Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Oi kokie prisiminimai sukilo. Turėjau tuos žaisliukus kaip pirmoje foto, mažus raudonus burbulus, kurie yra surišti juostele, bet gaila nebeturiu. Kai šuo apvertė eglę vienais metais, daug gražių žaisliukų, tarp kurių ir šie, sudužo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 12 10, 16:05)
Oi kokie prisiminimai sukilo. Turėjau tuos žaisliukus kaip pirmoje foto, mažus raudonus burbulus, kurie yra surišti juostele, bet gaila nebeturiu. Kai šuo apvertė eglę vienais metais, daug gražių žaisliukų, tarp kurių ir šie, sudužo  doh.gif

Man irgi būna ir gana dažnokai, kad pamatau nuotraukoje žaisliuką ir prisimenu, kad jis buvo pas močiutę, ar pas mamą, bet jau nebeturi. Tuos surištus juostele tai močiutė išsaugojo smile.gif
Atsakyti
Na tai kuri antrąjį rinkinuką nupirkot? Prisipažinkit biggrin.gif
Atsakyti
Barbadose
Sveika vėl čia atkeliavus 4u.gif Aš varpelius ant juostelės turėjau... nebeliko... bet silpnokai su figūrėlėm ar ne?
Tai kaip puošit eglutę šiemet, tarybinė bus ar naujoviška? biggrin.gif
O to antro rinkinio tikrai nepirkau, turėjau ir geresnių pasiūlymų.... praleidau...
Atsakyti
sveiki
Barbadoses zaisliukai man patiko,tokiu as neturiu g.gif ,beveik visu doh.gif
ir as antra rinkinuka nepirkau lotuliukas.gif ,nes kol kas ieskau tik Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Na va po šiandieninio vaikščiojimo po turgų radau keletą žaisliukų. Viena močiutė pardavinėjo maišelį žaisliukų po 4lt, bet gaila, kad senų tebuvo keletas, visi kiti naujoviški. Tai štai iš dviejų maišelių tiek senesnių radau, na bet ir kai kurie kiti labai įdomūs buvo, radau tokių kaip ir šiaudinių žvaigždučių, angeliukų ir pan. smile.gif Taigi rodausi, ką surinkau iš dviejų maišelių ax.gif Beje tas sidabrinis burbulas tai tokio gigantiško dydžio, tikrai labai didelis biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai daug graziu zaisliuku pagavot mirksiukas.gif ,veliau ir as foto idesiu 4u.gif
Atsakyti
o cia musu nauji zaisliukai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Koks senis šaltis mielas, toks mažas, tie viršuje maži žaisliukai irgi labai įdomūs. Bet va jūs tai žiūriu randat tų žaisliukų, man kažkaip nelabai sekasi, buvo 2 pardavėjos, kurios siūlėsi parduoti, bet abi dingo biggrin.gif O turguj, kur ir šiandien pirkau žaisliukus senų praktiškai nėra, vien tik nauji. doh.gif
Beje turguje viena moteriškė mačiau pardavinėjo seną samovarą, parašau gal kuriai reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 11 gruodžio 2010 - 14:11
QUOTE(salutvera @ 2010 12 11, 16:10)
Koks senis šaltis mielas, toks mažas, tie viršuje maži žaisliukai irgi labai įdomūs. Bet va jūs tai žiūriu randat tų žaisliukų, man kažkaip nelabai sekasi, buvo 2 pardavėjos, kurios siūlėsi parduoti, bet abi dingo  biggrin.gif  O turguj, kur ir šiandien pirkau žaisliukus senų praktiškai nėra, vien tik nauji.  doh.gif
Beje turguje viena moteriškė mačiau pardavinėjo seną samovarą, parašau gal kuriai reikia  smile.gif

na ir mes randam tik turguje, yra ir daugiau tokiu zaisliuku,bet jau kainos.. doh.gif
Atsakyti
http://community.liv...ife/656107.html
Šiaip pažiūrėjimui
Papildyta:
http://christmas-col...ar-old-toy.html
kaip gaminami zaisliukai filmukas...
Papildyta:
Ir čia ką domina vien naujametinės atvirutės nuo 1940 iki 1990m.
http://christmascoll...-1-katalog.html
Atsakyti
Naujausias pirkinys smile.gif

user posted image
Atsakyti