Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

4u.gif
Atsakyti
sveiki visiems
gal ir ne zaisliukai,bet ...
user posted image
ir pats graziausias parsiukas wub.gif
user posted image
o cia jo uodegyte ax.gif
user posted image
siandien nupirkom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 20 lapkričio 2010 - 15:34
O šakės kokie faini visi žaisliukai. Ypač senis šaltis su snieguole. bigsmile.gif Pati panašius turiu tik mano senis šaltis su raudonu paltu, o snieguole su mėlynu. Nu bet labai labai visi faini žaisliukai wub.gif
Jei ne paslaptis, kiek mokėjote už žaisliukus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 20 lapkričio 2010 - 20:48
aciu 000054.gif
o kainos nuo 1 lt iki 5 lt uz vnt 4u.gif , nors jau yra kas praso po 10 lt uz zaisliuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2010 11 20, 23:42)
aciu 000054.gif
o kainos nuo 1 lt iki 5 lt uz vnt 4u.gif , nors jau yra kas praso po 10 lt uz zaisliuka doh.gif

Žinau, viename forume kai pasakiau, jog dažniausiai perku žaisliukus po 2lt/vnt, kažkas pasakė, jog antikvariatai PARDUODA po 20lt/vnt. ir daugiau doh.gif Deja, tikriausiai žmonės galvoja, jog antikvariatas po tiek ir superka žaisliukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 11 21, 00:59)
Žinau, viename forume kai pasakiau, jog dažniausiai perku žaisliukus po 2lt/vnt, kažkas pasakė, jog antikvariatai PARDUODA po 20lt/vnt. ir daugiau  doh.gif  Deja, tikriausiai žmonės galvoja, jog antikvariatas po tiek ir superka žaisliukus  g.gif

na ir as perku po 1 lt ar 2 lt, tik virsune kainavo 5 lt,bet kaip nauja thumbup.gif , ju isvis dabar retai buna g.gif
p.s. parsiukas kainavo 1 lt,bet man jis toks mielas wub.gif
Atsakyti
Bet yra kas ir tiesiog padovanoja žaisliukus, man viena forumietė, atsiuntė iš kito miesto, bet kadangi žmogus parodė tokią nuostabią širdį, neliksiu skolinga, nusiūsiu ir aš ką nors dovanų. smile.gif
Įkelsiu ryt nuotrauką, nes turiu 14 naujų žaisliukų smile.gif Mokėjau po litą ir už kelis po 1,50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 21 lapkričio 2010 - 00:24
Man teke pirkti po 0.50 cnt - 2.5 Lt smile.gif
Atsakyti
Na o aš brangiausiai mokėjau po 5lt už žaisliuką, bet daugiau jau nebepirkčiau tikrai už tiek g.gif
Atsakyti
vajei, kokių nuostabių turite wub.gif
pasikuičiau namie, tai kol kas atradau tik keturis senus žaisliukus. kasmet kas nors vis sudaužo po porą, tai tiek telikę doh.gif manau, net neverta fotografuoti rolleyes.gif
o kur jūs perkate tokius žaisliukus?
Atsakyti
Gal kuriai labai reikia to platmasinio Senio šalčio, kuris šiek tiek aukščiau nuotraukoje yra parodytas, galiu padovanoti bigsmile.gif nes šitų dalykų nekolekcionuoju, tik žaisliukus mirksiukas.gif raš. į a.ž., Kaune atiduosiu, nesiunčiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ogista: 21 lapkričio 2010 - 19:43
QUOTE(ogista @ 2010 11 21, 20:35)
Gal kuriai labai reikia to platmasinio Senio šalčio, kuris šiek tiek aukščiau nuotraukoje yra parodytas, galiu padovanoti bigsmile.gif nes šitų dalykų nekolekcionuoju, tik žaisliukus mirksiukas.gif raš. į a.ž., Kaune atiduosiu, nesiunčiu bigsmile.gif

Parašiau Jums dėl senio šalčio 4u.gif
Atsakyti