek gi tų kolekcionierių Lietuvoje bigsmile.gif Parašiau aš tau atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2010 02 05, 08:03)
Žurnaliukas yra atskiras  „Moters savaitgalio“ priedas ir jis vadinasi „Namų dekoravimo idėjos“, 2006 m. Nr. 9. smile.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
indregu koks drambliukas wub.gif gražus žaisliukai, kaip pavyko vėl sumedžioti? smile.gif
Atsakyti
Šie atkeliavo per vienus pažįstamus bigsmile.gif Atsiuntė paštu, labai nustebau ir nesitikėjau, kad niekas nesuduš, bet štai būna stebuklų - visi sveiki wub.gif
Atsakyti
indregu, drambliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va ką man anyta atidavė, tik niekaip manęs nesuprato, nei grožio šito, nei kam man jų iš viso reikia blink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 08 vasario 2010 - 16:23
QUOTE(Marija1 @ 2010 02 08, 18:19)
Va ką man anyta atidavė, tik niekaip manęs nesuprato, nei grožio šito, nei kam man jų iš viso reikia  blink.gif 

user posted image

Man tie žmogeliukai labai patinka, o viščiukas yra vienas iš svajonių žaisliukų smile.gif
Atsakyti
Marija1, puiki dovana. As sakau ateinačioms Kalėdoms reikia irgi pažįstamus informuoti, kad neišlaidautų, o pasikuistų palėpėse ir dovanotų tokias dovanas, būčiau kur kas laimingesnė, negu gavusi eilinę prekę iš parduotuvės blush2.gif
Atsakyti