Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2010 11 12, 12:04)
Šio sezono pirkiniai:
user posted image

Labai faini, neturiu daugelio, senis šaltis koks fainas thumbup.gif papūga, pelėda thumbup.gif , labai pasisekė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 12 lapkričio 2010 - 15:52
Man ko gero patys įdomiausi tai gandras ir zuikis. Kažkaip labai patinka gyvūnų figūrėlės, o gandro tokio kaip žaisliuko išvis nesu mačiusi ax.gif
Atsakyti
Man ir gandras patiko, tik kiek apsilupes sad.gif O matau dar, kad isigije keleta is alytiskes, man su ja nepavyko susitikti smile.gif
Atsakyti
sveiki visiems smile.gif
norim ir mes parodyti savo turta biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
irocka7212 Nuostabu thumbup.gif Sveika prisijungus į mūsų būrį 4u.gif Ar seniai jau renkat žaisliukus? Kur ieškot pirkti, ar per supermamas ar ir kitur kur nors?
Bet jau faini, tai tikrai dar kiti net nematyti visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 11 14, 23:23)
irocka7212 Nuostabu  thumbup.gif  Sveika prisijungus į mūsų būrį  4u.gif  Ar seniai jau renkat žaisliukus? Kur ieškot pirkti, ar per supermamas ar ir kitur kur nors?
Bet jau faini, tai tikrai dar kiti net nematyti visai  thumbup.gif

dauguma zaisliuku is vyro vaikystes thumbup.gif ,papildyti nusprendem tik siemet,jau nupirkom keleta nauju. o perkam sendaikciu turguje Vilniuje,nes kol kas abejoju ar verta siust g.gif is kitu miestu,labai bus gaila gaut sudauzytus ax.gif
Atsakyti
Irocka, žaisliukai tikrai nuostabūs. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 11 15, 21:07)
Irocka, žaisliukai tikrai nuostabūs.  bigsmile.gif

aciu 4u.gif
dar keleta nuotrauku smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
irocka7212, nemažą kolekciją turite smile.gif Kai kuriuos žaisliukus pamačiau pirmą kartą. Linkiu ją dar papildyti smile.gif
Atsakyti
Koks nerealus spragtukas, ar kaip jis ten, pirmoje foto bigsmile.gif . Šito tai tikrai užpavydėjau wub.gif
Atsakyti
aciu visiems uz gerus zodzius bigsmile.gif , o spragtukas tikrai nuostabus,tik koju jam truksta ax.gif
Atsakyti
Kas dar parodysit savo žaisliukus 4u.gif
Atsakyti